GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: GTA V'i Elinize Aldınız Ve ?  (Okunma sayısı 6369 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MJ

• Albanians
  • www.gtaturk.com
Ynt: GTA V'i Elinize Aldınız Ve ?
« Yanıtla #150 : 04 Şubat 2012 ; 20:22:08 »
Oyunu yüklerim (Yüklerken iyice bi paketi incelerim bütün yazıları 5 defa okurum.) Yükledikten sonra introyu izlerim baştan sona.Oyuna girdikten sonrada İlk iş Efsane Grove Street 'e giderim.( R* Grove street'i yapmadık dese bile ararım oyuna o biçim.) Grove'dan cıktıktan snrada bi binanın tepesinden atlarım yeni oyunda nasıl geberioz diye bakardım.  :@: :kördestere:

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı dread

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #151 : 04 Şubat 2012 ; 21:04:06 »
bize göre değil :D .gta ııı 2001 de çıktı 2004 de oynadım gta vc 2002 de çıktı 2005 de oynadım gta sa 2005 de çıktı   2008 de oynadım gta ıv 2008 de çıktı 2010 da oynadım. yani baya geç başlarım derdim ama demiyorum çünkü son zamanlarda gta hastası oldum .ilk oyun elime geçtiğinde oyun çok yavaş çalışır (bilgisayarım sağolsun) onun için texture kalitesi resulition falan onları düşürürüm sonra günde 5-10 saat oynarım :D

Çevrimdışı dread

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #152 : 04 Şubat 2012 ; 21:05:40 »
Oyunu yüklerim (Yüklerken iyice bi paketi incelerim bütün yazıları 5 defa okurum.) Yükledikten sonra introyu izlerim baştan sona.Oyuna girdikten sonrada İlk iş Efsane Grove Street 'e giderim.( R* Grove street'i yapmadık dese bile ararım oyuna o biçim.) Grove'dan cıktıktan snrada bi binanın tepesinden atlarım yeni oyunda nasıl geberioz diye bakardım.  :@: :kördestere:
doğru diyon dostum CJ Reyizi Anmadan olmaz
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2012 ; 21:06:39 Gönderen: dread »

Çevrimdışı MaCeRaCı

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #153 : 04 Şubat 2012 ; 22:15:12 »
Para biriktiririm önceden sonra çıktığı gün gitmem neden derseniz tıklım tıklım olur ondan netten sipariş ederim kargo ile gelir bende cdyi pc takarım ve setup kurarım oyunu açarım erreor verirse ALLAHIM SANA GELİYORUM vermez ise Hobaa diyerekten oyunda gezer tozarım ama bunların hepsi hayal huhaha :D

Çevrimdışı devrim09

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #154 : 05 Şubat 2012 ; 10:44:39 »
Yeni bir bilgisayar için babama yalvarır almasını beklerim.Sonra oyunumu kurar oynarım.

Çevrimdışı Cla$$ic Retro

• Albanians
  • www.gtaturk.com
    • GTA Türk
« Yanıtla #155 : 05 Şubat 2012 ; 11:01:18 »
Ben hemem aldığım gibi oyunu netten sipariş edip ilk bir sevindiğimde bir dans ederim sonra hemen kurarım.Sonra gidip Winewood'a ve Groove Street'e gidip CJ,Sweet gibi isimleri anarım sonra arabaları denerim sonra katliyam yaparık.

Çevrimdışı Oyun Senaryocusu

• Albanians
  • I have a dream.
« Yanıtla #156 : 05 Şubat 2012 ; 11:34:16 »
Şimdi 30gb felan diyorlar oyuna.30GB olursa oyun gta ıv tam 4 katı bir grafiğe bota sahip olur ve 10gb ram 5gb ekran kartıyla mesut mesut oynarız hihi.Ya beyler benim pc gta ıv da donmuştu çünkü atı readon ekran kartına destek yokmuş.3GB RAM 1GB EKRAN KARTI var valla inşallah bunda oynatır.Oyunun ilk önce korsanını alcam takcam bneim pc ye pc yi tv ye baglıycam kolları alcam oyniycam seversem orjinalini alırım
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="728" height="90" title=""><param name="movie" value="http://banner.ihh.org.tr/31mayis/728x90.swf"><param name="quality" value="high"><pa

Çevrimdışı Αιγέας

• Albanians
  • γαμήσου ρε μαλάκα!
« Yanıtla #157 : 05 Şubat 2012 ; 13:21:28 »
pürüzsüz bir zemini var kayıyor sanki elimizde

Dostum sen neyi tarif ediyorsun burada acaba?

+++ ΕΛΛΑΣ +++

Çevrimdışı gta_burak_26

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #158 : 05 Mart 2012 ; 21:53:41 »
Bol miktarda Ruffles ve Ice Tea alıp odanın kapısını içeriden kilitler anahtarı camdan dışarı atarım sonra...
Daha sonra oyunla ilişkiye mi girmeyi düşünüyorsun :)  :D :rock: R*

Çevrimiçi Sêntinus

• Pavano Family
  • Eski Rumuz: rido1997
« Yanıtla #159 : 06 Mart 2012 ; 06:46:21 »
Arkadaşım ben bunu kasaya takacağım oynayacağım üzerinde tepinmeyeceğimki ben bu Cd'nin ? :şeytan:

Çevrimdışı Mahsun.

• North Holland Hustlers
  • *
  • I'am Legend...
  • Eski Rumuz: |XL|K.A.O.S(-_-)
« Yanıtla #160 : 06 Mart 2012 ; 08:45:58 »
pc ye koyarım kurar sonrada annem 'kalk bilgisyarın başından' diyene kadar oynarım  ;D

Çevrimdışı Enigma_Hardy

• North Holland Hustlers
  • *
  • Dizi Yapabilmeye Çalışıyor ~
« Yanıtla #161 : 06 Mart 2012 ; 10:40:54 »
Oyun elimde, hmm.. Deprem erzağımızı çalarım, kendimi odama içerden kilitleyip anahtarı yutarım. Pemcereye tahta ve çivi vururum.. Gerisini biliyoruz.
Gerçek aşk, günde 5 vakit namazdır . ♥

Çevrimdışı black months

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #162 : 06 Mart 2012 ; 22:09:35 »
Oyun elimde, hmm.. Deprem erzağımızı çalarım, kendimi odama içerden kilitleyip anahtarı yutarım. Pemcereye tahta ve çivi vururum.. Gerisini biliyoruz.
hayal gücün çok kuvvetli
ben olsam şöyle bir paketine bakarım vaay be derim kurup oyuna girer ve introları izler menüyü biraz kurcalar ve hemen oyuna başlarım
Türkçe GTA V İstiyoruz!!!!

Çevrimdışı Kagebunshin

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Watashi wa L desu.
« Yanıtla #163 : 06 Mart 2012 ; 22:12:00 »
Torrent akar :D

Çevrimdışı OriginaI3olt

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #164 : 06 Mart 2012 ; 22:12:27 »
Konunun başlığını okudum ve acaba ne yapabilirim diye düşündüm :D Oynamaktan başka pek bişi yapamam heralde