Beyler, bugunlere kadar PC'im sorunsuz çalışıyordu. Sonra kahrolası XP temasından bıktım ve VTP [Vista Transformation Pack] yükledim. Bu pack XP'ye Vİsta görünümü veriyordu. Bunu yükledikten 1-2 gün sonra bazen oyunlarda mavi ekran hatası gelmeye başladı. Hata geldikten sonra PC res atıyordu, ve oyunumu bölüyordu. Bazı arkadaşlarıma sordum VTP'dendir dediler. Bende VTP'yi sildim. PC'imde VTP hakkında hiçbirşey kalmadı. Ve onun yerine arkadaşımın kıullandığı bir temayı yükledim. Arkadaşımda da sorun çıkarmıyordu. Aradan 1 ay geçti PC sorunsuz çalışıyordu sonunda VTP'den olduğuna inanmaya başlamıştım Ancak bugunler çıkageldi ki hata yine geri geldi. Yine aynı halt hatasını vermeye başladı! Bütün arkadaşlarım çeşitli önerilerde bulundu ancak hangisini yapacağıma şaşırdım.LÜTFEN YARDIM!
Olabilecekler
-PC'ye çok yükleniyor biraz hava almalı ve sorunun giderilmesi için fan takılmalı?
-PC'ye yüklenilmiş bir programdan dolayı bunlar oluyor o program bulunmalı ve silinmeli.
-Yeni yüklediğin temadan dolayı olabilir, arkadaşında sorun çıkarmamış ama PC'den PC'ye değişir bunlar.
-PC başında çok durduğundan PC rahat olamayabilir. Az gir sorun düzelir.
-VTP [Vista Transformation Pack] 'dan birkaç dosya hala system'de duruyordur tam silinmemiştir.
-RAM'de sorun vardır değiştirilmelidir.
Bunlar arkadaşlardan aldığım öneriler, hangisini yapacağımı şaşırdım. Sizce ne olabilir.