GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Türk Yıldızları Akrobasi Takımı ~ Göklerde Uçmaya Hazırmısınız?  (Okunma sayısı 8282 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Popsicle

• Russians
  • Emekli.
  • Eski Rumuz: Mc MeRt
Türk Yıldızları Akrobasi Timi başvuru Formu

Adınız:Buğra
Soyadınız:Evren
Yaşınız:14
Hangi Bölüme Girmek istediğiniz:(Pilot,Kameraman,Video Düzenleyici) : Pilot
Havacılık bilginiz-Deneyimleriniz: Bilgisayarda microsoft flight simulator de antremanlar yaparım uçak sürmeyi oradan öğrendim diyebilirim . Sık sık gta sanandreas açıp boş alanlarda f16 kullanıyorum bir sürü akrobatik yeteneğim ve taktiklerim var. (Örneğin havada uçakla ters durabiliyorum , yana kıvırıp bir sürü taklalar atabiliyorum ve yere çakılmama olasılığım %92 . Daha önce bazı uçuş klanlarında yetki aldım takım kaptanı,pilot yardımcısı,hava denetleyicisi..)
 [/center]

Bugra beni ekle konuşalım , seni düşünebiliriz yani güzel kullanıyorsun gibi şuanlık Kabul Edildin Bizim SW'ye çagırıp deniyecegim seni. Shamal'ı iyi kullanıyormusun bare?

Ekle ; mc.mert.1907@hotmail.com
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2011 ; 10:47:30 Gönderen: Mc MeRt »
Emekli~

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı HardTiger

• Albanians
  • Turkish Gamer

Bugra beni ekle konuşalım , seni düşünebiliriz yani güzel kullanıyorsun gibi şuanlık Kabul Edildin Bizim SW'ye çagırıp deniyecegim seni. Shamal'ı iyi kullanıyormusun bare?

Ekle ; mc.mert.1907@hotmail.com

abi ne diyorsun shamal benim uçağım zaten  :yourock: :D ama hydra daha iyi olurdu onda daha rahatım  :şeytan:

Çevrimdışı Popsicle

• Russians
  • Emekli.
Batuhan açsın orada söyleyecegim cevap'ımı henüz kabul edildin denilinemez.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2011 ; 14:03:49 Gönderen: Mc MeRt »
Emekli~

Çevrimdışı Nightspring

• North Holland Hustlers
  • *
  • ND-RPG.Net | Developer
    • Nuclear Disaster Role Play Game
  • Eski Rumuz: Devrimci
Şimdi bak mert ben birşey diyeceğim sana sen benim başvurumu kabul etmedin tamam yazmışsın alınacak ppilotların en az 1 sergiye katılmış olmaları gerekmektedir kendin havacılıktan çok mu anlıyorsun daha takip ettiğin yok ben şahsen hem thkya gönüllü olarak üyeyim hemde airexe veya thknın yaptığı etkinliklere katılmayı ihmal etmem kendini çok havacı sanıyorsan ucuyorum forumlarındada bunları yayınlardın senin havacılıktan az biraz anladığın olsa aktüel haberleri takip ederdin
Her Insan bir başka insanın hayatında bir biblodur. Isteyince başucuna koyulan, sıkılınca rafa kaldırılan!

Dünyada Üç Çeşit İnsan Vardır; Değişimi meydana getirenler. Değişimin oluşmasına imkan sağlayanlar. Olanları hayretle izleyenler.

Çevrimdışı CesarX

• Albanians
  • www.gtaturk.com
Başarılar Güzel Bir Ekibe Benziyor..  :D  :D

San Andreas Role Play ! www.sa-rpg.net 

Emir Aktuğ*

Çevrimdışı BLackMaster`

• Albanians
  • ߣα¢қʍαsƬєя`
Adınız: İsmail Hakkı
Soyadınız: Durna
Yaşınız: 14
Hangi Bölüme Girmek istediğiniz:Pilot
Havacılık bilginiz-Deneyimleriniz:Süper uçak kullanırım :] ~ uçak ile ilgili baya flim izlemişimdir hepsindede uçak kaçılılıyordu dersem yalan söylemiş olurum.
Not:Can sıkıntısından katılıyorum + Size mtada güzel bir server hazırlaya bilirim.

Bak bak hemen görüşelim diyecekler :D

Çekiliş ile bir kişiye bedava sunucu verilecektir.

Çevrimdışı MetehanAkbaba

• North Holland Hustlers
  • *
  • Depresif Kişilik..
    • Metehan Akbaba
  • Eski Rumuz: » ¢σ∂єя «
Adınız:Metehan
Soyadınız:Akbaba
Yaşınız:17
Havacılık bilginiz-Deneyimleriniz:Pilot Deneyimim Oldukca Üstün Olduguna İnaniyorum :D Güzel Havacılık Deneyimim Vardır :D

« Son Düzenleme: 11 Şubat 2011 ; 20:44:38 Gönderen: » ¢σ∂єя « »
Beni aktif değilim site vps'de açık. Reload Every ile dönüyor :/

Çevrimdışı Popsicle

• Russians
  • Emekli.
Gençler kusura bakmayın giremiyordum büğün bir yerden PC Bulup girdim.

