Arkadaşlar Gta 4 ün sonunda elmasları çöpte bi evsiz buluyor. Jerry Kapowitz. Ve bu elmasların sahibi bulunmadığı için elmaslar bu kişiye kalıyor. Ve TBOGT finalinde Jerry tekrar görünüyor. Şehirdeki çöpleri karıştırırken bir anda bir kutunun içinde o elmasları görüyor. Elmaslara büyük bir keyifle bakıyor ve sevinçle oradan ayrılıyor. Ve ardından Jerry Vice City'e bir bilet alıp orada Silah ve alkol ürünleri satan bir mekan açar. Ve arkadaşlar TBOGT un sonunda bi uçak uçuyor ve THE END yazısı çıkıyor. Biliyorsunuz GTA 4 te Roman Vice Cıty'den bahsediyor. Bende şöyle bi tahmin yürüttüm. GTA 4 te Vice Cıtyden bahsediliyorsa, TBOGT tada Jerry Vice Cıty'de gidip orda bi dükkan açıyorsa BENCE TBOGT'un sonundaki uçağın içinde Jerry olabilir ve Vice Cıty e gidiyor. Ve benim tahminim GTA 5 in Vice Cıty'de geçecek. Ve Vice Cıty'de Tommy o elmasları Jerry'den alabilir. Veya GTA 5 te Jerry i yönetebiliriz. Bence GTA 5 çok çekişmeli bir oyun olacak. Arkadaşlar bu konuyu sizin fikrinizi alayım diye açtım. Sizin fikriniz nedir?