0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.zshare.net/download/53593310e57d6922Rockstar Games buraya atılacak.XpC:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application DataVista veya 7C:\Kullanıcılar\Kullanıcı Adı\AppData\LocalXlive dosyası buraya atılacak.XpC:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\MicrosoftVista veya 7C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\MicrosoftDosyalar gözükmüyorsa bir klasöre veya bilgisayarıma girip yukarıdan Araçlar/Klasör Seçenekleri/Görünüm sekmesinden "Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster" butonu işaretlenmeli.Sonrasında oyuna girip Home tuşuna basıyoruz ve eski Live profilimizden Sign Out'a basarak çıkıyoruz. Tekrar Home'ye basarak Live penceresini getiriyoruz ve Sign In diyerek yeni gelen profili seçiyoruz.Kayıtlı oyunlar Live profilleri ile bağlantılıdır. O kayıtlı oyunun oynandığı Live profili açılmassa kayıtlı oyuna girilmez hata verir.Her ihtimale karşı değiştirilen dosyaların yedeklerini almayı unutmayın.
Tüm oyun fırsatları için tıklayın !
Kayıtlı oyunlarda patche uyumluluk yok her patchde çalışır sadece denilenleri eksiksiz yapman yeterli.
Arkadaşlar;Rockstar Games: "Bundan sonra patch çıkmayacak." gibi birşey söyledi mi?
joker yardim et xliveyi kuruyorum cd den oyuna girmeye kalkıyorum xlive gecersiz diyor sonra internetten indiriyorum kurmayha kalkıyorum bu seferde win32 gecersiz uygulama aradada 5 mb indiriyor halbuki boyutu 28 mb falan
Az önce 1.0.7.0 yamasını yükledim şimdi oyun hata vermeye başlad.ı Microsoft Games for Windows Live'ı da güncelledim şimdi de Fatal Error WS10 hatası veriyor. Yamayı yüklememin sebebi klavyede herhangi bir tuşa basınca oyunun duraksamasıydı.
Joker bende aynı hatayı alıyorum razor1911 ile ilaçlama yaptım hatta
bu patch in kurulumunu nasil olucak