GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: GTA 4'te Başınızdan Geçen En İlginç, Aşırı, Komik ve Normal Şeyler  (Okunma sayısı 39882 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cparty.

• Russians
  • Oğlum Bak Git!
    • Prototürk.com
  • Eski Rumuz: nestersino
Tbogt Oynarken  Polislerle Çatışıyordum,Hemen Buzzard İndirdim Yere Sonra Peşimden Annihlatör'ler Gelmeye Başladı Yanlarına Uçtum Polisler Benim Buzzard'ın Pervanesini Kopardılar Paraşütü Açarak Aşağıya İndim. Şaşırmıştım O An  8) 8) 8)

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı [S.K.S]Modifiye

• North Holland Hustlers
  • *
  • -Araç Yapımcısı-[TNG]FirstCLaSs
    • Gta San Andreas [Mod Galerisi]
  • Eski Rumuz: GrandSrTT
Aşırı komik bi olay oyunun eror vermesi sinirden kahkakhalara boğulmak ve sonunda ...[ÇIĞLIK 4]...

Aynen şu şekilde oluyor.

[ :D 8)   :hehe: :helal:  :alala: :@:-aaaaaaaaaaaaaaaaaaa- :agla:}]

Çevrimdışı Double L

• Ancelotti Family
  • Mod Yapımcısı (Grafik)
  • Eski Rumuz: Luis Fernando Lopez
Geçen Boulevard Baby görevini tekrar yapıyordum ve Monique'nin sevgilisi bana silah doğrulttuğu anda onu öldürdüm elinden düşen silah ateşlendi ve kurşun bana isabet etti.  :şeytan:
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2012 ; 17:09:38 Gönderen: Luis Fernando Lopez »

Çevrimdışı Senorita

• Pavano Family
    • EFLC Türkçe Yama
  • Eski Rumuz: IpeKate
Margot'un sevgilisi

Monique'ün sevgilisi olmasın?  ;D
So I guess I'd become what they wanted me to be: a killer, some rent-a-clown with a gun who puts holes in other bad guys. Well, that's what they had paid for, so in the end, that's what they got.

Çevrimdışı test11

• Grafik Modu Yapımcısı
  • McReary Mob
  • Project RAGE2! Çok Yakında...
    • Project RAGE
    • Ödüller
Çatışma sırasında elimdeki bombayı atarken elimin kayması sonucu bombanın yere düşmesi patlaması ve Kaboom üstüne bir de Fatal Error. IV'den soğudan anlar  :S
ProjectRAGE Yapımcısı

İmza için Sendes.'a Teşekkür Ederim.

Çevrimdışı Cparty.

• Russians
  • Oğlum Bak Git!
    • Prototürk.com
  • Eski Rumuz: nestersino
Geçen Boulevard Baby görevini tekrar yapıyordum ve Margot'un sevgilisi bana silah doğrulttuğu anda onu öldürdüm elinden düşen silah ateşlendi ve kurşun bana isabet etti.  :şeytan:
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Düşerken ateş etmek zevkli oluyor :D

Çevrimdışı Double L

• Ancelotti Family
  • Mod Yapımcısı (Grafik)
  • Eski Rumuz: Luis Fernando Lopez
Monique'ün sevgilisi olmasın?  ;D
Aa yanlış yazmışım.  ;D Pardon Monique diyecektim.  :şeytan:

Çevrimdışı Isaac Clarke

• Albanians
  • www.gtaturk.com
İlk çıktığı günden beri oynuyorum oyunu. Bu 4 yılda binlerce komik an, eşi benzerini hollywood filmlerinde bile göremeyeceğiniz çatışmalar, kovalamacalar, saklanmacalar, otobüslerin helikopterlerin zerinden uçması gibi binbir çeşit komediye sahne olmuş biri olarak aşağıda yazacağım şey top 100.000 olay listemin başında gelir.

Uzunca bir süre peşinden kovaladığım yapay zekalı Infernus' un sürücüsünün 967 yaşında bir teyze oluşu.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2012 ; 17:33:04 Gönderen: Isaac Clarke »

Çevrimdışı mester52

• North Holland Hustlers
  • *
  • Head-Shot.net
    • Head Shot Türkiye
Gta Iv u ılk oynamaya basladıgımda olmustu caddeden gecen bı arabayı caldım ve hızlıca gıderken araba bı tumsekten zıpladı ve hemen ılerıde kaldırımın kenarına park etmıs bı arabanın bagajından bırseyler almaya calısan bı kadına carptım :D Gercekten komedıydı kadın 2 arabanın arasında kalınca zavallı canıce oldu :D

Forum Sitemde Yetki Almak İstermisin ? Buyur Buradan Başvurunu Yap !

