GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Köpek Tanıtımı, Videoları, Resimleri - Sohbet - Genel Konu  (Okunma sayısı 32729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Psychonauts

• The Lost Brotherhood
  • **
  • http://109.236.83.66/
  • Eski Rumuz: WeaselNews
Ynt: Köpek Tanıtımı, Videoları, Resimleri - Sohbet - Genel Konu
« Yanıtla #120 : 20 Ağustos 2011 ; 01:42:20 »
Beyler bende köpek almaya karar verdim.Apartmanımızın bahçesi var ve ben sevimli bir cins olmasını istiyorum.Labrador Retriever ve Golden Retriever düşünüyorum.Sizin sevimli köpek önerileriniz nedir?

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı Streakers

• Russians
  • [Z]Group Xtreme
    • SampZ
  • Eski Rumuz: Timberwolf
« Yanıtla #121 : 20 Ağustos 2011 ; 13:02:35 »

iste köpegim resimde baya kötü çıkmışım ama neyse

Çevrimdışı devrim09

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #122 : 20 Ağustos 2011 ; 15:41:12 »
Miki

Yürüyordu ,o yüzden biraz bulanık.
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2011 ; 15:41:51 Gönderen: devrim09 »

Çevrimdışı ProTyS

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Lead The Electric
« Yanıtla #123 : 20 Ağustos 2011 ; 17:32:41 »
Miki

ayyyy çok çok çok şeker kaç aylık :D resmin içine girip sevesim geldi

Çevrimdışı  [TST]RedSwatTR 

• Albanians
  • ~RiCaRDo~ / Ricardo Diaz
« Yanıtla #124 : 21 Ağustos 2011 ; 12:40:31 »
Benimde köpek almama izin yok :/ 10 balığım vardı bir tanesinin cinsi çöpcüydü bütün balıklarımızın orasını burasını yoldu/yedi sonra balıklar öldü.. Bir civcivim vardı adı Johnny'Di :D Johnny Bravo derdim ben :D 2-3 ay kaldı tabi çok az büyüdü (Nedeni ev ortamı olması) biz ona döner yedirirdik bütün herşeyi yedirmiştik :D Sonra annem bizim arka mahalledeki civcivciye vermemizi istedi verdiğimiz gece öldü.Ev ortamına alıştıgı için soğuktan ölmüş,biz onu eğitmiştik ben ev içinde bir odadan bir odaya giderken peşimizden gelirdi :D

Çevrimdışı Bavukâ.

• Ancelotti Family
  • anıl.
« Yanıtla #125 : 21 Ağustos 2011 ; 13:55:20 »
Ben kangal veya kurt almayı düşünüyorum eğitimli beyler.Önerileriniz?
Alman Kurdu almanı öneririm.

Beyler bende köpek almaya karar verdim.Apartmanımızın bahçesi var ve ben sevimli bir cins olmasını istiyorum.Labrador Retriever ve Golden Retriever düşünüyorum.Sizin sevimli köpek önerileriniz nedir?
Golden alabilirsin.

Çevrimdışı Streakers

• Russians
  • [Z]Group Xtreme
    • SampZ
  • Eski Rumuz: Timberwolf
« Yanıtla #126 : 21 Ağustos 2011 ; 16:39:10 »
Av köpegi alacaksanız kesinlikler benim köpegimin türünden olan İngiliz setter öneriyorum cidden cok süper koku alıyor her türlü hava kosulunda dayanıklı ama koku almak icin fazla efor sarfediyor ve cok yoruluyor cogu kes köpegi sırtıma alıp tasıdıgımı biliyorum onun dısında avda süperdir kafalarında çıkık bir kemik vardır koku kemigi diyorlar oyle olan setterler yarım saat öncesinden gelen bir hayvanın bile kokusunu alıyor cok cabuk egitiliyorlar döverek yada ac bırakarak egitim kesinlikle gerek yok düzgün söyleme ile yada ses tonunuzdan komutları direk ögrenebiliyorlar köpegi gezdirirken tasma kullanmanıza gerek yok en azından ben tasma kullanmıyorum hic bir sekilde kacmıyor söz dinliyor atta siz onu gezdirmeseniz bile o kendi gezip geliyor bakımıda azdır tırnaklarını kesmeniz gerek yaz aylarında cok tüg döker birde yıkadıgınızda kulagına su getirmeyin daha dogrusu yüzüne su tutmayın
ama yıkasanızda köpek kokusu gecmiyor ormanda koku verecek bitkilere kendi gidiyor ben ava gittigimde köpek mis gibi kekik kokuyordu o kendi bitkisini buluyor :D

Miki

rottweiler dimi dünyanın en uysal yırtıcısıdır ama sadece sahibini tanır ve bazı durumlarda zapdetmesi zor olur bende besledim bunlardan

En Saldırgan Köpek Hangisidir?

Ne pitbull ne rottweiler ne de kangal! Hiçbiri 'sosis' köpek Dachshund kadar vahşi değil.
Her nekadar Pit Bull'u saldırganlıkları ile tanısak da 'sosis' köpeği geçemedi.

Araştırmada en uslu köpeğin 'tazı' olduğu ortaya çıktı.

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre 'sosis' köpek olarak da bildiğimiz Dachshund cinsi köpekler, 33 cins arasında en saldırgan köpek seçildi.

Pennsylvania Üniversitesi'nden uzmanların yaptığı araştırmada binlerce köpeğin davranışları incelendi ve 6 bin köpek sahibiyle görüşüldü.

Araştırmaya göre, Dachshund cinsi köpeklerin beşte birinin yabancıları ısırdığı ya da ısırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca her 12 Dachshund'tan birinin de sahiplerini yaraladığı belirlendi.

Araştırmayı yürüten ekipten Doktor James Serpell yaptığı açıklamada, küçük cins köpeklerin agresif davranışlara daha yatkın olduklarını söyledi.

En saldırgan köpekler sıralamasında, Dachshund'lardan sonra ikinci sırayı çok daha küçük olan 'chihuahua' adlı köpekler aldı. Üçüncü sırada ise, diğer küçük köpek 'Jack Russel' var.

Saldırganlığın en az görüldüğü köpekler ise golden retriever, labrador ve haskiler. Ayrıca araştırma sonucuna göre en uslu köpek 'tazı'lar

bizde bundanda vardı babamın köpek merakı vardı almanyadan alıyordu o bundan almıstı bir tane ve cok sinirli ve stresli bir hayvan bir o kadarda cok salaktı

Haskiler saldırgandır onlarda sadece sahibini tanıyan cinsteler 5 sene önce oyle bir köpegimde vardı ve hic bir sekilde evcillesmiyorlar saibirya kurdu ise dünyada sadece tek sahip biliyorlar baska kimseye alısmıyorlar gezemediklerinde yada kafeste olduklarında cok hırçınlaşıyorlar o yüzden sokakta tasmasını baglamak yanındada kulubesinin olması daha mantıklı oluyor sibirya kurdu ve haskiler lider vasıflıdır ona sizin lider oldugunuzu göstermeniz gerek yoksa sözünüzü dinlemez gezdirmek istediginizde arkadan sizide sürükler o fikri ona aşılamanın en iyi yolu tasmayı kısa tutmak köpegi önünüzde degil tam yanınızda gezdirmektir aslında bir cok köpegi böyle gezdirmelisiniz Sezar Milandan onaylı :D dalmaçyalılarıda anlatayım bunlar hep baktıgım köpekler
candan bir hayvan degillerdir cok soguk sahip tanımaz ve evcillesmezler ama arkadaşlıkları kalıcıdır
arkadaşı ölürse kendiside bunalıma giriyor yada ilk fırsatta ölüyorlar 2 tane dalmaçyalım vardı 1. sine araba vurdu 2. side bunalıma girdi hastalandı yemeden içmeden kesildi hiç birşey gelmedi elimizden ve öldü Alman kurtları ise kendi kendilerince değişik huyları takıntıları vardır hepsinin özelligi aynı degildir huylarından hic bir zaman vazgecmiyorlar kendi huyları onları bagımlı yapıyor mesela bizim alman kurdumuzun ismi paça idi hep paçaları ısırırdı nerde pantolon paçası nerde pantolon var hepsine saldırırdı onu o yüzden zapdetmekte zorluk cekiyorduk o yüzden köpeginizi ona göre egitin
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2011 ; 17:15:10 Gönderen: Timberwolf »

Çevrimiçi Jixues.

• McReary Mob
  • 720p > 640p
  • Eski Rumuz: ajan_kit
« Yanıtla #127 : 09 Kasım 2011 ; 22:49:46 »
Bende rottweiler var. Ona kurbanlıkların ciğer vs. verdik ayırdı en güzelini önce yemeye başladı ;D
Modern Warfare 3 ile ilgili tüm sorularınıza açığım
Don Omar ve Sean Paul'un Şarkısında Türkçe Küfür :D

Çevrimiçi [ρωη]Cσ∂єяოαη

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Pawn Coder
  • Eski Rumuz: [PWN]CoderMan
« Yanıtla #128 : 05 Aralık 2011 ; 21:56:36 »
Bu yıl tatile gittigimizde bahçemize bir köpegi bağlamışlardı sonra bizde aldık onu beslemek için sonra bir adam geldi nerden buldunuz dedi bende almasın diye benim köpegim istanbuldan getirdim dedim :D adam dediki kaça aldın ben dedin ilgilendirmez sonra dedi bu kırma ben dedim ne kırması adam sibirya kurdu ve alman kurdu kırması güzel köpek ama sibiryalar daha pahalı bende tamam abi hadi işimiz var dedim sonra veterinere götürdük biraz kontrol etti kaça aldınız dedi bende bahçemizde bulduk dedim veteriner dedi bu köpek en az 500tl eder bende zengin bir adamın köpegi sandım sonra neden dedim dediki bu hakiki beyaz bir sibirya kurdu bende dedim ısırmaz deme :D veteriner güldü bu en iyi köpektir nerdeyse sahibine hiç karışmaz çocuklara alışkan kızmadıgı sürece havlamaz sadece sıcakta tutmayın sinirlenip havlar yada kaçar dedi bende eve gittim tekrar yaptıp bir külübe tasmada aldım :D sonra istanbula dönerken 500tl lik köpegi götüremezdim tasmasını açtım kovaladım oldugu yerde kaldı kaçmadı :D neden kovaladım kimse almasın diye :D sonra kaçmadı bende bekledim sonra arabaya bindik hala orda bekliyordu araba haraket etti baktım peşimizden koşuyor bende gülme krizine girdim :D bilerek hızlı git yorulsun dedim en sonunda sahilin orda durdu dahada gelmedi bir el hareketi çektim :D :D :D :D :D sonra gittim :D

Kupalara layıksın sen Şanlı GALATASARAY

Çevrimiçi NoMe|R*|Cy

• McReary Mob
  • Eski Rumuz: MARASLI GENC
    • YOUTUBE CHANNEL'im
  • Eski Rumuz: MARASLI GENC
« Yanıtla #129 : 05 Aralık 2011 ; 22:02:49 »
Vicdansız

Çevrimdışı Cré

• Albanians
    • Madness Freeroam ~
« Yanıtla #130 : 02 Şubat 2012 ; 10:02:02 »
Sibirya Husky varmıdır türkiyede?

Çevrimdışı Psychonauts

• The Lost Brotherhood
  • **
  • http://109.236.83.66/
  • Eski Rumuz: WeaselNews
« Yanıtla #131 : 02 Şubat 2012 ; 10:49:24 »
Bu yıl tatile gittigimizde bahçemize bir köpegi bağlamışlardı sonra bizde aldık onu beslemek için sonra bir adam geldi nerden buldunuz dedi bende almasın diye benim köpegim istanbuldan getirdim dedim :D adam dediki kaça aldın ben dedin ilgilendirmez sonra dedi bu kırma ben dedim ne kırması adam sibirya kurdu ve alman kurdu kırması güzel köpek ama sibiryalar daha pahalı bende tamam abi hadi işimiz var dedim sonra veterinere götürdük biraz kontrol etti kaça aldınız dedi bende bahçemizde bulduk dedim veteriner dedi bu köpek en az 500tl eder bende zengin bir adamın köpegi sandım sonra neden dedim dediki bu hakiki beyaz bir sibirya kurdu bende dedim ısırmaz deme :D veteriner güldü bu en iyi köpektir nerdeyse sahibine hiç karışmaz çocuklara alışkan kızmadıgı sürece havlamaz sadece sıcakta tutmayın sinirlenip havlar yada kaçar dedi bende eve gittim tekrar yaptıp bir külübe tasmada aldım :D sonra istanbula dönerken 500tl lik köpegi götüremezdim tasmasını açtım kovaladım oldugu yerde kaldı kaçmadı :D neden kovaladım kimse almasın diye :D sonra kaçmadı bende bekledim sonra arabaya bindik hala orda bekliyordu araba haraket etti baktım peşimizden koşuyor bende gülme krizine girdim :D bilerek hızlı git yorulsun dedim en sonunda sahilin orda durdu dahada gelmedi bir el hareketi çektim :D :D :D :D :D sonra gittim :D
Bir de utanmadan anlatıyorsun.

Çevrimdışı SoPRaNo

• Pavano Family
  • The Power Of The Dreams
    • www.pclabs.com.tr
« Yanıtla #132 : 02 Şubat 2012 ; 11:45:00 »
Karamel. Bana aşıktır kendileri :)

E......<3......E

İmzanız kurallara aykırı olduğundan dolayı kaldırılmıştır.

Çevrimdışı ProTyS

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Lead The Electric
« Yanıtla #133 : 02 Şubat 2012 ; 13:56:49 »
Karamel. Bana aşıktır kendileri :)

uuu burnuna Mayhoş Takasım Geldi :D Benim Arthura Güzel Arkadaş Olur Bu :D