GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Grand Theft Auto III Gariplikler Departmanı  (Okunma sayısı 81533 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alyx Vance

• The Lost Brotherhood
  • **
    • Torrent Oyun İndirme Sitesi
  • Eski Rumuz: cRiminaL | EfeM
Ynt: Grand Theft Auto III Gariplikler Departmanı
« Yanıtla #810 : 22 Kasım 2011 ; 00:07:51 »
Çok güzel konu olmuş emeğinize ve klavyenize sağlık  :helal:
Rumuz değiştirme servisi tekrar açıldığında konum açılacak.

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı  Joker65 

• North Holland Hustlers
  • *
  • Türkçe Gta V istiyoruz!
    • qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm0123456789
  • Eski Rumuz: gta ustası cansevim
« Yanıtla #811 : 22 Kasım 2011 ; 15:10:39 »
Çok güzel konu olmuş emeğinize ve klavyenize sağlık  :helal:
benim yazdığım 1o-15 gariplik içinde di mi?
sevdiğim üyeler:grandbellic(one risk),jixues,lyons,ironiq,mert,cemcankomik,
hakkımdaki tüm bilgiler:(tıkla ve indir)
http://www.mediafire.com/?daalps24ladf713

Çevrimdışı M3

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Eski Rumuz: ///m3 é46
« Yanıtla #812 : 10 Aralık 2011 ; 21:16:44 »
Vay be.55 sayfa he?2008 den bu yana gayet hızlı gelmişiz 
Siteye girip bakıyorum da bazen gözlerim yaşarıyor  :yaralı: Çok anım oldu burada ve gerçekten güzel anılar..

Bu arada Dikkatimi çekti de son zamanlarda pek fazla şey bulunamamış :yaralı:
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2011 ; 21:18:30 Gönderen: ///m3 é46 »

Çevrimdışı  Joker65 

• North Holland Hustlers
  • *
  • Türkçe Gta V istiyoruz!
    • qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm0123456789
  • Eski Rumuz: gta ustası cansevim
« Yanıtla #813 : 18 Aralık 2011 ; 11:11:34 »
1-Oyunun intro'sunda pompalı tüfekle koşuyorduk.Fakat oyunun içinde koşamıyoruz.
2-Oyunun intro'sunda Catalina çifte tabanca taşıyordu.
3-Oyunun kapağında uzay aracı var.Galiba hava katmak için.
4-Oyunun bir kapağına veya "welcome to the Liberty city" posterine bakıldığında çete üyesinin elinde bir uzi var.Fakat oyundakinden biraz farklı.
5-Oyunun kapağında bir adam bir kadını rehin almış ve adamın alnının ortasına ateş etmek üzere bir sniper dürbünü var.Bu da hava katmak için.
6-Donald love'un bir görevinde paket kutularını almak için asansörle inşaata çıkıyorduk.ve eğilmiş haldeydik.Bu da
oyunun BETA sürümünde eğilme/çömelme olduğunu gösteriyor.
sevdiğim üyeler:grandbellic(one risk),jixues,lyons,ironiq,mert,cemcankomik,
hakkımdaki tüm bilgiler:(tıkla ve indir)
http://www.mediafire.com/?daalps24ladf713

Çevrimiçi Sinister.

• Russians
  • fans=maggot - haters=faggot
  • Eski Rumuz: ClaudeVialpando
« Yanıtla #814 : 18 Aralık 2011 ; 11:21:53 »
Farketmediklerim var evet, eline sağlık iyi tespitler var.

Çevrimdışı oddyses

• McReary Mob
  • You talkin' to me?
« Yanıtla #815 : 18 Aralık 2011 ; 12:58:23 »
Güzel tespitler. :helal:

Çevrimdışı ˜TrİpLuS˜

• North Holland Hustlers
  • *
  • Chinatown Warsa 60 TL Verilirmi?
  • Eski Rumuz: ufide24
« Yanıtla #816 : 18 Aralık 2011 ; 16:54:43 »
1-Oyunun intro'sunda pompalı tüfekle koşuyorduk.Fakat oyunun içinde koşamıyoruz.
2-Oyunun intro'sunda Catalina çifte tabanca taşıyordu.
3-Oyunun kapağında uzay aracı var.Galiba hava katmak için.
4-Oyunun bir kapağına veya "welcome to the Liberty city" posterine bakıldığında çete üyesinin elinde bir uzi var.Fakat oyundakinden biraz farklı.
5-Oyunun kapağında bir adam bir kadını rehin almış ve adamın alnının ortasına ateş etmek üzere bir sniper dürbünü var.Bu da hava katmak için.
6-Donald love'un bir görevinde paket kutularını almak için asansörle inşaata çıkıyorduk.ve eğilmiş haldeydik.Bu da
oyunun BETA sürümünde eğilme/çömelme olduğunu gösteriyor.

