GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: GTA 4 - Orijinal DOSYALARIN KOPYALARI Burda !  (Okunma sayısı 120061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TurQuaZ

• Albanians
Ynt: GTA 4 - Orijinal DOSYALARIN KOPYALARI Burda !
« Yanıtla #405 : 27 Ağustos 2010 ; 03:38:18 »
Arkadaşlar , benim isteğim Türkçe yamada Kapak Patlaması isimli görevde olan arkadaşlardan kayıt dosyaları olan xlive ve rockstar games klasörlerini istiycektim... Oyunda pek bi ilerleme kaydetmiş sayılmama ama pek de başlarda olmadığımdan , baştaki görevleri tekrar yapmak istemiyorum. Kayıt dosylarım gitti ,bu görevin kayıt dosyalarını upload edebilecek bi arkadaş var mı acaba :)

Gerek Kalmadı , kendi yöntemlerimle hallettim xD :)
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2010 ; 02:30:38 Gönderen: TurQuaZ »
Hi Ha Ho , Kaslara Bak !!!

Forumda konu açıp soru sorduktan sonra cevap verildiğinde bi teşekkür bile etmeyen bencil yaratıklar, aynaya baktığınızda gördüğünüz o çirkin suratınızı dağıtmak için neler vermezdim...

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı _ExL0v3_

• Albanians
« Yanıtla #406 : 29 Ağustos 2010 ; 02:06:40 »
Orjinal Voodoo Arabası lazım upLayabilirsenz Sevinirim ...  :D

Çevrimdışı TurQuaZ

• Albanians
« Yanıtla #407 : 29 Ağustos 2010 ; 14:14:11 »
Orjinal Voodoo Arabası lazım upLayabilirsenz Sevinirim ...  :D

Buyur arkadaşım ;

http://rapidshare.com/files/415810311/Vodoo.rar

Ha bir de ufak bi tavsiyem olucak , vehicles.img dosyasının yedeğini alırsan, ilerde orjinal araçlar için forumdan istek yapıp beklemek zorunda kalmazsın :)

(Ben her ihtimale karşı, sistemde yeterli yerim de olduğu için direk GTA 4 klasörünü kopyalayıp yedeğini aldım :) )
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2010 ; 14:19:57 Gönderen: TurQuaZ »

Forumda konu açıp soru sorduktan sonra cevap verildiğinde bi teşekkür bile etmeyen bencil yaratıklar, aynaya baktığınızda gördüğünüz o çirkin suratınızı dağıtmak için neler vermezdim...

Çevrimdışı _ExL0v3_

• Albanians
« Yanıtla #408 : 29 Ağustos 2010 ; 17:06:07 »
Buyur arkadaşım ;

http://rapidshare.com/files/415810311/Vodoo.rar

Ha bir de ufak bi tavsiyem olucak , vehicles.img dosyasının yedeğini alırsan, ilerde orjinal araçlar için forumdan istek yapıp beklemek zorunda kalmazsın :)

(Ben her ihtimale karşı, sistemde yeterli yerim de olduğu için direk GTA 4 klasörünü kopyalayıp yedeğini aldım :) )

Yedeqi Bendede Var Fakat Bir Cok Araba Yapdıqım İcin Vehiclersi tekrar yüklersem yaptqım araclar kaybolucak o yüzden yüklemiyorm artık araba yüklerken orjinalleri alıyorum fakat rebla ya arac yapdm takla atıyor handling ayarlarınıda bilmiyorum reblanın orjinalinide uplarsan sevinirim

Çevrimdışı TurQuaZ

• Albanians
« Yanıtla #409 : 29 Ağustos 2010 ; 17:51:55 »

Yedeqi Bendede Var Fakat Bir Cok Araba Yapdıqım İcin Vehiclersi tekrar yüklersem yaptqım araclar kaybolucak o yüzden yüklemiyorm artık araba yüklerken orjinalleri alıyorum fakat rebla ya arac yapdm takla atıyor handling ayarlarınıda bilmiyorum reblanın orjinalinide uplarsan sevinirim

Tamam upload edeyim :) , yalnız vehiclesin yedeğini aldım demişsin , yüklediğin araç hatalıysa direk orjinal vehiclesi upload etmene gerek yok . Böyle yaparsan yüklediğin diğer araçlar da kaybolucaktır. Sen hatalı olan aracın orjinal dosyasını , yedeklediğin orjinal vehiclesin içinden export ederek çıkartıcaksın. Resimle anlatayım arkadaşım ...

