GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Project RAGE2! Bilgilendirme, AçıkBETA2, Tekn.Vid. SYF159!  (Okunma sayısı 69049 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Croldian

• Pavano Family
  • Gta V'e Türkçe dil desteği istiyoruz.
Ynt: EMT's Rendered Graphics [Version2] Pics. - 12.07.2011
« Yanıtla #60 : 16 Temmuz 2011 ; 20:07:47 »
Başarılar ustacım  :drunk: Bugün orjinal oyun aldım. Standart şekilde(yani insanların ve araçların en yoğun olduğu noktada) 25-35 fps alıyorum. Bu modu yüklersem sence durum nasıl olur?

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı TaLHaCKeR

• Albanians
« Yanıtla #61 : 16 Temmuz 2011 ; 20:13:42 »
resimlerdeki hale getirir grafikleri :) ama performansda biraz düşüş yaşayabilirsin. ortalama üstü bir sistemin yoksa bu tarz modları kurmanı tavsiye etmem
Ekran kartım :Nvidia GeForce 9500 GT 1GB
Bu arada soruma tam cevap vermedin 1.0.4.0 için olur mu GTA IV 1.0.4.0

EDİT= Kardeş yükledim gerçekten çok güzel grafikler ama arabaları değiştirmişsin o sorun oluyor her yerde aynı arabalar ve sadece taksiler oluyor eğer orjinali için yaparsan veya bu sorunumu çözersen çok sevineceğim =)
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2011 ; 21:52:40 Gönderen: TaLHaCKeR »

Çevrimdışı alex59

• Albanians
« Yanıtla #62 : 16 Temmuz 2011 ; 22:01:36 »
maalesef kulanmıyorum ben resime bakarımda konuşurum. gördüğüm resimlerdede apaçık belli. Ban hakkım olsa neler söyleyeceğimde yok işte.

Arkadaşım imzana bakınca mod yapımcılarını destekler diyorsun. Fakat yorumların bunun tam tersini gösteriyor bana.

Bu arkadaş aynı tepkiyi çok yakın bir zamanda bir oyun sitesindende aldı. Yaptığı işte kötü taraflarda olabilir. Fakat unutmaki bu arkadaş bu işte kendini ilerletmek için sürekli yeni versiyonlar çıkarmaya çalışıyor. Ayrıca bu işe meraklı olanlarada her türlü desteği sağlıyor.

Ve gördüğün gibi yavaş yavaş bu işi bireysel çalışmadan ekip işine döndürdü. Ayrıca kendi modlarından hariç başka modlarlada sorun yaşayan herkesede elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor.

Sense bir mod destekçisi oldunu göstermeye çalıştığın halde tam tersini yapıp seviyesizce imkanım olsa daha neler söylerdim diyorsun. Kusura bakma ama böyle destekçilik olmaz. Heleki yapılan bir çalışmayı sadece resimlede değerlendirmez. Eğer bu konuda bu kadar profesyonelsen hiç sebeb yokken hakaret tarzında eleştiri yerine arkadaşın hatalarını yol gösterir şekilde anlatırdın.

Bana göre senin burada bulunma amacın kıskançlık ve yapılmaya çalışalını baltalamak. Bencede sen geldiğin yere dön burası senin gibi profesyonellere göre zayıf kalıyor.

Çevrimdışı test11

• Grafik Modu Yapımcısı
  • McReary Mob
  • Project RAGE2! Çok Yakında...
    • Project RAGE
    • Ödüller
« Yanıtla #63 : 16 Temmuz 2011 ; 23:30:52 »
Arkadaşım imzana bakınca mod yapımcılarını destekler diyorsun. Fakat yorumların bunun tam tersini gösteriyor bana.

Bu arkadaş aynı tepkiyi çok yakın bir zamanda bir oyun sitesindende aldı. Yaptığı işte kötü taraflarda olabilir. Fakat unutmaki bu arkadaş bu işte kendini ilerletmek için sürekli yeni versiyonlar çıkarmaya çalışıyor. Ayrıca bu işe meraklı olanlarada her türlü desteği sağlıyor.

Ve gördüğün gibi yavaş yavaş bu işi bireysel çalışmadan ekip işine döndürdü. Ayrıca kendi modlarından hariç başka modlarlada sorun yaşayan herkesede elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor.

Sense bir mod destekçisi oldunu göstermeye çalıştığın halde tam tersini yapıp seviyesizce imkanım olsa daha neler söylerdim diyorsun. Kusura bakma ama böyle destekçilik olmaz. Heleki yapılan bir çalışmayı sadece resimlede değerlendirmez. Eğer bu konuda bu kadar profesyonelsen hiç sebeb yokken hakaret tarzında eleştiri yerine arkadaşın hatalarını yol gösterir şekilde anlatırdın.

Bana göre senin burada bulunma amacın kıskançlık ve yapılmaya çalışalını baltalamak. Bencede sen geldiğin yere dön burası senin gibi profesyonellere göre zayıf kalıyor.

desteğin için teşekkür ederim.