1-Betada koşabiliyoduk ayrıca lcs de de koşabiliyoruz.
ayrıca o skinle o skinin gta 3 img deki versiyonu hiç uyuşmuyor.
2-Catalina koşarken tek tabanca ateş ederken 2 tane kullanıyor.
3-O uzay aracı değil.Star worsa gönderme heralde ordaki şehirlere benziyo.

6-Ben admin konsoluyla oraya çıkmıştım iğrenç biyer.Betada eğilebiliyoduk trailerde vardı.
Vice City Rage TR Fans:

http://vicecityragetr.blogspot.com

Vice City Ragenin Son Çıkan Detaylarını Takip Edebilirsiniz.

Çevrimdışı BlackLove

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #817 : 16 Ocak 2012 ; 22:39:41 »
Şu ana kadar GTA'lardaki en büyük belirtme sanırım GTA III'teki "See you in Miami!" tabelası. Resmen Vice City'i göstermişler ve doğru.

LCS'de de Vice City'de görüşürüz gibi bir şey olması gerekiyordu. VCS'e gönderme oda sanırım.

Çevrimdışı Turkemirtrz

• McReary Mob
  • Sorry for, party rocking.
    • trz Facebook
  • Eski Rumuz: sahin_delisi
« Yanıtla #818 : 19 Ocak 2012 ; 14:03:07 »

GTA3 gazetesi neden GTA VC txd klasöründe arıyor?
GTA SA txd klasöründe neden GTA VC intro resimleri var?

GizemLi... + GTA VC gta3 img 'de gta 3 resimleri buldum txdlerde
Honda Civic'im paylaşılabilir belki okan abi izin verirse paylaşmama.

http://trzpro.tr.gg/

Çevrimdışı fury9

• Albanians
« Yanıtla #819 : 27 Ocak 2012 ; 20:16:34 »
2 November  xxx olan yerler  :helal:

Çevrimdışı bizmut

• Albanians
« Yanıtla #820 : 05 Şubat 2012 ; 05:43:22 »
oyunun başında köprüden karşıya atlıyorum fakat 2.adada carteller bana saldırıyor oysaki henüz problemimiz yok :)

Çevrimiçi Seantro

• Gambetti Family
  • Eski Rumuz: Cesar 04
« Yanıtla #821 : 05 Şubat 2012 ; 06:26:00 »
oyunun başında köprüden karşıya atlıyorum fakat 2.adada carteller bana saldırıyor oysaki henüz problemimiz yok :)

Cartel çetesiyle oyunun başından beri problemimiz var. O da Catalina yüzünden sanırım. Intro da Claude'yi vurup yollarını ayırdı. Bu da Cartel çetesinin bizimle olan ilişkisini etkiledi. Bunun sonucunda Claude'ye karşı cephe alıp onunla düşman oldular. Cartellerin bize olan düşmanlığı bu yüzdendir muhtemelen. Ancak şu bir gerçek ki; Cartel çetesinin bize düşman olmasında en büyük rol Catalina'dır. Ayrıca Catalina, sadece Cartel çetesini bize düşman etmekle kalmıyor, bunun yanında Yardie'ler de onun yüzünden bize düşman oluyor. Yani kısacası Catalina bize bu oyunda çok kötülük yaptı. :@:

Tabii tam olarak bilemiyorum bunu en iyi olarak R* açıklar. Ancak  R*'ın GTA III Soru/Cevap sistemi hâlen devam ediyorsa, hem bu soruyu, hemde başka bir kaç soru daha sormak isterdim.

