UYARI: Oyunun hikayesi ile ilgili yapacağınız paylaşımlarda "SPOILER" butonunu kullanın. Aksi takdirde mesaj atamama cezası alabilirsiniz.

Haberler:

Gönderen Konu: Max Payne 3  (Okunma sayısı 42327 defa)

Jixues. ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xŁaթtεя™

• Ancelotti Family
  • xLapter Production
    • YouTube - xLapterTR
  • Eski Rumuz: xLapter
Ynt: Max Payne 3 | Mart 2012
« Yanıtla #465 : 25 Eylül 2011 ; 03:49:46 »
Altyazıyı YouTube üzerinden düzelttim. :şeytan: Şimdi olmuştur inşallah. :D YouTube'da videoya otomatik altyazı koyuyor. Artık gözükmeyecek. ;D

Project RAGE® 2 Video Editor

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimiçi Alves.

• Moderatör
    • Ödüller
« Yanıtla #466 : 30 Eylül 2011 ; 13:25:11 »
Gametrailers diğer serilerle arasından farkı görmemizi sağlayan güzel bir video sunmuş. İyi seyirler...

Çevrimdışı xŁaթtεя™

• Ancelotti Family
  • xLapter Production
    • YouTube - xLapterTR
« Yanıtla #467 : 30 Eylül 2011 ; 17:05:50 »
Çok güzel hazırlanmış :)

Çevrimdışı Joker64

• Üye Yöneticisi
    • RockstarTurk.com
    • Ödüller
« Yanıtla #468 : 03 Ekim 2011 ; 00:48:25 »
Yeni resimler, yeni bilgiler.

Yazı scroll.com.tr'den alıntıdır.
Alıntı
2003 yılında çıkarılan Max Payne 2′den sonra, oyunun hayranları büyük bir sabırsızlıkla serinin üçüncü macerasını beklemeye başlamışlardı. Ancak bu bekleyiş, zannedildiğinden çok daha uzun sürdü. 2011 yılına geldiğimizde Max Payne 3, süper bir video ile herkese merhaba derken, videoda görülen kişi Max’e hiç benzemiyordu.

Ne üzerinde trençkotu vardı, ne New York gecelerinde gezer gibi hali, ne de havalı saçları… Onu bu haliyle görenler henüz şaşkınlıklarını üzerlerinden atamamışken, bir de kahramanımızın Brezilya’da olduğu haberi geldi. İşte tüm bu gelişmeler akıllara tek bir kelimeden oluşan şu soruyu getirdi: Neden?

IGN sitesi, Rockstar Games’in yönetmeni Rob Nelson ile bir söyleyişi düzenleyerek ona, oyun severlerin aklındaki soruları yöneltti ve ilginç cevaplar aldı.

Soru: Max Payne 2 ile 3 arasında boşluk var gibi. İkinci oyunun sonunda Max Payne’e ne oldu? Onu bu hale getiren şey nedir?

Rob Nelson : Serinin ikinci ve üçüncü oyunları arasında hem oyun hem de gerçek manada yıllar var. Bu süre zarfında kahramanımız acılarını ve kötü anılarını unutabilmek için kendini alkole verdi. Eğer bir insan bir şeyleri unutmak istiyorsa ve bu ona acı veren bir şey ise, hayata eskisi gibi tutunamayacağını ve bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünecektir. Artık Max Payne’in hayatında yeni bir sayfa açıldı ve bu durumu yeni bir görünüş ile selamlıyor.

Soru: Bildiğimiz gibi Max’in ailesi acımasız şekilde katledilmişti. Peki bu durum onu halen zinde tutan, güdüleyen bir unsur olarak mı devam ediyor yoksa bunu kabullenmiş ve acısını içerisine mi gömmüş durumda?

Rob Nelson: Bu olay yıllar önce olmuştu ancak Max, bunu unutmuyor ve intikam duygusunu içerisinde yaşatmaya devam ediyor. Bir zaman kendisini alkole verdikten sonra toparlıyor ve harekete geçmeye karar veriyor. Bu süreç içerisinde yaşadıkları da, hem hareketlerine hem de fiziksel görünüşüne yansımış durumda.

Soru: Peki asıl soruya gelelim. Max, Sao Paulo’da kimin için çalışıyor ve ona yine yüzlerce insanı öldürten şey ne?

Rob Nelson: Max, polis akademisi yıllarından arkadaşı olan Raul Passos’un iş teklifini kabul ediyor. Passos onu, Sao Paulo’daki güvenlik şirketinin yönetici olma konusunda ikna ediyor. Bu şirketin amacı, masum insanları suç örgütlerinden, gangsterlerden ve çetelerden korumak. Max ve Passos’un çalıştıkları şirket Rodrigo Branco isimli birisine ait. Branco, Sao Paulo’nun önde gelen ailelerinden birinin lideri. Tabii ki aynı zamanda büyük bir politik güce de sahip. Rodrigo’nun eşi Fabiana, fidye için kaçırılıyor. Bu andan sonra Max kendisini, karanlık, çetrefilli ve çok tehlikeli bir dünyanın içerisinde bulur. Üstelik New York’taki güvenilir, güzel, sıcak evi artık kilometrelerce uzaktadır ve daha buranın dilini bile anlayamamaktadır.

İşte Rob Nelson, Max Payne’in Brezilya macerasının nedenini bu şekilde anlatıyor. Olabildiğince, önemli detayları ağzından kaçırmamaya çalışan Nelson, röportajının sonunda oyun severlerin bu hikayeye bayılacağını söylemekten de kendini alamadı.

http://www.scroll.com.tr/51582/max-payne-neden-brezilyaya-gitti/

Moderasyon dışındaki özel mesajlarınıza yoğunluktan dolayı cevap verilemeyecek.

