GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Claude speed ve Liberty city stories!  (Okunma sayısı 1758 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cmsnmz.

• North Holland Hustlers
  • *
  • Don of Gtaturk.com
  • Eski Rumuz: seWimLi451
Claude speed ve Liberty city stories!
« : 29 Temmuz 2010 ; 18:50:52 »
Sabah psp'de LCS oynuyordum ve görev yapmak için MA Cipriani'ninin yanına gidicektim motorumla ilerlerken claude speed diye biri bağırdı! :o Bende Boşver ne görev yapıcağım dedim hazır claude aklıma gelmişken şu III'de ki safehouse'umuza bakayım dedim İçeri girdim sokaktan hiçbirşey yoktu tabela vs. sonra birden bire silah sesleri duyulmaya başladı ve biri bana ateş ediyordu ama ortalarda kimse yoktu tam o sokaktan çıkacaktım Claude speed! Diye 2-3 tane bağırtı geldi  ??? şaşırdım ve korkmuştum sizce böyle birşey mümkün mü? :o

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı Berke.

• Pegorino Family
  • Eski Nick : Alone_Cruzz
Ynt: Claude speed ve Liberty city stories!
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2010 ; 18:54:21 »
Sabah psp'de LCS oynuyordum ve görev yapmak için MA Cipriani'ninin yanına gidicektim motorumla ilerlerken claude speed diye biri bağırdı! :o Bende Boşver ne görev yapıcağım dedim hazır claude aklıma gelmişken şu III'de ki safehouse'umuza bakayım dedim İçeri girdim sokaktan hiçbirşey yoktu tabela vs. sonra birden bire silah sesleri duyulmaya başladı ve biri bana ateş ediyordu ama ortalarda kimse yoktu tam o sokaktan çıkacaktım Claude speed! Diye 2-3 tane bağırtı geldi  ??? şaşırdım ve korkmuştum sizce böyle birşey mümkün mü? :o

Bence mümkün değil. Niye Claude'un evinin kapısı açık olsun ki ? GTA III'de açık olmasının sebebi oranın bizim evimiz olması. Hem de o kadar belirgin bir şekilde "Claude Speed" diye bağıran biri olacağını sanmıyorum. En azından "Claude" diye bağırırdı. Ya da bağıran bir kişi olduysa da sen yanlış anlamışsındır.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010 ; 18:56:02 Gönderen: Alone_Cruzz »

Çevrimdışı canberk

• Russians
  • LegendeR
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2010 ; 18:58:06 »
Daha önceden Claude Speed diye bağıranları duymamıştım hiç.
Öyle birşey varsa da, ateş etme olayı tamamen tesadüftür.
imagine all the people, living for today

Çevrimdışı Berke.

• Pegorino Family
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2010 ; 19:00:24 »
Daha önceden Claude Speed diye bağıranları duymamıştım hiç.
Öyle birşey varsa da, ateş etme olayı tamamen tesadüftür.

canberk, ben hiç LCS oynamadım. Acaba Claude'un evinin kapısı açık mı ?

Çevrimdışı Cmsnmz.

• North Holland Hustlers
  • *
  • Don of Gtaturk.com
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2010 ; 19:07:20 »
canberk, ben hiç LCS oynamadım. Acaba Claude'un evinin kapısı açık mı ?

Yok hayır açık değil ama hiçbirşey yok sadece düz duvarlar canberk ateş etme olayı ben intihar şifresini yazdım sonra kesildi sesler kesinlikle bir şey var ama sabah sabah iyi hortlattı ödüm koptu ya :D yakında video çekip tam çözüm oluşturmayı planlıyorum sizce yapayım mı boş iş mi? :D
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010 ; 19:07:56 Gönderen: seWimLi451 »

Çevrimdışı Berke.

• Pegorino Family
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2010 ; 19:09:29 »
Yok hayır açık değil ama hiçbirşey yok sadece düz duvarlar canberk ateş etme olayı ben intihar şifresini yazdım sonra kesildi sesler kesinlikle bir şey var ama sabah sabah iyi hortlattı ödüm koptu ya :D yakında video çekip tam çözüm oluşturmayı planlıyorum sizce yapayım mı boş iş mi? :D

Yapabileceksen yap. Fazla LCS oynayan yok ama yararlı bir konu olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı canberk

• Russians
  • LegendeR
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2010 ; 19:12:00 »
Lcs'yi daha önceden bitirdin mi hiç?Bazı görevler insanı çileden çıkarıyor.Hiçbir Gta'da bu kadar zorlanmamıştım.
Video çekip tam çözüm yapacaksan yap, yararlı olabilir. :)
imagine all the people, living for today

Çevrimdışı Cmsnmz.

