GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: SMP60 hatası  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ali_bobo

• Albanians
SMP60 hatası
« : 08 Eylül 2010 ; 02:09:30 »
beyler hata %10000 araba dosyasından oluyor bunu biliyorum ne yapmam lazım bunu bilmiyorum 50 tane araba değiştirdim bu hatayı aldım kendi kendime dedimki 5 tane değiştiriym belki vermez gene verdi orjinalini koyunca vermiyor lütfen yarım

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
Ynt: SMP60 hatası
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2010 ; 02:11:04 »
Hata, evin önündeki kayıtlı araçların yerine yeni araçlar eklediğinden dolayı oluyor.

Oyunda 5 tane evimiz var ve her evin önünde 2 araç kapasiteli park  yerleri var. Bu park yerlerindeki araçlardan birini değiştiripte oyuna  girmeye kalkarsan bu hatayı verebiliyor. Öncelikle park yerlerinden  araçları temizle. Hikaye kısmında Playboy X'in evini almamış olsan  bile onun evinin önünde de araç kayıt edilebiliyor. Hepsinin temiz  olduğunu kontrol edip öyle araç modunu yükle.
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2010 ; 02:11:34 Gönderen: Joker64 »
Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

Çevrimdışı ali_bobo

• Albanians
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2010 ; 12:02:54 »
infernusu bulmak zor oluyor ama genede temizliyecez :D
şimdi deniyecem joker şimdiden sağol

Çevrimdışı ali_bobo

• Albanians
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2010 ; 12:34:50 »
15 20 DK OYUN AÇIK DURDU GEZMEDİM BENDE O SIRADA KAHVALTIMI YAPTIM BİTANEDE ARABA ALDIM  YAPILI ARABA HATA VERMEDİ SONRA GEZMEYE BAŞLADIM HAVA ALANINDA TRAKTÖRE ATEŞ ETTİM GÖNDERME HATASI VERDİ SMP60 HATASI DEĞİL AMA  :kördestere:

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2010 ; 12:39:21 »
İndirdiğin araçlardan biri bozuksa o ekranda görüldümü hata verip atar. Hata kodunu söylesen daha iyi olurdu ama hatanın modlardan kaynaklandığı belli. Araçları tek tek deneyerek atarsan hangi araçta sorun olduğunu anlayabilirsin.
Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

Çevrimdışı ali_bobo

• Albanians
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2010 ; 12:42:19 »
araçları tek tek deneyerek atsam olmuyor niye olmuyor attıgım arabayı bulamıyorum vallahi m5 le dolaştım baya bişey olmadı daha önceki aylarda traktörlede gezdim bişey olmadı ama tam traktörün yanına gittim ateş ettim tekerine oyundan attı evet modlardan bu kesin.Hata Kodu Yoktu