GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Yeni moderatörümüz cemfb95  (Okunma sayısı 3708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mosquétero

• Pavano Family
  • Dizi Yapımcısı
Ynt: Yeni moderatörümüz cemfb95
« Yanıtla #135 : 28 Ağustos 2010 ; 23:59:32 »
cemfb95'i tebrik ediyorum, umarım foruma yararlı olur.
Ayrıca arkadaşlar kıskanmamış, şaşkınlığını dile getirmiş. Gerçekten de çok ani oldu. Bence de...

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
« Yanıtla #136 : 29 Ağustos 2010 ; 00:06:56 »
Sabaha kadar anlatsak yinede anlaymıyacaksınız biliyorum. İnanmak istediğinize inanıyorsunuz sadece. Biri yalakalıkla bu iş olur diyor, biri Mod alımı yapmak için yapmışsınız diyor hayret ediyorum.  :ohmygod:
Bu aralar aykırı mesajlar arttı ve bir yetkiliye daha ihtiyaç vardı  uzun online süresi ve forumdaki davranışlarından dolayı cemfb95 uygun  görüldü. Kararı yargılayasanız diye değil duyurmak amacıyla açıldı  konu. Hoşnut olmadığınızı söyleyebilirsiniz tabiki ama konuyu uzatarak  saçma sapan asılsız iddialar ortaya atıyorsunuz.

Birde düşüncelerini söyleyenler şimdi 20 gün banlanırım vs. diye saçma sapan şeyler söylüyor. Siz bu dediklerinize inanıyormusunuz cidden? Yazık gerçekten sayfalardır aynı yerde dönüp duruyorsunuz mantıklı açıklama geldimi kimse takmıyor yine devam ediyor neyse devam edin tanıdık zaten herkesi..
Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

Çevrimdışı Catastroph

• Admin
« Yanıtla #137 : 29 Ağustos 2010 ; 00:09:03 »
Yorumlarınızı aldım artık konuyu kilitliyorum. Görüldüğü gibi 10 sayfa boyunca yönetime ve yeni yöneticimize sürekli çamur attınız ama bir kişi bile neden eleştirdiğine dair elle tutulur bir şey söyleyemedi. Yönetici seçimi her zaman oluyor arkadaşlar, şimdi cemfb95'i aldık diye bir daha hiçbir zaman yönetici seçilmeyecek diye bir şey yok. Cemfb95 ile de kimsenin sorunu olmadığına göre kendisini yönetici olarak atamamızın neden sizi bu kadar rahatsız ettiğini anlamış değilim. İyi forumlar.
- Bana attığınız özel mesaj bir süre yanıtsız kalırsa aynı mesajı hatırlatma amacıyla yeniden gönderin.
- Rumuz değiştirme talebinde bulunmayın, rumuz değişiklikleri 2012 yılı başlarında yapılacaktır.