ÖNSÖZ
Merhaba Arkadaşlar,Bildiğiniz Gibi GoldGame Pawn & Mapper Ekibi Yeni Bir Ekib Dir. Daha Önce Bir,İki Tane Grub Açmıştım Onlar Tutmadı Kapatım Ama Bu Grubun Tutucağına İnanıyorum Umarım Uzun Bir Süre GTATURK'De Oluruz.
Amacımız
GoldGame Olarak Bizim Amacımız, Sizlere Yep Yeni Şeyler Sunmak Ve Eğlenceli Sunucular Açıp Sizi Eğlenmenizi Sağlamaktır.
Ekipimiz
Yöneticiler:
*K1NG (AtahaNeX)
Yardımcılar:
Üyeler:
*Ckey.
*DraKuLe
Yeni Üyeler:
*GummyBear
*Trimbaler
*DaRkLeaF
*Version[/center]
_________________________________________________________________________________________________________________________________
Pawno Coderler:
*K1NG (AtahaNeX)
*Ckey.
*GummyBear
Mapperler:
*K1NG (AtahaNeX)
*GummyBear
*Trimbaler
*Version
Grafikerler:*K1NG (AtahaNeX)*Ckey.*GummyBearWebMasterler:*K1NG (AtahaNeX)*DraKuLe[/center]
*GummyBear
*DaRkLeaF
_________________________________________________________________________________________________________________________________
[center][size=18pt][color=red][u][i][b]Başvuru Forumu:[/b][/i][/u][/color][/size][/center]
Ad:
Soyad:
Yaş/Doğum Tarihi:
E-Mail Adresi:
İstediğiniz Bölüm (Pawn & Mapper & Grafiker & WebMaster):
Örnek Projeler:
Eklemek İstediğiniz(Varsa):
Örnek:Başvuru Forumu:Ad:Atahan
Soyad:Işıksoylu
Yaş/Doğum Tarihi:28/Eylül/1994
E-Mail Adresi:
goldgame-ekip@hotmail.com İstediğiniz Bölüm (Pawn & Mapper & Grafiker & WebMaster):
Örnek Projeler:Yok
Eklemek İstediğiniz(Varsa):Hayır Yok Teşekürler
Web Sitelerimiz:Bana Tıkla GoldGame Resmi Sitesine GirsinBana Tıkla GoldGame Resmi Forum Girsin_________________________________________________________________________________________________________________________________
Referanslarımız:Şuanda Hiç Serverimiz Yoktur!