GTATurk.com 2011
kullanıcı adı değiştirme işlemleri başlıyor!... Kullanıcı adınızı değiştirmek için;
Servisler sekmesinde yer alan "Rumuz değiştirme servisi"'ni kullanmanız gerekmekte. Servis sayesinde form doldurarak kullanıcı adı değiştirme isteğini yöneticilerimize göndermiş olacaksınız. Gönderilen istekler yöneticiler tarafından incelenerek işleme alınacaktır. Reddedilen istekler kurallara uymadığı için reddedilmiştir. Bu yüzden kurallara tekrar dikkat ederek yeni bir istekte bulunabilirsiniz.
Ancak bir kullanıcının isteği 3. kez reddedilirse kullanıcı, kullanıcı adını değiştiremeyecektir. Yani bu servisten men edilir. Nick değiştirme kuralları aşağıdaki gibidir.
1- Kullanıcı adınızı değiştirebilmeniz için en az 6 aylık üye olmanız gerekmekte.
2- Kullanıcı adınızı değiştirebilmeniz için en az 100 mesajınızın olması gerekmekte.
3- Bu iki kurala uyan tüm üyeler (
geçen sene kullanıcı adını değiştirenler dahil) servisi kullanabilir.
4-
Seçeceğiniz kullanıcı adında bulunacak karakterler, SMF tarafından desteklenmek zorunda ve de html tag'ı olarak da kullanılan tag'lar kullanılmamalıdır. 5- Kullanıcı adınız, Türkçe ya da yabancı bir dilde olabilir; ancak anlam bakımından kötü bir içerik barındırmamak zorundadır.
6- Kullanıcı adı değiştirme işlemine başvuru tarihleri
6 Ocak saat 01:00 - 15 Şubat saat 13:00 tarihleri arasıdır.
7- Yönetim tarafından onay işlemleri 15 Şubat tarihini geçebilir.
8-
Kullanıcı adını değiştiren üyeler 1 AY BOYUNCA eski kullanıcı adlarını belirten yazıları (Örn: E.Nick:Master) avatar altı yazı bölümüne veya imzasına yazmak zorundadır. Bu kurala uymadığı tespit edilen üyelerin kullanıcı adları eskisi ile değiştirilir. 9-
Servisin bitiş tarihi yönetim tarafından değiştirilebilir. Rumuz değiştirme sistemi @DaLgakıran tarafından yapılmıştır. Rumuz değiştirdikten sonra e-mailinize yeni şifre ile ilgili bir mesaj gelmesse "şifremi unuttum" seçeneği ile yeni şifrenizi alabilirsiniz.