maalesef kulanmıyorum ben resime bakarımda konuşurum. gördüğüm resimlerdede apaçık belli. Ban hakkım olsa neler söyleyeceğimde yok işte.
Arkadaşım imzana bakınca mod yapımcılarını destekler diyorsun. Fakat yorumların bunun tam tersini gösteriyor bana.
Bu arkadaş aynı tepkiyi çok yakın bir zamanda bir oyun sitesindende aldı. Yaptığı işte kötü taraflarda olabilir. Fakat unutmaki bu arkadaş bu işte kendini ilerletmek için sürekli yeni versiyonlar çıkarmaya çalışıyor. Ayrıca bu işe meraklı olanlarada her türlü desteği sağlıyor.
Ve gördüğün gibi yavaş yavaş bu işi bireysel çalışmadan ekip işine döndürdü. Ayrıca kendi modlarından hariç başka modlarlada sorun yaşayan herkesede elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor.
Sense bir mod destekçisi oldunu göstermeye çalıştığın halde tam tersini yapıp seviyesizce imkanım olsa daha neler söylerdim diyorsun. Kusura bakma ama böyle destekçilik olmaz. Heleki yapılan bir çalışmayı sadece resimlede değerlendirmez. Eğer bu konuda bu kadar profesyonelsen hiç sebeb yokken hakaret tarzında eleştiri yerine arkadaşın hatalarını yol gösterir şekilde anlatırdın.
Bana göre senin burada bulunma amacın kıskançlık ve yapılmaya çalışalını baltalamak. Bencede sen geldiğin yere dön burası senin gibi profesyonellere göre zayıf kalıyor.