Şimdi bak mert ben birşey diyeceğim sana sen benim başvurumu kabul etmedin tamam yazmışsın alınacak ppilotların en az 1 sergiye katılmış olmaları gerekmektedir kendin havacılıktan çok mu anlıyorsun daha takip ettiğin yok ben şahsen hem thkya gönüllü olarak üyeyim hemde airexe veya thknın yaptığı etkinliklere katılmayı ihmal etmem kendini çok havacı sanıyorsan ucuyorum forumlarındada bunları yayınlardın senin havacılıktan az biraz anladığın olsa aktüel haberleri takip ederdin

Sen soyadını neden gizledin? . Havacılıktan çok anladığımı söylemedim sergilerine katıldım bir kaçtane . Hem arkadaşlar tek ben kabul etmiyorum takımıza girmenize. Red'inde evet demesi ve diğer pilotlarında öyle.

2. Tane Pilot yeri kaldı. İsmail Hakkı yada Metaha'nı alabilirim.   .  Birinizi hava denetliyicisi almak zorundayız birinizde pilot. Size verilen IP'a gelince sizi deniyeceğiz. Şimdilik meşguluz arkadaşlar okulda açılıyor pasiftir şuanlık bir kaç şey kaldı aslında ama dediğim gibi yoğunuz. ;) Birde arkadaşlar tek Türk Yıldızları'nin uçaklarını kullanmayacaksınız başka uçaklarda kullanacaksınız.  Metahan msn'ni niye eklemedin?

Selametle.

Başvurular Hakkında Bilgi ;

Hava Denetliyicisi : Açık
Pilot : 2 Pilot Yeri Kaldı.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2011 ; 10:41:43 Gönderen: Mc MeRt »
Emekli~

Çevrimdışı NightCrawler

• Pavano Family
  • asd
Nasıl bir Türkçedir bu ya?

Çevrimdışı Popsicle

• Russians
  • Emekli.
Duyuru

Başvurular çok kısa bir süreliğine Pasiftir teknik sorunlar ve okul.

Teknik sorunlarda yaşıyoruz. Server üzerinde uğraşıyoruz özellikle reD . Takım sakın ama sakın battı diye düşünmeyin. Ne kadar ilgilenmesekte , bittmiyor sakın düşünmeyin.

Uçaklar

%80 Bitmiş durumdadır ufak defek teknik sorunlar var fakat bunları düşünmeyin siz. 

Elamanlar

[GF]reD
Mc MeRt

Şuan için başvurular Pasif Olduğundan dolayı başvuruları kontröl edemedik. Yakın bir tarihte dönüşüm yaparsanız teşekür ederiz.

Onay ve Red cevap'ları E-Postanıza gönderilecektir. Buradan cevap beklemeyin.

« Son Düzenleme: 05 Mart 2011 ; 23:03:10 Gönderen: Mc MeRt »
Emekli~

Çevrimdışı Popsicle

• Russians
  • Emekli.
- Bilgi -

Disiplin , sayğı , online sürelerinizi gerçek girmenizi istiyoruz arkadaşlar. 3 Pilot 2-3 Hava Denetliyicisi ve Kamera ve Video çekici alınacaktır bana ulaşsınlar.

Başvurularınızı yenileyiniz.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2011 ; 23:04:45 Gönderen: Mc MeRt »
Emekli~

Çevrimdışı canowaR

• Albanians
  • Professional Video Editor
Adınız:Caner Umut
Soyadınız:Yurtseven
Yaşınız:16
MSN :canowaRTurk@hotmail.com
Hangi Bölüme Girmek istediğiniz:Video Düzenleyici
Havacılık bilginiz-Deneyimleriniz: %60 . Video düzenleme konusunda profesyonel bir editciyim Sony Vegas , Adobe After Effects , 3Ds Max bilgim var. oyunda video çekemem cam mıdır nedir :D bilgim yok . Sadece Fraps vb. cam editör bilgim yok . sizin videoları toplayıp bana ulastırmanız lazım...

Online sürem değişir . Sabah 7 okul öglen 1:35 ev . gece uyumadıysam aksam 8 e kadar rahat bi uyku . eğer editci olarak alınırsam. çalışmama daima gereken değeri veririm ... disiplin olarak katı kuralları sevmem , büyüğüme saygım vardır...

« Son Düzenleme: 06 Mart 2011 ; 10:53:00 Gönderen: canowaR »

Çevrimdışı Popsicle

• Russians
  • Emekli.
Başvurunuz okundu ve Kabul Edildi

MSN: mc.mert.1907@hotmail.com

Başvuru yenilenmeyenlere söylüyorum , eğer başvurunuzu yenilerseniz takım'a girme ihtimaliniz yüksek olacaktır. Saygılarımla.

Başvurular'daki Pasiflik hayla devam etmektedir , fakat dönüşüm yapınız.

Bilgilendirme.

3 Pilot
1 Kameraman , Video Çekici
2-3 Hava Denetliyicisi

Alınacaktır. (:

İyi Günler!!

Emekli~

Çevrimdışı oRhaN!

• Albanians
Başarılar.

Çevrimdışı Mâkarône.

• Albanians
  • S.Gelişli
  • Eski Rumuz: Sinan Gelisli
Türk Yıldızları Akrobasi Timi Başvuru Formu
Adınız:Sinan
Soyadınız:Gelisli
Yaşınız:15
MSN :sinangelisli@hotmail.com
Havacılık bilginiz-Deneyimleriniz:%71 Ucak Simülatör Kullandım Ve Oyunlarını Oynadım.

İmzanız kurallara aykırı olduğundan kaldırılmıştır.