GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Sınırsız banınız hakkında  (Okunma sayısı 639 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı  ozer123 

• Albanians
Sınırsız banınız hakkında
« : 21 Ocak 2012 ; 15:30:57 »
Ben tice

hatamı kabul ediyorum türkçe gta v kampanyasında adminlere iftira attım doğrudur. fakat sonra jokere özür diledim. nedenini belirttim ve bunun için ayrı olarak özrümü belirttim.

tüm gün siteden atılmamma rağmen sabah girdiğimde sınırsız banlandınız diyordu?

o kadar kişi küfürler ediyorlar hakaretler savuruyor ama en fazla 30 gün alıp geri dönerken 5000 mesajım olmuş o kadr çok sitede online olmuşum kolayca sınırsız banlıyorsunuz.

bu arada T_ice'nin pm kutusuna bakın Lyons. adlı üyenin bana gönderdiği hakaret vardı. o arkadaşa da cezasını verirseniz mutlu olurum. gece şikayet etmemiştim sabah ederim demiştim.

ayrıca McTruth adlı kişinin gönderdiği +18 karikatürü de şikayet edememiştim ona da cezasını keserseniz memnun olurum.

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı tztt

• Albanians
Ynt: Sınırsız banınız hakkında
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2012 ; 15:32:44 »
Ben yandım digerleride yansın hesabı.

Çevrimdışı  ozer123 

• Albanians
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2012 ; 15:34:05 »
vallahi insanların arkasından yaygara koparmak daha büyük bir suç bence. zaten yanmalı arkadaş.

Çevrimdışı Dever3T0

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Eski Rumuz: BuRaqqo
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2012 ; 15:41:57 »
Biryerde sende haklısın kardeşim.Ama bu sınırsız ban hak eden birşey değil.Şuan benide banlıyacaklar biliyorum.Adalet yoksa banlana bilirim.Bence Üye yöneticileri,moderatörler vb. görevliler tanıdıklarına farklı davranıyorlar onlara 5 gün falan küfürler yağdırıyorlar 5 gün banı açılınca birdaha ediyor 10 gün öyde 5 5 gibiyor .Adalet yok bence isterlerse banlasınlar senin yanındayım inşallah banın açılır.O Kadar emek verdin bu forum için böyle mi olucaktı ??Joker cevabı bekliyorum.(Özellikle joker)Banada böyle olucaksa sonradan şimdiden banlayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2012 ; 15:44:54 Gönderen: Dever3T0 »

Çevrimdışı  ozer123 

• Albanians
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2012 ; 15:46:57 »
ya kardeşim 30 gün olsun 60 gün olsun olsun hatta 90 gün olsun da.

sınırsız çok abartı be kardeşim. bir insan 60 günde akıllanır ya da 30 günde ne bileyim. anneye küfür edenler bile 30 gün yiyip geliyor.
ben jokere gıcık olduğum için böyle birşey dedim dedim diye beni sınırsız banlıyor yapmasın böyle. tepkim de cezam güne çevrilene kadar devam edecek. tabi buton onların elinde şu an yönetici olmadığı için rhapsody banlayamıyor ama gelince direk okumadan silip banlayacaklar. artık bu anlayışa bir dur denilmeli. her insan eğitilebilir gelişebilir. kendisine şans tanınmalı. ama bu insanlar buna karşı direk sınırsız. yahu gıcık dedim diye sınırsız atılır mı  :)

ha istersem ruhları duymadan başka bir hesapla devam ederim girmeye ama böyle de yapmak istemiyorum açıkçası. yaptırtmasınlar bir zahmet
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2012 ; 15:47:40 Gönderen: ozer123 »

Çevrimdışı Dever3T0

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2012 ; 15:49:17 »
Banane banlasınlar ben haksızlığı hiç sevmem.Banlasınlar.Banlıcaklar zaten.Bu Foruma yıllarını verenleri 2 dakikada banlıyorlar.Hadi Kendilerinide banlasınlar.

