GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: [IV-EFLC] LCPD İlk Tepki -Türkçe Kurulum-Fonksiyon Rehberiyle Birlikte-  (Okunma sayısı 24886 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kingsley.

• Pavano Family
  • Dizi Yapımcısı
  • Eski Rumuz: BusTerMaN
Değişen birşey yok...Police Pursuit'e devam :p  Çakal.gif

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimiçi Mert

• Gambetti Family
  • Eski Rumuz: Mert4eveR
Mod bende çalışmadı ,Alt + P yapıyorum hiç bişey olduğu yok. Ayrıca eflc'yede yüklenmiyor. Yoksa benmi yanlış yaptım. Ama yanlış yaptığımı sanmıyorum sorun ne ?
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2010 ; 12:02:26 Gönderen: Mert7ever »

Çevrimdışı THuNDeRBoLT

• The Lost Brotherhood
  • **
  • If I were you, I would look up.
    • Dogan News Agency
aynen. Dün akşam modu gördüm bu diğerine göre daha güzel dedim ama modu bugün yüklemeyi denedim. ama çalışmadı. bende  rardaki scripthook.dll yi attım oyuna girmedi. Gtaforumsdaki scripthook ve asiolader indirdim oyuna girdi ama mod çalışmıyor.
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2010 ; 13:24:52 Gönderen: THuNDeRBoLT »

THuNDeRBoLT- I know, what you know.

Çevrimdışı  GordonFreeman 

• Albanians
  • Well..?
    • Valve Software
Ancak Benim EFLC'de çalışmadı nedeni ne olabilir acaba ? ALT+P yaptım birşeyler olmadı.

asi loader yüklü olsa bile asi loader klasorundeki dsound.dll yada xlive.dll yi eflc dizinine atmanız gerekiyor. xlive ı atarsanız games for windows live çalışmaz

aynen. Dün akşam modu gördüm bu diğerine göre daha güzel dedim ama modu bugün yüklemeyi denedim. ama çalışmadı. bende  rardaki scripthook.dll yi attım oyuna girmedi. Gtaforumsdaki scripthook ve asiolader indirdim oyuna girdi ama mod çalışmıyor.

asi loader klasoründeki dsound.dll yada xlive.dll yi ve modification files klasorundeki tüm dosyaları direk eflc yada gta ıv dizinine atmanız gerekiyor xlive.dll yi atarsanız games for windows live çalışmaz onceden asi loader yüklemiş olsanız bile atmalısınız dsound.dll yada xlive.dll yi

« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2010 ; 15:19:08 Gönderen: GordonFreeman »

Çevrimiçi Mert

• Gambetti Family
Bende asiloader ve scripthook zaten yüklü. Xlive de vardı hata veriyodu , sildim açıldı ama mod çalışmadı :W
Arkadaşlar mod çalışmıyor ! yükleyemeyin.
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2010 ; 16:08:12 Gönderen: Mert7ever »

Çevrimdışı Lynx

• Gambetti Family
  • ••••••••••••••••••••
 Evet çalışmıyor.

Çevrimiçi Mert

• Gambetti Family
Adam zaten moddan 2 tane video vermiş , 2 side 5 para etmez. Yalan dolan işte , kilitleyin konuyu. Bizide boşa meraklandırdınız.

Çevrimdışı THuNDeRBoLT

• The Lost Brotherhood
  • **
  • If I were you, I would look up.
    • Dogan News Agency
Ynt: [IV-EFLC] LCPD İlk Tepki -Çalışmama sorunu çözüldü!-
« Yanıtla #22 : 31 Temmuz 2010 ; 16:37:20 »
gtaforums.com' da çalışmıyor diye bir mesaj göremedim. en son mesaj olarak çalışmadığını belirten mesaj attım. ilgilenirler mi, bilmem.:

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=420745&st=4600

arkadaşlar gtaforumsda çalışmamasının çözümü bulunmuş. Bir arkadaşın patchi 1.0.7.0 mış. Ancak ALT+ P fonksiyonu ve diğerleri çalışmayınca 1.0.6.0 a dönüştürmüş oyunu. Yine olmamış. Sonrasında 1.0.7.0 yüklemiş ve hata vermiş. Oyunu yeniden yüklemiş ve 1.0.6.0 patch. ve oyunu RSGC den başlatmış. Herşey çalışmış. Biz de 1.0.7.0 olanlar Oyunu RSGC.exe den açalım. Olmazsa yukarıdakileri uygulayalım.
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2010 ; 16:38:11 Gönderen: THuNDeRBoLT »

THuNDeRBoLT- I know, what you know.

Çevrimdışı  GordonFreeman 

• Albanians
  • Well..?
    • Valve Software
Adam zaten moddan 2 tane video vermiş , 2 side 5 para etmez. Yalan dolan işte , kilitleyin konuyu. Bizide boşa meraklandırdınız.

dünyanın en büyük gta sitesinde 300 sayfa konusu var ve en büyük türk gta sitesinde yalan dolan işte diyen insanlar var hmm bravo size

Çevrimiçi Mert

• Gambetti Family
gtaforums.com' da çalışmıyor diye bir mesaj göremedim. en son mesaj olarak çalışmadığını belirten mesaj attım. ilgilenirler mi, bilmem.:

arkadaşlar gtaforumsda çalışmamasının çözümü bulunmuş. Bir arkadaşın patchi 1.0.7.0 mış. Ancak ALT+ P fonksiyonu ve diğerleri çalışmayınca 1.0.6.0 a dönüştürmüş oyunu. Yine olmamış. Sonrasında 1.0.7.0 yüklemiş ve hata vermiş. Oyunu yeniden yüklemiş ve 1.0.6.0 patch. ve oyunu RSGC den başlatmış. Herşey çalışmış. Biz de 1.0.7.0 olanlar Oyunu RSGC.exe den açalım. Olmazsa yukarıdakileri uygulayalım.
Bence alakası yok. Bende birsürü script modları var hepsi çalışıyor bu çalışmıyor. Bi mod için oyunu sil yükle , RGSC yükle işi saçmalık olur . Bence.

Çevrimdışı Lynx

• Gambetti Family
  • ••••••••••••••••••••
 Ben denerim.

Çevrimiçi Mert

• Gambetti Family

K bakmayın ben yanlış anladım heralde :P RGSC'yimi kurucaz ? Yoksa oyunun yüklü olduğu klasörün içindeki RGSCLauncher ilemi açıcaz.?

Çevrimdışı Wehrmacht

• Russians
    • Ödüller
Gördünü zmü benim ki en azından çalışıyor :D

Çevrimdışı  -SayKo- 

• Russians
  • Psychoᵀᴹ
LACRİMOSA

Çevrimiçi Mert

• Gambetti Family
Bu arada çok güzel bişey oldu  :sarcastic:

Sabah silmiştim. Tekrar yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. 2-3 saat öncesindede bu hatayı vermişti. Şimdide aynı..