EDİT;

Ekran kartım :Nvidia GeForce 9500 GT 1GB
Bu arada soruma tam cevap vermedin 1.0.4.0 için olur mu GTA IV 1.0.4.0

EDİT= Kardeş yükledim gerçekten çok güzel grafikler ama arabaları değiştirmişsin o sorun oluyor her yerde aynı arabalar ve sadece taksiler oluyor eğer orjinali için yaparsan veya bu sorunumu çözersen çok sevineceğim =)

mod öncelikli olarak 1.0.4.0 uyumlu. 1.0.7.0 a yüklersende çalışır. bu arada ben arabaları değiştirmedim :) bu modda sadece kıyafet modları ve grafik modumuz mevcut. eğer modu yuklemeden önce tek bir araç modu bile yüklediysen böyle sorunlar olabiliyor :)
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2011 ; 23:34:12 Gönderen: test11 »
ProjectRAGE Yapımcısı

İmza için Sendes.'a Teşekkür Ederim.

Çevrimdışı TaLHaCKeR

• Albanians
« Yanıtla #64 : 16 Temmuz 2011 ; 23:35:15 »

EDİT;

mod öncelikli olarak 1.0.4.0 uyumlu. 1.0.7.0 a yüklersende çalışır. bu arada ben arabaları değiştirmedim :) bu modda sadece kıyafet modları ve grafik modumuz mevcut. eğer modu yuklemeden önce tek bir araç modu bile yüklediysen böyle sorunlar olabiliyor :)
ne yapmamı önerirsin??

EDİT: Oyun hakkında yorumlarım : oyun gerçekten kasıyor , en azından bnm pcde ve sisli mod biraz saçma olmuş new yorkda o sis ne gezer. Ama grafikler çok gerçekçi olmuş başarılarınızın devamını dilerim çok daha gerçekçi bir gta 4 için..
Bir de oyunda her araba cilalanmış gibi parlıyor tamam çoğu araba parlar ama bazılarıda kirli olur
Kiyafetler çok hoş :)

EDİT/2: Oyunun çözünürlüğünü düşürdüm kasmadan oynadım gerçekten çok hoş olmuş çok gerçekçi ancak gölgelendirme ve ışıklandırmalarda sorunlar onları düzeltseniz iyi olur bu arada American Dream Mod diye bir mod çıkacak onun enb ayarlarının böyle olması için yardım ederseniz çok hoş olur teşekkürler =)
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2011 ; 10:11:31 Gönderen: TaLHaCKeR »

Çevrimdışı test11

• Grafik Modu Yapımcısı
  • McReary Mob
    • Project RAGE
    • Ödüller
« Yanıtla #65 : 17 Temmuz 2011 ; 11:19:36 »
ne yapmamı önerirsin??

EDİT: Oyun hakkında yorumlarım : oyun gerçekten kasıyor , en azından bnm pcde ve sisli mod biraz saçma olmuş new yorkda o sis ne gezer. Ama grafikler çok gerçekçi olmuş başarılarınızın devamını dilerim çok daha gerçekçi bir gta 4 için..
Bir de oyunda her araba cilalanmış gibi parlıyor tamam çoğu araba parlar ama bazılarıda kirli olur
Kiyafetler çok hoş :)

EDİT/2: Oyunun çözünürlüğünü düşürdüm kasmadan oynadım gerçekten çok hoş olmuş çok gerçekçi ancak gölgelendirme ve ışıklandırmalarda sorunlar onları düzeltseniz iyi olur bu arada American Dream Mod diye bir mod çıkacak onun enb ayarlarının böyle olması için yardım ederseniz çok hoş olur teşekkürler =)

dream mod zaten birdahaki enb modum ile birlikte sunulucak. dream mod paketinin içinde EMT'S Rendered Graphics modu V2.0 yer alıcak. araçlar çok parlıyor demişsin. trainer ile indirdiğin araçlar parlar. çünkü temiz olarak çıkıyorlar. ama sokaktaki araçlar vs. o kadar parlamaz onlar kirli olabiliyor :)  o sis new yorkda ne gezer demişsin. o sis oyunda da var :) biz sadece daha gerçekci olmasını istedik. ve dediğim gibi ortalamanın üstünde bir sistem yoksa oyun kasabiliyor.  :D
ProjectRAGE Yapımcısı

Çevrimdışı TaLHaCKeR

• Albanians
« Yanıtla #66 : 17 Temmuz 2011 ; 11:26:06 »
dream mod zaten birdahaki enb modum ile birlikte sunulucak. dream mod paketinin içinde EMT'S Rendered Graphics modu V2.0 yer alıcak. araçlar çok parlıyor demişsin. trainer ile indirdiğin araçlar parlar. çünkü temiz olarak çıkıyorlar. ama sokaktaki araçlar vs. o kadar parlamaz onlar kirli olabiliyor :)  o sis new yorkda ne gezer demişsin. o sis oyunda da var :) biz sadece daha gerçekci olmasını istedik. ve dediğim gibi ortalamanın üstünde bir sistem yoksa oyun kasabiliyor.  :D
Trainer ne bilmiyorum galiba hile herneyse
Bu arada o gölgelendirme dediğim ağaç gölgeleri galiba patchden kaynaklanıyor
Kıyafetleri mağazada da üstümüzdeki gibi dursa hoş olur(RAFLARDA)
Sis gerçekten çok gerçekçi  :D
Peki bu pack orjinal arabalar değil de yeni araba yamalarında da aynı etkiyi gösterir mi
Sağol =)