Çevrimdışı Symbol

• Pavano Family
  • you're a lucky man if you can laugh at the joke
  • Eski Rumuz: Symbolsong
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2012 ; 15:52:39 »
Ben Sırf Bir Arkadaşla Dalga Geçtim Diye 30 Gün Yemiştim ve O Günden Beri Böyle Birşey Yapmıyorum
Yani Tice'ında Dediği Gibi İnsan Akıllanır Belli Bir Süre Sonra Sınırsız'a Ne Gerek Var

Çevrimdışı iNfeRnus-.

• The Lost Brotherhood
  • **
  • amedim mamedim.
  • Eski Rumuz: KurtLarvaDisi
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2012 ; 15:52:46 »
T_ice gerçekten bu sitede çok hakkın var.Ama biz admin değiliz bu cezaya razı olman lazım.Sen suçsuzsun biliyorum.

Çevrimdışı  ozer123 

• Albanians
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2012 ; 15:54:12 »
Ben Sırf Bir Arkadaşla Dalga Geçtim Diye 30 Gün Yemiştim ve O Günden Beri Böyle Birşey Yapmıyorum
Yani Tice'ında Dediği Gibi İnsan Akıllanır Belli Bir Süre Sonra Sınırsız'a Ne Gerek Var
En çokta sizi özliyecem . haxball oynayamacağız.

yaptıklarım 30 güne bedel beyler bunu kabul edebilirm. fakat 30 gün kadar siteye adımım atmam. 30 gün sonra da ikinci bir hesapla gezmeye devamederim kusura bakmasınlar. gerçek cezanın süresi 30 gündür abartmasınlar yani.

Ben yönetimi yıpratmaya çalışıyormuşum? Ne yaptık isyan mı çıkardık ne yaptık? Öylesine gelmiş ağzıma üstüne özür dilerim. hem konudan özür dilerim hem kendisine özür diledim. Özür dilemek bir erdem ama bunu takmıyorlar

Çevrimdışı  ozer123 

• Albanians
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2012 ; 15:57:04 »
he bu arada konunundurduğuna bakmayın. tek tıkla uçurulacak buradan son vedamızı giderelim.

Çevrimdışı  ozer123 

• Albanians
« Yanıtla #10 : 21 Ocak 2012 ; 16:01:09 »
tekrar tekrar diyorum bu konuyu cezayı kaldırsınlar mahiyetinde açmadım. ceza konusunda haklılar fakat 30 veya 60 güne indirilmesine talep etmek mahiyetinde açtım. yanlış anlaşılma olmasın

Çevrimdışı Dever3T0

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #11 : 21 Ocak 2012 ; 16:01:21 »
Evet arkadaşlar foruma veda edicem sanırım joker yine bir haksızlık yapıp süresiz bir ban atıcak bana yada 5 gün 10 gün 30 gün 60 90 100 gün fark etmez haksızlık haksızlıktır 1 saat olsa bile.Evet vedaaa  :@: :( :bye:

Çevrimdışı  ozer123 

• Albanians
« Yanıtla #12 : 21 Ocak 2012 ; 16:03:42 »
Catas online.

Haydi beyler gazanız mübarek olsun hayatınızda başarılar dilerim. Tice efsanesi falan kalmadı bitti.. Başka bir yıla görüşmek üzere.

Çevrimdışı Dever3T0

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2012 ; 16:03:58 »
Catastroph foruma girdi . Ban'ım geliyor arkadaşlar.

Çevrimdışı DarkPaladin

• Ancelotti Family
  • Çekerim digılı!
  • Eski Rumuz: ataq396
« Yanıtla #14 : 21 Ocak 2012 ; 16:05:54 »
tekrar tekrar diyorum bu konuyu cezayı kaldırsınlar mahiyetinde açmadım. ceza konusunda haklılar fakat 30 veya 60 güne indirilmesine talep etmek mahiyetinde açtım. yanlış anlaşılma olmasın

Dilerim ki talebin kabul olur. :)