Hazır konu çetelerle açılmışken; Ben de bir kaç şey söylemek istiyorum. Çoğu çeteyin bize olan düşmanlığı, senaryoda ki karakterlerin bize diğer çetelerle alakalı görevler vermesi ve onları kışkırtma amaçlı verdiği için oldu. GTA III çok güzel bir oyun fakat malasef oyunda neredeyse tüm çeteler bize düşman. Sadece Hoods çetesi bizimle düşman değil. Onun dışında hepsi bize karşı zaten. Yani kısacası arabayı alalım, şöyle Liberty City'de bir kaç tur dolaşalım gibi bir şey yok malasef. Liberty City bize zindan gibi bir şey. ;D

« Son Düzenleme: 05 Şubat 2012 ; 06:35:15 Gönderen: Séantro »

Çevrimdışı bizmut

• Albanians
« Yanıtla #822 : 05 Şubat 2012 ; 12:42:58 »
Cartel çetesiyle oyunun başından beri problemimiz var. O da Catalina yüzünden sanırım. Intro da Claude'yi vurup yollarını ayırdı. Bu da Cartel çetesinin bizimle olan ilişkisini etkiledi. Bunun sonucunda Claude'ye karşı cephe alıp onunla düşman oldular. Cartellerin bize olan düşmanlığı bu yüzdendir muhtemelen. Ancak şu bir gerçek ki; Cartel çetesinin bize düşman olmasında en büyük rol Catalina'dır. Ayrıca Catalina, sadece Cartel çetesini bize düşman etmekle kalmıyor, bunun yanında Yardie'ler de onun yüzünden bize düşman oluyor. Yani kısacası Catalina bize bu oyunda çok kötülük yaptı. :@:

Tabii tam olarak bilemiyorum bunu en iyi olarak R* açıklar. Ancak  R*'ın GTA III Soru/Cevap sistemi hâlen devam ediyorsa, hem bu soruyu, hemde başka bir kaç soru daha sormak isterdim.

Hazır konu çetelerle açılmışken; Ben de bir kaç şey söylemek istiyorum. Çoğu çeteyin bize olan düşmanlığı, senaryoda ki karakterlerin bize diğer çetelerle alakalı görevler vermesi ve onları kışkırtma amaçlı verdiği için oldu. GTA III çok güzel bir oyun fakat malasef oyunda neredeyse tüm çeteler bize düşman. Sadece Hoods çetesi bizimle düşman değil. Onun dışında hepsi bize karşı zaten. Yani kısacası arabayı alalım, şöyle Liberty City'de bir kaç tur dolaşalım gibi bir şey yok malasef. Liberty City bize zindan gibi bir şey. ;D

evet dediğin gibi de olabilir. Gerçekten herkes bize düşman hadi triadlar elinde sopayla saldırmaya çalışıyor da  cartellerle, leone çetelerin ellerinde fena silahlar var :D

Bu arada merak ettiğim bir şey oyunun başında polis arabasındayken yanımızda orta asyalı adam var ve carteller gelip onu polislerden kurtarıyor(!) ve biz de bu sayede kurtuluyoruz. Fakat daha sonra o adamı biz cartellerden kurtarıyoruz. Onların arası sonradan mı bozuldu da kaçırdılar yoksa oyunun başından beri carteller o adamı ellerinde mi tutuyordu. Yani carteller orta asyalı adama iyilik mi yaptılar kötülük mü :D

Çevrimdışı GreenWihte16

• Albanians
« Yanıtla #823 : 05 Şubat 2012 ; 12:51:54 »
evet dediğin gibi de olabilir. Gerçekten herkes bize düşman hadi triadlar elinde sopayla saldırmaya çalışıyor da  cartellerle, leone çetelerin ellerinde fena silahlar var :D

Bu arada merak ettiğim bir şey oyunun başında polis arabasındayken yanımızda orta asyalı adam var ve carteller gelip onu polislerden kurtarıyor(!) ve biz de bu sayede kurtuluyoruz. Fakat daha sonra o adamı biz cartellerden kurtarıyoruz. Onların arası sonradan mı bozuldu da kaçırdılar yoksa oyunun başından beri carteller o adamı ellerinde mi tutuyordu. Yani carteller orta asyalı adama iyilik mi yaptılar kötülük mü :D

O adam Donald Love'ın iş ortağı Old Oriental Gentleman ve Carteller onu fidye için kaçırıyorlar.

Çevrimdışı bizmut

• Albanians
« Yanıtla #824 : 05 Şubat 2012 ; 13:02:02 »
O adam Donald Love'ın iş ortağı Old Oriental Gentleman ve Carteller onu fidye için kaçırıyorlar.

yok onu biliyorum da carteller en başta polislerden kaçmasına yardımcı olmuştu hatta ben onun adamları sanıyordum sonra fidye için kaçıyorlar ilginç geldi.