Konu 1 yıldır açık ve 5-6 ay önce kodlamaya başladıysanız bu sizin zamanınızı iyi kullanamadığınızı ve aklınız şimdi başınıza geliyor demektir.Çünkü son zamanlarda 3-4 aya yaydığınız sistemleri 3-4 gün içinde kodluyorsunuz.Demekki daha önce çok uğraşmamışsınız ve şimdi tepkilerden dolayı hızlanmaya başladınız.Umarım dediklerimden birşeyler çıkartırsınız,başarılar diliyorum.
Evet 5-6 ay önce kodlamaya
başladım ve bu zamana kadar hep modla uğraşmadım derslere çalışıyordum bilgisayar başına zor geçiyordum dersler modu oldukça aksattı.Ve yeni oyun çıktığında alıp bitirmekle uğraşıyordum niye sabah akşam modla uğraşıp eğlenmekten uzak durıyımki zamanım bir kısmını oyunlara bir kısmını ders çalışmam gereken bir durum olursa derse büyük bir kısmını moda harcıyorum.
GüncellemeModda eklemiş olduğumuz kiralık araç sistemi güncellenmiştir.Güncelleme şudur, mesela bir oyuncu aracı kiraladı eğerki oyundan çıkarsa şu bug oluşur o aracı aldığımızda işleyen sayaç durur ve aracı eski haline göndermez bende bu yüzden oyuncu sunucudan çıkarsa otomatik olarak kiraladığı araç eski haline dönüyor.Ve böylece aracı sahiplenemicekler.