Şimdi anladım.
Ama fazla'da eski olmasa iyi olur. Araçlar falan böyle eski püskü gibi bi tarih olmasın'da zevk olmaz fazla.. Böyle 2000'li yada 1990'lı yıllar'da geçsin yeterlidir..
Ben GTA'nın eski püskü arabalarla oynadığım halini daha çok seviyorum nedense. Son model arabalara binmektense eski modelleri tercih ederim hep ilk oynadığım GTA'dan beri. Vice City'deki modern araba modları biraz daha hoşuma gitse de, San Andreas'taki modern modlara tamamen karşıydım. Çünkü San Andreas'ta 90'ların havası biraz daha fazla hissediliyordu. O yılları olduğu gibi yaşamak da en güzeliydi. Hatta Turismo'ya binmek bile hoşuma gitmezdi. Eski püskü bir 80'li yıl arabasına biner, saatlerce inmezdim. San Andreas'ın beni çeken tarafı da oydu zamanında.
Ama GTA V tahminime göre 2010 yılında geçecek. Bugünün şartlarını oyuna daha iyi yansıtacaklardır. Rockstar Games gerçekliği başarılı bir şekilde uygulayabiliyor. Reklam tabelalarından tutun, film afişlerine kadar da her yerde gerçek hayatın etkisini görebiliyoruz. O sebeple 2010 yılının Amerika'sını yapacaklar, daha teknolojik donanım içeren bir oyun olacak. Nasıl GTA IV'te yavaş yavaş internet cafeler vs. yapıldıysa, V'te de wireless kullanımı, laptop kullanımı, internetten alışveriş, e-para transferi ve oyundayken bile tek tuşla halledebileceğimiz bir çok özellik eklenecektir. Tabi ki bununla beraber oyundaki arabalar da gelişecek. 2010 yılındaki mükemmel modelleri de oyunda göreceğiz gibime geliyor.
Bekleyip hep beraber göreceğiz.