PSN ID: Squall64tr

Çevrimdışı Leon10Rhyme

• Grafiker
  • Gambetti Family
  • Sons Of Anarchy and Boondock Saint's
    • Oyunfrag.com
    • Ödüller
« Yanıtla #469 : 03 Ekim 2011 ; 01:24:53 »
Hayatımda oynadığım en büyük aksiyon oyunu Splinter cell convictiondu ama rockstar game bu gidişle max payne ile kalbimi feth edicek.Eğerki inşallah diyorum splinter cell conviction'daki gibi gizlice düşmana ilerleyip artistik hareketlerle öldüreceğimiz bir oynanışa sahip olursa sabah akşam kalkıp oyunu bitiririm artık.

South Park

Avatar,İmza istekleriniz için özel mesaj atmayın.

Çevrimiçi ClaudeSpeedTr

• Pegorino Family
  • Eski Nick: powercarl
    • En güzel, En yeni ve Güncel Oyun Adresiniz..
« Yanıtla #470 : 03 Ekim 2011 ; 10:12:29 »
Adam hikayeyi anlatmış yahu, oyunu oynamış kadar oldum. Sağol Nelson. :)

driver series fan

Çevrimdışı Lucid.

• Russians
  • Zehr-i Ahdar
  • Eski Rumuz: CiHKLeT
« Yanıtla #471 : 03 Ekim 2011 ; 12:58:36 »
Hayatımda oynadığım en büyük aksiyon oyunu Splinter cell convictiondu ama rockstar game bu gidişle max payne ile kalbimi feth edicek.Eğerki inşallah diyorum splinter cell conviction'daki gibi gizlice düşmana ilerleyip artistik hareketlerle öldüreceğimiz bir oynanışa sahip olursa sabah akşam kalkıp oyunu bitiririm artık.
+1
Oyunu almayi planliyorum, resimler grafikler ve senaryo muhtesem gibi geldi.MP destegide olacak sanirim.
PSN ID:CiHKLeT
Senin yoklugun, benim varligimi utandirir.

Çevrimiçi Symbol

• Pavano Family
  • you're a lucky man if you can laugh at the joke
  • Eski Rumuz: Symbolsong
« Yanıtla #472 : 03 Ekim 2011 ; 13:03:15 »
Ön Siparişini Vericektim Ama Oyunla İlgili Birşey Yok Boşuna Gitmesin Para Diye Vermeyip O Parayı Yemiştim.
2 Hafta Sonra Duyurdular.Hâla içimde o acı var :yaralı:

Çevrimdışı Lucid.

• Russians
  • Zehr-i Ahdar
  • Eski Rumuz: CiHKLeT
« Yanıtla #473 : 03 Ekim 2011 ; 13:10:00 »
Ön Siparişini Vericektim Ama Oyunla İlgili Birşey Yok Boşuna Gitmesin Para Diye Vermeyip O Parayı Yemiştim.
2 Hafta Sonra Duyurdular.Hâla içimde o acı var :yaralı:
Beraber aliriz bosver.Alinacaklar listem giderek uzuyor, para yetistiremeyecegiz. :şeytan:
Ama oyun Gta IV'den daha fazla ses getirecege benziyor.Oyunun MP destegi nasil olur acaba kafama o takildi su siralar. :şeytan:
PSN ID:CiHKLeT
Senin yoklugun, benim varligimi utandirir.

Çevrimiçi DarkPaladin

• Ancelotti Family
  • Çekerim digılı!
  • Eski Rumuz: ataq396
« Yanıtla #474 : 03 Ekim 2011 ; 16:01:46 »

Alllaaah oyun öyle olursa yemeden içmeden kesilirim heralde :şeytan:

Çevrimiçi Symbol

• Pavano Family
  • you're a lucky man if you can laugh at the joke
  • Eski Rumuz: Symbolsong
« Yanıtla #475 : 03 Ekim 2011 ; 19:24:37 »
bende şahane bir hesap yapmıştım.şunu alırsam bunu alırsam falan diye
fifa 12 bozdu herşeyi :yaralı:

Çevrimdışı xŁaթtεя™

• Ancelotti Family
  • xLapter Production
    • YouTube - xLapterTR
« Yanıtla #476 : 04 Ekim 2011 ; 02:26:47 »

Kod: [Seç]
http://www.youtube.com/watch?v=LP0fLyjigNk

Max Payne'in orijinal müziği :)
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2011 ; 08:59:07 Gönderen: xLapter »

Çevrimdışı GrandBellic [One Risk]

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Bayerische Motoren Werke
  • Eski Rumuz: GrandBellic
« Yanıtla #477 : 04 Ekim 2011 ; 14:18:54 »
Süper bir müzik  :sigara:

Çevrimdışı tan12tirus

• Albanians
« Yanıtla #478 : 04 Ekim 2011 ; 14:23:46 »
bu oyunun ilk çıktığından beri oynarım.Arada sırada bilgisayara yükler hep oynarım bağımlılık yaratmış  :D :rock:
-

Çevrimiçi Prémium.

• The Lost Brotherhood
  • **
  • - Gürkan TAŞ -
  • Eski Rumuz: -EFLC-
« Yanıtla #479 : 04 Ekim 2011 ; 14:27:49 »
Bu oyuna aşığım.. heleki 2. oyunun son kısmı çok duygusaldı..  :çakalv2: