GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Gta IV Kasma Sorunu - TLAD & TBOGT Bölümleri?  (Okunma sayısı 978 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gokhannnn_taz

• Albanians
  • www.gtaturk.com
Gta IV Kasma Sorunu - TLAD & TBOGT Bölümleri?
« : 06 Eylül 2010 ; 08:08:22 »
arkadaşlar oyunu dün çok  büyük bir hevesle yükledim ama beklentilerimi karşılamayan birkaç sorun oldu.önce 1.1.1.0 sonra 1.1.2.0 pageyi yüklemeyi denedim fakat olmadı.sonra 1.0.7.0 page indirdim.update title yüklendi.title update dedigimde yine sorun cıkıyo.ve media1 dosyası ne işe yarıyo bilmiyorum :) daha sonra razor crack yaptım.oyuna giriyorum(launch gta IV kısmından,).EFLC yi tıklıyorum offline üyelik alıyorum fakat gay tony yada The Lost And Damned ın altındaki play'e tıkladıgım andayukarda gameforlive cıkıyo.oyun kısmına giriyorum ordan 61 bölüm var hepsi kilitli.
ikinci sorunum ise kasma.gtaIV kısmına girdim.ayarları en düşük seviyeye getirdim.ccleanerla temizledim.ekran kartımı güncelledim fakat nafile.yinede kasıyor.bu arada sistemim. P8700 2.53GHz , 4gb ram , gforce g 105M 1gb ekran kartı. şuan 3 gb ram kullanımda ve ekran kartı 1768mb gösteriyo. GTA IV & EFLC Sistem Önerileri & Sorunlar & Çözümler  lbölümünü inceledim fakat işime yarar bişey bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2010 ; 11:00:47 Gönderen: Joker64 »

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı The Clown

• Albanians
    • Pennywise's Web Site
Ynt: 2 Sorum olacak
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2010 ; 08:53:24 »
Konu başlığını düzelt konuyla alâkalı birşeyler yaz  :hayır:

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
Ynt: 2 Sorum olacak
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2010 ; 10:59:35 »
1. Öncelikle 1.1.1.0 ve 1.1.2.0 patchi Gta IV değil Episodes From Liberty City patchidir. Yanlış oyunun patchlerini indirmişsin.

1.0.7.0 Gta IV için son güncel patch. Patch kurarken titleupdate veya updatetitle farketmez birini kurman yeterli Patchle ilgili dökümanlarda media1 dosyasının içinde. Patch kurulurken media1 dosyasınıda rardan çıkartmış durumda olmalısın.

Oyunun orijinalse Gta IV menüsünden bu  iki ek içeriğide Live üzerinden satın alarak oynayabilirsin. Bunun dışında bu paketi Episodes From Liberty City adı altında kutulu olarak satın alabilirsin, indirebilirsin vs.

2. Oyunu en iyi performansta çalıştırabilmek için oyunu ve sistemini güncel tutmalısın. Oyun için patchi indirmişsin sistem içinde ekran kartını güncelleyerek başlayabilirsin. Baktığın GTA IV & EFLC Sistem Önerileri & Sorunlar & Çözümler konusunda oyunu ve sistemi güncel tutmak ile ilgili bilgiler, linklerde vardı.

Başlıkta konu içeriğinden bahsetmelisin bu seferlik ben değiştiriyorum.

Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.