• North Holland Hustlers
  • *
  • Don of Gtaturk.com
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2010 ; 19:15:19 »
Yapabileceksen yap. Fazla LCS oynayan yok ama yararlı bir konu olacağını düşünüyorum

Hmm.. Aslında sabah kamerayı aldım elime zil çaldı yan komşu geldi hortum istedi annemde ne oldu dedi?
Alt kata yanan kağıt düşmüş balkon tutuştu dedi bizde itfayiye fln çağırdık Aslında başlıyordum ama böyle oldu işte :/ neyse destek için sağol :D kendine bir psp emülatör'ü bulursan haber ver sana atayım oyunu pc'den oyna ;)

Canberk sende desteğin için sağol oyunun kontroleri karışık yani sandığınız kadar kolay değil mesela L butonu ile kamerayı hep sabit tutmanız gerekiyor ve oyunun görevleri sanki matematik yazılısı gibi :S

Çevrimdışı tecnocu weled

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #8 : 31 Temmuz 2010 ; 11:18:18 »
zaten o oyunlar sony ile firması anlaşma yapıldı özel çıkartıldı sistem ne kadar iyi olursa olsun kesinlikle çalışmaz 6 gb ram ekran kartı ram'e bağlı olduğu için birlikte ps2 emülatörünü yükledim lcs'yi yükledi,m çalıştırmıyor çok kasma oluyor dediğim gibi onu oynayabilmek için psp yada ps2 olması lazım sizde başka bir çözümü yok bunun

Çevrimdışı Cmsnmz.

• North Holland Hustlers
  • *
  • Don of Gtaturk.com
« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2010 ; 11:53:57 »
zaten o oyunlar sony ile firması anlaşma yapıldı özel çıkartıldı sistem ne kadar iyi olursa olsun kesinlikle çalışmaz 6 gb ram ekran kartı ram'e bağlı olduğu için birlikte ps2 emülatörünü yükledim lcs'yi yükledi,m çalıştırmıyor çok kasma oluyor dediğim gibi onu oynayabilmek için psp yada ps2 olması lazım sizde başka bir çözümü yok bunun

pc'den yapmıyacağım ki PsP'den video çekicektim vazgeçtim Bu arada claude'un evinin oraya gidip Tec-9 ile yine ateş ettim yine bana ateş edilmeye başladı :S Birşey daha buldum oyunda BuLLY'e de yer veril Duvarda grafitileri var Bu arada Hala diğer karakterlerin isimleride söyleniyor dün bitane duydum ama unuttum şimdi inanmıyorsanız gidin oraya o garajın yanındaki kapının dibine gidip ateş edin görürsünüz :O

Çevrimdışı blackrange

• Albanians
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2010 ; 22:23:11 »
Uww .. Urkutucu :S

Çevrimdışı Legacy.

• Ancelotti Family
  • Evan Copeland
  • Eski Rumuz: Legend Nico
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2011 ; 14:50:17 »
1985?

'Cause I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?

Çevrimdışı Meyus

• Üye Yöneticisi
  • That's fool's math, playa!
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2011 ; 17:27:08 »
gta 3 2000 da geçiyo lcs 1985 te geçiyo
LCS, GTA III'ten üç sene önce, 1998'de geçiyor.

Ayrıca LCS'de böyle bir şey yok. Konu palavraya dayalı. :)
"...that magic."
This is Los Santos. Gang capital of the nation.

Çevrimdışı tecnocu weled

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2011 ; 20:55:41 »
gta 3 2000 da geçiyo lcs 1985 te geçiyo gta 3 de 35 yaşındaysa (bütün karakterler oyun muhtemel 35 yaşında)
o zaman 10 yaşında falanmış ee napacaklar onu neye yarayacak 10 yaşındaki çocuk  :D claude demiştir yanlış duymussundur
yahu sende saçmaladın iyice gta3 2001 lcs 1998'de geçiyor.ayrıca 35 yaşında olduğunu nereden çıkardın? kanıt olmadan bizi nasıl keklemeye uğraşıyorsun? sewmli sana öyle gelmiştir arkadaşlar r* claudenin evini ve garajını silmiş 1.adadaki evimizi diyorum yani

Çevrimdışı Rydér_

• Albanians
  • SpawN
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2011 ; 23:55:26 »
Bencede Saçmalık Oyunu Eksiksiz Bitirdim Bitirdikten sonrada Baya bi gezmişliğim var giç Bağıran İnsan Sesi duymadım.