Kasım'da filan arkadaşlarla IV - MP atmaya gittik, 3 kişi, ilk defa bu kadar bir komik IV - MP anıları yaşadım. Arkadaşlarla Bomb De Base oynuyorduk; helikopterle geminin karşısındaki yüksek, yolun geçtiği alana indim, arkadaşlarım direk gemiye atladı, ölüp duruyorlar. Ben de uyanıklık yaptım, yolun oradaki bariyerleri siper alıp temizliyorum uzaktan. Sonra arkadaşlarım öle öle bayağı bir adam temizlemişler. Neyse 1.bombayı kurduk. Tam arkadaşım 2.bombayı kuracakken öldü. Benim ise kırmızı ile yanıp sönen kadar canım kalmış, hemen duvara siper alıp altı adamı da temizledim. Bombayı kurduk. Sonra süre başladı tabi. Ben hemen atladım, bala bak ki denize düştüm. Sonra diğer arkadaşım da atla atla gemiden inemiyor, bir heyecan yaptım "Atla la, atla. Ölecen" diye ( sanki kendim ölecem gibi ). Neyse arkadaşım düşe kalka 10 sn kala gemiden atlamayı başardı.
Bir de Deal Breaker attık. İnşaatı temizledik. Sonra birkaçı botla biri arabayla kaçıyor. Arkadaşlarım botla gidenlerin işini bitirdi, ben tek başıma arabalıların peşine düştüm. Arkadaşlarımdan biri heyeceana bindi "Yakala, yakala, yakala!" diye ( Yat, yat, yat!

). Tam adamların bulunduğu bölgeye gideceğim, oyun bitti.

Bir de Team Deathmatch yaptık; ben tekim, onlar iki. Dediler ki, biz pusu kurak, sen gel diye. Adamlar çaylak biraz, kabul ettim. Adamlar ne pusu kurduysa çoğunu bozdum. En sonunda Broker'daki inşaat alanının oraya pusu kurmuşlardı. Adamları bir türlü göremiyorum. Canım sıkıldı artık; rastgele inşaat binasına bazuka attım. Balıma bir öyle öldü. Diğer arkadaş da onun çevresindeki binalardan birinin tepesindeymiş. Bazukayı sıktı, ben bazukanın geldiğini anlayınca Broker'da yüksek otoyol gibi bir yerin üstündeydim, oradan atladım. Bazukadan kaçacam diye aşağıdan geçen kırmızı Schafter'ın üzerine çakıldım.