Bunlar da orjinal handling ve vehicles dosyaları . Sen içlerinden Rebla'nın ayarlarını seçersin..

http://rapidshare.com/files/415846420/Yedek_Data.rar

Çevrimdışı _ExL0v3_

• Albanians
« Yanıtla #410 : 29 Ağustos 2010 ; 17:54:55 »
Tamam upload edeyim :) , yalnız vehiclesin yedeğini aldım demişsin , yüklediğin araç hatalıysa direk orjinal vehiclesi upload etmene gerek yok . Böyle yaparsan yüklediğin diğer araçlar da kaybolucaktır. Sen hatalı olan aracın orjinal dosyasını , yedeklediğin orjinal vehiclesin içinden export ederek çıkartıcaksın. Resimle anlatayım arkadaşım ...

Bunlar da orjinal handling ve vehicles dosyaları . Sen içlerinden Rebla'nın ayarlarını seçersin..

http://rapidshare.com/files/415846420/Yedek_Data.rar
SAolasın kardesim Eline Yüreğine Sağlık ... Fakat Böyle Gösterdiqin Gibi Yaparsam Yüklediqim Aracı Almazmıyım Yedek oLarak ? yüklediqim arac onun yerine gecior cünkü yüklemeden önce öyle yapıordm unuttum voodoo ve reblada o yüzden istiyorm
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2010 ; 17:58:20 Gönderen: _ExL0v3_ »

Çevrimdışı TurQuaZ

• Albanians
« Yanıtla #411 : 29 Ağustos 2010 ; 18:53:48 »
SAolasın kardesim Eline Yüreğine Sağlık ... Fakat Böyle Gösterdiqin Gibi Yaparsam Yüklediqim Aracı Almazmıyım Yedek oLarak ? yüklediqim arac onun yerine gecior cünkü yüklemeden önce öyle yapıordm unuttum voodoo ve reblada o yüzden istiyorm

Arkadaşım ufak bi yanlış anlaşılma olmuş :) , ona bi açıklık getireyim yine bi resimle :) ..

Çevrimdışı _ExL0v3_

• Albanians
« Yanıtla #412 : 29 Ağustos 2010 ; 19:01:22 »
Anladııımmmm  :helal:  Cok Teşekkürler ... :rock:

Çevrimdışı vites7

• Albanians
  • [eXe]vites7 for SamP
« Yanıtla #413 : 01 Eylül 2010 ; 14:10:55 »
gogleye gta 4 social club yaz rocksatr games in sitesi çıkıo ordan indir  :rock:

Çevrimdışı NightCrawler

• Pavano Family
  • asd
« Yanıtla #414 : 02 Eylül 2010 ; 20:11:14 »
Biri data dosyasındaki visualsettings.dat dosyasını verebilir mi ?

Çevrimdışı ahmtork

• Pegorino Family
« Yanıtla #415 : 02 Eylül 2010 ; 20:50:30 »
Biri data dosyasındaki visualsettings.dat dosyasını verebilir mi ?
http://uploaded.to/file/jadxdc
Multi Theft Auto açık kaynaktır. Bu demektir ki herkes Multi Theft Auto'i daha iyi yapmak için katkıda bulunabilir!
www.mtasa.com

Çevrimdışı hyksnm

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #417 : 13 Eylül 2010 ; 20:04:14 »
Arkadaşlar selamlar herkese..

Bana Fbi Buffalo'nun orjinal dosyaları lazım

fbi.wft
fbi.wtd

dosyalarını upload ederseniz sevinirim..

Çevrimiçi Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
« Yanıtla #418 : 13 Eylül 2010 ; 20:38:47 »
Arkadaşlar selamlar herkese..

Bana Fbi Buffalo'nun orjinal dosyaları lazım

fbi.wft
fbi.wtd

dosyalarını upload ederseniz sevinirim..

http://www.4shared.com/file/CV0gUpe2/fib.html
 :helal:
Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

Çevrimdışı hyksnm

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #419 : 13 Eylül 2010 ; 20:54:59 »
Teşekkür ederim arkadaşım :)