Çevrimdışı FryDogg

• Russians
  • All Hell's Breaking Loose!
  • Eski Rumuz: Grove4Life
Kasım'da filan arkadaşlarla IV - MP atmaya gittik, 3 kişi, ilk defa bu kadar bir komik IV - MP anıları yaşadım. Arkadaşlarla Bomb De Base oynuyorduk; helikopterle geminin karşısındaki yüksek, yolun geçtiği alana indim, arkadaşlarım direk gemiye atladı, ölüp duruyorlar. Ben de uyanıklık yaptım, yolun oradaki bariyerleri siper alıp temizliyorum uzaktan. Sonra arkadaşlarım öle öle bayağı bir adam temizlemişler. Neyse 1.bombayı kurduk. Tam arkadaşım 2.bombayı kuracakken öldü. Benim ise kırmızı ile yanıp sönen kadar canım kalmış, hemen duvara siper alıp altı adamı da temizledim. Bombayı kurduk. Sonra süre başladı tabi. Ben hemen atladım, bala bak ki denize düştüm. Sonra diğer arkadaşım da atla atla gemiden inemiyor, bir heyecan yaptım "Atla la, atla. Ölecen" diye ( sanki kendim ölecem gibi ). Neyse arkadaşım düşe kalka 10 sn kala gemiden atlamayı başardı.

Bir de Deal Breaker attık. İnşaatı temizledik. Sonra birkaçı botla biri arabayla kaçıyor. Arkadaşlarım botla gidenlerin işini bitirdi, ben tek başıma arabalıların peşine düştüm. Arkadaşlarımdan biri heyeceana bindi "Yakala, yakala, yakala!" diye ( Yat, yat, yat! :şeytan: ). Tam adamların bulunduğu bölgeye gideceğim, oyun bitti. :yaralı:

Bir de Team Deathmatch yaptık; ben tekim, onlar iki. Dediler ki, biz pusu kurak, sen gel diye. Adamlar çaylak biraz, kabul ettim. Adamlar ne pusu kurduysa çoğunu bozdum. En sonunda Broker'daki inşaat alanının oraya pusu kurmuşlardı. Adamları bir türlü göremiyorum. Canım sıkıldı artık; rastgele inşaat binasına bazuka attım. Balıma bir öyle öldü. Diğer arkadaş da onun çevresindeki binalardan birinin  tepesindeymiş. Bazukayı sıktı, ben bazukanın geldiğini anlayınca Broker'da yüksek otoyol gibi bir yerin üstündeydim, oradan atladım. Bazukadan kaçacam diye aşağıdan geçen kırmızı Schafter'ın üzerine çakıldım. ;D
Yakında...

I guess the survival of the fittest thing really meant a lot to you.

Çevrimdışı ultimatraxx1234

• Albanians
bi kere helikopterle gidiyordum.binanın üstüne uçmak için atladım ama üstüne değil penceresine çarptı niko
sonra yere düştü allah'tan niko ölmedi  :D

