GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Sari Bilişim Kaliteli SA:MP Sunucuları&Virtual Dedicated Servers.0Lag Garantisi.  (Okunma sayısı 17045 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
Bir süre kilitli kalacak başlık temizlenince açılacaktır.

Edit.

Aptal tartışmalara tahammülümüz yok hele bu yoğun yaz günlerinde. Biraz siteden ayrı kalmanız iyi olacak..

metoyago
SoLuNuM
EterNity

protester

süreli olarak uzaklaştırıldı. Yazdığınız mesajlara dikkat edin.
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2010 ; 14:50:58 Gönderen: Joker64 »
Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı DarkEaqLe

• Albanians
Paylaşımlı Olan Hatlarda Sürekli Olan Bir Sorun Bu , SA:MP Ram'den Fazla İnternet Hızı Cok Önemli , Paylasımsız Makinaya geçmeleri Sari Bilisim için dez avantaj yani Paylasımsız 100Mbit her şirket 4 GB falan ram olur ise 20 Server rahat açar , Tabi HDD de önemli :)

Çevrimdışı Cenk34

• Albanians
Paylaşımlı Olan Hatlarda Sürekli Olan Bir Sorun Bu , SA:MP Ram'den Fazla İnternet Hızı Cok Önemli , Paylasımsız Makinaya geçmeleri Sari Bilisim için dez avantaj yani Paylasımsız 100Mbit her şirket 4 GB falan ram olur ise 20 Server rahat açar , Tabi HDD de önemli :)

Evet Yeni makineye geçişe 1-2 gün kaldı...Bu kesintiyi karşılamak için Müşterilerimizin Hem Ödeme sürelerine + olarak katıldı hem'de Müşterilerimizin slot sayısı 500'e yükseltildi 1 ay tabi. :helal:

Çevrimdışı LorDWarrior1

• The Lost Brotherhood
  • **
Cenk bizim iş yattı  :pala:

Çevrimdışı MCKral2

• Albanians
Ben de Yağız Mert le görüştüm kontörle aldım.Kontör aktarımını yaptıktan sonra 5 dakikaya hazırlıyorum sunucunuzu dedi.Sunucumu vermeden çat çıktı.Lütfen çaresine bakın.

Çevrimdışı Okan Ozdemir

• Albanians
Mert Beye Laf Yok , Kendisinin Ne Kadar Yoğun Oldugunun Sahidiyim , Banada hep öylee oluyor sabret 1 saate tekrar girer ve tekrar söyle...

Çevrimdışı Saint.

• McReary Mob
Taha Şevket Tatlıbal:

Siteye erişim tarafımca kapatıldı, www.sari-bilisim.com

Çevrimdışı Kral_Korsan61

• North Holland Hustlers
  • *
    • PhotonWars
Sari-bilisim.com tarafımca domain kapatılmıştır.