GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: seculauncher: failed to start application. [2000] HATASI yardım  (Okunma sayısı 5917 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı duracell

• Albanians
 arkadaşlar böyle bi hata alıyorum oyunu ılk kurdugumda gırmıstım oyuna ama save yapamıyodum  bı kac crack denedım gene olmadı sonra sılıp tekrar kurdum save sorunu ıcın alakasızmış ama silip kurduktan sonra bu hatayı alıyorum TEKRAR SILIP KURMAYI DENEDIM TEKRAR SILIP FARKLI CRACK YAPMAYI DENEDIM AMA HER SEFERINDE BU HATA ILE KARSILASTIM virtualc++ den dıyolar bazı kısıler onuda sılıp tekrar kurdum service pack 3 kur dedıler zaten service pack 3 tum updatelerı yapılı wındows un bu hata neden kaynaklı olabılır bılen duyan goren basına gelen varmı arkadaslar yardım edebilecek olanınız varsa sımdıden tesekkurler msn adresım dur4cell@hotmail.com

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
Oyunu oynamak için Vista'da SP1 Xp'de SP3 kurulu olmalı. Bunun dışında Directx, Microsoft Visual C++, Live kurulu olmalı sisteminde. DVD sürücüne Gta IV DVD'sini tak DVD'nin içinde Redistributable dosyasındaki tüm programları kur.

Oyunu yeniden başka bir konuma kur. Oyuna daha girmeden 1.0.6.0 Patchini kur. Ve patche uygun "1.0.6.0 crack" bul. Crack üstüne crack işe yaramaz patchine uygun çalışan crack bulmalısın.
http://updates.rockstargames.com/patches/combined_eflc_gta_patch/titleupdate.en.zip
Linkte hem Gta IV 1.0.6.0 hem EFLC 1.1.1.0 patchi vardır. Sen rardan GTAIV1060 dosyasını çıkartarak kurulumu yap.

Bu konulara bir bak. Sorunlar ya yeniden başka konumlara yüklemekle yada crack değiştirmekle çözülmüş.
1
2
3
Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

PSN ID: Squall64tr

Çevrimdışı ulukral1

• Albanians
Ynt: seculauncher: failed to start application. [2000] HATASI yardım
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2010 ; 21:43:29 »
arkadaşlar benim sistemim
Windows 7 Home Basic 64 bit
OS Servis Paketi   [ TRIAL VERSION ]
aynı hatayı alıyorm benm ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz...

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2010 ; 21:45:16 »
arkadaşlar benim sistemim
Windows 7 Home Basic 64 bit
OS Servis Paketi   [ TRIAL VERSION ]
aynı hatayı alıyorm benm ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz...
Yukarıda yazdım hepsini aynı şey sizin içinde geçerli.. Windows 7'de service pack yok zaten diğer yöntemleri sizde denemelisiniz. Büyük ihtimal crack sorunudur.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2010 ; 21:45:35 Gönderen: Joker64 »
Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

PSN ID: Squall64tr

Çevrimdışı ulukral1

• Albanians
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2010 ; 22:40:29 »
herşeyi yaptm yine aynı hata war :S pff.. daha başlamadan sıkmaya başladı oyun..