Çevrimdışı test11

• Grafik Modu Yapımcısı
  • McReary Mob
    • Project RAGE
    • Ödüller
« Yanıtla #67 : 17 Temmuz 2011 ; 11:30:44 »
Trainer ne bilmiyorum galiba hile herneyse
Bu arada o gölgelendirme dediğim ağaç gölgeleri galiba patchden kaynaklanıyor
Kıyafetleri mağazada da üstümüzdeki gibi dursa hoş olur(RAFLARDA)
Sis gerçekten çok gerçekçi  :D
Peki bu pack orjinal arabalar değil de yeni araba yamalarında da aynı etkiyi gösterir mi
Sağol =)

gölgelendirmelerde ne sorunu var tam anlıyamadım,
mağazada nasıl duruyorki?
sis için sağol :D
genelde sonradan yüklenmiş araçlarda daha gerçekci yansımalar oluyor
nedenini anlayamadım ben genelde pack yüklerim :D
ProjectRAGE Yapımcısı

Çevrimdışı TaLHaCKeR

• Albanians
« Yanıtla #68 : 17 Temmuz 2011 ; 11:34:10 »
gölgelendirmelerde ne sorunu var tam anlıyamadım,
mağazada nasıl duruyorki?
sis için sağol :D
genelde sonradan yüklenmiş araçlarda daha gerçekci yansımalar oluyor
nedenini anlayamadım ben genelde pack yüklerim :D
Gölgeler oynuyor gibi
ben 1.0.7.0 patch yükledim patch'in içinde uptadatetittle , titleuptadate , media1.cab  ve razor1911 crack vardı tyükledim şimdi 5367 sıra sayısı xlive.dll hatası verdi yardımı bekliyorum RGSC'yi sildi çaresizim
ve şu konuya yardımını beklerim:
http://www.gtaturk.com/forum/destek-masasi/police-pursuit-mod-hata/msg1517014/#msg1517014

Çevrimdışı Croldian

• Pavano Family
« Yanıtla #69 : 17 Temmuz 2011 ; 11:56:30 »
Başarılar ustacım  :drunk: Bugün orjinal oyun aldım. Standart şekilde(yani insanların ve araçların en yoğun olduğu noktada) 25-35 fps alıyorum. Bu modu yüklersem sence durum nasıl olur?

Çevrimdışı test11

• Grafik Modu Yapımcısı
  • McReary Mob
    • Project RAGE
    • Ödüller
« Yanıtla #70 : 17 Temmuz 2011 ; 12:03:49 »

k.b croldian yeni gördüm arada kaynamış yorum :D araçların - insanların en yoğun olduğu noktada 30 fps aşıyorsan kur bir sorun çıkmaz  :helal:
ProjectRAGE Yapımcısı

Çevrimdışı Caysle

• Pavano Family
  • Comolokko
  • Eski Rumuz: SmokeY!
« Yanıtla #71 : 17 Temmuz 2011 ; 12:06:55 »
Bu 1.0.7.0'e neden özel bir ENB versiyonu yapılamıyor? Mesela 0.081 sadece 1.0.6.0'a uyumlu. Aynı bunun gibi 0.083 adında versiyon çıkartılsa, o da sadece 1.0.7.0'e uyumlu olsa?

Çevrimdışı Croldian

• Pavano Family
« Yanıtla #72 : 17 Temmuz 2011 ; 12:30:11 »

k.b croldian yeni gördüm arada kaynamış yorum :D araçların - insanların en yoğun olduğu noktada 30 fps aşıyorsan kur bir sorun çıkmaz  :helal:
:) sorun değil de 1.0.7.0 için sorun olur mu?

Çevrimdışı TaLHaCKeR

• Albanians
« Yanıtla #73 : 17 Temmuz 2011 ; 12:33:57 »
Birşey daha söylemek istiyorum
Modda araçlar çok gerçekçi ancak yol o kadar değil yani uyumsuz diyebilirim :)

Çevrimdışı test11

• Grafik Modu Yapımcısı
  • McReary Mob
    • Project RAGE
    • Ödüller
« Yanıtla #74 : 17 Temmuz 2011 ; 13:57:07 »
Birşey daha söylemek istiyorum
Modda araçlar çok gerçekçi ancak yol o kadar değil yani uyumsuz diyebilirim :)

yollar gerçekci değilse bu oyundan kaynaklanır yani oyunun kaplamaları sonuçta. farklı yol textureleri istersen mod yapım kategorisinden enb konuma gir, v4.5 paketini indir içinde farklı yol texturesi var  :helal:
ProjectRAGE Yapımcısı