Çevrimdışı TylerDurden

• Albanians
  • www.gtaturk.com
Dwayne ile bir gün  :D

oyunu kaydetmiştim daha oyunda daha sabahtı 10dk etrafta gezindikten elbise baktıktan sonra Dwayne kardeşimiz beni aradı bowling oynamaya gittik oyun hemen bitmesin diye bilerek sonlara doğru hep kenarlardan atıyordum topu oyunda güeş batışıa yakın hep bowling oynadık ardından Dwayne'i yendim ve adamı evine götürmemi istedi dışarı çıktık Sanchez ile gelmiştik motora bindim tam yürüyicem karşıma bi araba çıktı kenarından geçeyim dedmim otarafa doğru ilerleri diğer tarafa çekildim oda yine önüme doğru geldi bende dayanamadım MP5 ile taradım adamı  :kördestere: dirak polis geldi tabi 2 yıldız aranıyorum hemen son hızla uzaklaşmaya başladım akşama kadar kovalamaca oynadık tabi bu aradada Dwayne'i eve bırakma fırsatım olmadı gece olunca Dwayne ile bowling salonuna geri döndüm aranma seviyem hala bitmedi tabi son seviyede aranıyordum dedim madem bu kadar dağıttık aldım pompalıyı bowling salonundaki herkesi indirmeye başladım  :gelhadi: sonra ordaki kasiyer var onun kafasına sıktım ardındanda kasiyerin durduğu yere masanın üstünden atlayarak geçtim o anda Dwayne de atladı masadan yanıma geldi içeri polisler girmeye başladı tabi benim canım sıkılmaya başlamıştı hile ile aranma seviyesini yok ettim :D Dwayne i eve bırakıcaktım yine masadan atladım ama o da ne Dwayne atlıyamıyordu  :hmm: bildiğiniz kasanın orda sıkıştı gecenin yarısı onu ordan çıkarmak için uğraştım ama yok nafile adam orda kaldı bende kafasına sıktım tabi aradı beni artık güneş yeniden doğcak gibi oyunda dedi hastanedeyim filan gittim aldım yolda bi baktım yine aynı olay bi araba önümü kesti ama deneyimlerim dolayısıyla adama bulaşmadım  :hayır: gittim Dwayne'i evine bıraktım normalde 10-15 dk süren arkadaş buluşmalarımın aksine Dwayne beni tam 3-4 saat uğraştırdı  :drunk: o günden sonra bırakın Dwayne'ile bi yere gitmeyi telefonlarını bile açmıyorum  8) Artık rahatım  :yourock:  :yourock:

Çevrimdışı Sebastianvettel

• Albanians
  • www.gtaturk.com
korkuç olay değil ama benim bi olayım,Bir gün ballad of tony oynarken oyunda hava sıcaktı ama yağmurluydu arabanın tekerleri yanmaya başladı arabadan atladım bir evin çöp attığı yere sürüklendim canım gitti telefonla hile yazcağım yerine :D adamın tekine vurdum meğer telefonu açmadan hile yazmaya çalışıyomusun bager yazıyo ya teli açınca orda yapmışım :D polis gördü ben kaçıyorum arabaya atladım falan derken yarım saat geçti kovalamaca falan adam öldürme ezme kandırmaca falan 5 yıldız oldu birde polis öldürmüştüm kaçarken polis arabadan ateş ediyordu bende ediyordum geri geri giderek köprüdeyim tam düşücekken frene bastım araba kaydı ben çıktım içinden polisler o hızla uçtular ben konteynerlerın oraya saklandım birkaç dk.çatıştım polisle derken ateş etme korkusuyla ben üzerime gelen arabaya ateş ettim adam öldü kornayla pedala dayandı sıkıştım azcık omuzum gitti bi gıdım canım kaldı evime geldi mutfakta çatıştım ev darmadağan tabi baktım nolduysa oldu kaçim derken bitanesi MP5 le bi daldı kafaya allahtan adam tam koşarken eğiliyoya hafif kurtuldum sonra çok üzüldüğüm bi son oldu ve taxinin teki allah rahmet eylemesin gebersin gitsin polis kursunuyla öldü dayandı pedala ezdi beni ve sinirden los damnedı açtım 1 hafta ballad oynamam diye :D
gülmekten karnım ağrıyo ya hala gülüyom  :yourock:  8)  :D

Çevrimdışı GrandBellic [One Risk]

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Bayerische Motoren Werke
  • Eski Rumuz: GrandBellic
Bi gün müzik açtım gaza geldim tam gaz otobanda kaptırıyorum.Direksiyon tam dönmedi diğer şeride geçtim.Taksinin birine bi koydum taksici ve ben camdan fırladım.Taksici ile havada çarpıştım  :şeytan:
Sonra başka araba geldi bize koydu.Sonumuz tahtalıköy  :şeytan: :şeytan: :şeytan:

Çevrimdışı Pink Panther

• Albanians
  • www.gtaturk.com
Fazla ilginç olmayabilir ama geçenlerde GTA IV te görev yapıyodum. görevin ismini hatırlayamadım ama hani telefonla bi numarayı çaldırıp adamı bulup gebertiyoduk işte o görev.Şimdi ben görevi aldım bi NRG 900 e bindim basdım gaza.köprüyü geçtim tam yokuştan inerken önüme bi annihiliator (yanlış yazdım galiba :D) çıktı :hmm:.İnanamadım hilede yazmamıştım.Noldu noldu derken sol şerite kaydırdım bi taksi çıktı önüme bi fırladım motordan uçuyommu düşüyommu belli değil.yere bi yapıştım baktım motora ufukta görünmüyo :D
Bu kış akıcaz gençler!
    -SÜMÜK-