GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Toplama CLEO Modları Modlara Devam +yeni FUll direk link 15.10.2010  (Okunma sayısı 129227 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BEST

• Pegorino Family
    • Ödüller
Ynt: Toplama Cleo MODLARI
« Yanıtla #120 : 14 Mayıs 2008 ; 18:51:26 »
baş ağrıtmak ne demek her zaman :)
gelelim moda. Deniz altı modunda " ctrl + s " den başka binebiliyormuyuz bilmiyorum.
merkezi kilit olduysa sevindim :)
kaput va bagaj da ise;
şahine kaput için " boot_dummy ", bagaj içinde " bonnet_dummy " koymuşmuydun ? (bunları sen benden daha iyi bilirsin de ben yine sorayım dedim. ) başka açılmamasının sebebi yok :)

Dummy konusunda Haklısın. ;D .Hatırlattığın iyi oldu. :helal:

Bu arada önceki mesajımı EDİT yapıp,Merkezi Kilit yazılarında düzenleme yaptım.

EDİT:
Arkadaşlar,Biraz sizi yalnız bırakıp,manyax arkadaşla MOD açıklamalarına daldık.Kusura bakmayın.BU cleo modları ile ilgili birkaç tane daha Tüyo geliyor!..;

"Korna ile Adam Toplama" Modunda ;Şayet Kornaya basıp,adamlar arabaya binmeye çalışırken arabayı hareket ettiremezsiniz.Ancak,hepsi arabaya bindikten sonra arabaya hız verebiliyorsunuz.Bu da bazen oluyor!..Dikkatinize!.

« Son Düzenleme: 05 Eylül 2008 ; 15:54:52 Gönderen: best »
UNUTULMAYANLAR / UNUTMAYANLAR!
Akın55,BY-F3R0,ßig-Smoke,by_manyax,strong,Kurty,gnctrkcell,eXeLaNCe,eXtreme,W4rN,Dark,Ricardo,eRkistreet,Dark Prince,Catastroph,FraNzSaH!,polatalamdar,peculiar(Rudolf),ScaLa,fener_mb,Prisonéro,RuthLéss,dolar43,baron,GooDOrEvil,MyR4cé,Mr.FaLSe

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı by_manyax

• Mod Yapımcısı
  • Russians
  • Yalan Sevgiler
    • By_Manyax Galeri
    • Ödüller
« Yanıtla #121 : 14 Mayıs 2008 ; 19:07:07 »
kornayı çaldıktan sonra evet araba haraket etmiyor (bazen oluyor bu.)
diğer konuda da " bağıra-bağıra kaçıyor!.." kısmına gelince bende koptum. bunu bilmiyordum. sağol bilgiler için.

Çevrimdışı BEST

• Pegorino Family
    • Ödüller
« Yanıtla #122 : 14 Mayıs 2008 ; 19:28:07 »
"Cleo Modlarının Tüyoları"
------------------------

"Denizaltı Modu"
Arkadaşlar San Andreas denizlerinin İÇİ hiç bu kadar güzelmiymiş?...Denemenizi tavsiye ederim.Denizin içi bir harika!..
Denizaltıya,San Fierro'nun kıyısındaki doc'larda bulabilirsiniz.Hemen Denizaltının üzerine ATLAYIN!  :D . Manyax arkadaşın dediği şekilde "CTRL+S" tuşlarını kullanarak,denizaltı üzerinde oluşan KIRMIZI halkanıniçinde ENTER'e basınız.Denizaltıyı Normal yön tuşları ile sürebilirsiniz.Denizin içine girmek için "S" tuşunu,denizin üzerine çıkmak için "W" tuşlarını kullanabilirsiniz.
Bu arada Bindiğiniz denizaltı haricinde doc'taki yerinde bir adet daha beliriyor.Önceki Denizaltı kaybolmuyor.Başka bir arkadaşınız da onu kullanabilir! :D
Size 2 adet deniz üzerinde Denizaltı resimleri...

UNUTULMAYANLAR / UNUTMAYANLAR!
Akın55,BY-F3R0,ßig-Smoke,by_manyax,strong,Kurty,gnctrkcell,eXeLaNCe,eXtreme,W4rN,Dark,Ricardo,eRkistreet,Dark Prince,Catastroph,FraNzSaH!,polatalamdar,peculiar(Rudolf),ScaLa,fener_mb,Prisonéro,RuthLéss,dolar43,baron,GooDOrEvil,MyR4cé,Mr.FaLSe

Çevrimdışı  Gangstá 

• 2009 En Komik Üye
  • Pegorino Family
  • What's up?
    • Ödüller
« Yanıtla #123 : 14 Mayıs 2008 ; 19:37:30 »
Best istersen otobanda bile sürebilirsin bir dene. Sokaktayken Ctrlt+S yap bakalım N'olcak :D
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2008 ; 19:38:55 Gönderen: gangasta »
Brandi Belle' yi sevmiyorum. Öyle terbiyesiz kadınlarala işim olmaz benim. Şeytan görsün yüzünü.
Hastalıkta vardır onda, ıyy.

Gangstá

Çevrimdışı  ufuk97 

• North Holland Hustlers
  • *
« Yanıtla #124 : 14 Mayıs 2008 ; 20:06:46 »
ya arkadaşlar lütfen yardım gta sa yı baştan yükledim cleo modlarınıda yeniden yükledikten sonra aynıı şekilde oraya koydum ama arabaya binince oyundan atıyor lütfen yardım

Çevrimdışı  Gangstá 

• 2009 En Komik Üye
  • Pegorino Family
  • What's up?
    • Ödüller
« Yanıtla #125 : 14 Mayıs 2008 ; 20:46:48 »
Brandi Belle' yi sevmiyorum. Öyle terbiyesiz kadınlarala işim olmaz benim. Şeytan görsün yüzünü.
Hastalıkta vardır onda, ıyy.

Gangstá

Çevrimdışı by_manyax

• Mod Yapımcısı
  • Russians
  • Yalan Sevgiler
    • By_Manyax Galeri
    • Ödüller
« Yanıtla #126 : 14 Mayıs 2008 ; 21:22:11 »
ya arkadaşlar lütfen yardım gta sa yı baştan yükledim cleo modlarınıda yeniden yükledikten sonra aynıı şekilde oraya koydum ama arabaya binince oyundan atıyor lütfen yardım
oyundan atmanın sebepleri :
1-gasoline_new 2 sürümü var yanlış sürümü atma
2-txd yi atmayı unutmak. (aynısnı formattan sonra oldu ve txd yi attım düzeldi.)
==
modları teker teker at cleo nun içine sorun hangisinde olacak

Çevrimdışı 419419

• Russians
« Yanıtla #127 : 14 Mayıs 2008 ; 21:24:34 »
Forumun iki güzel paylaşımcı üyesi Best ve by_manyax güçlerini birleştirince ortaya çok güzel bir tablo çıktı. :)
Bu arada seni sıkmak gibi olmasın ama sıradaki cleo modları ne zaman geliyor manyax? ;D

« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2008 ; 21:39:09 Gönderen: 419419 »

Çevrimdışı BlackCity

• North Holland Hustlers
  • *
« Yanıtla #128 : 14 Mayıs 2008 ; 21:38:01 »
Bu mod GTATurk.com Sunucusu için tehlike çanları çaldırmaya başlattı.İndiren arkadaşlarımız bu modun sampdada işlemesi üzerine :

1- Süpürge moduyla uçmalar
2- Haritadan işaretledigi yere gitmeler.Dolayısıyla ışınlanmalar.
3- Hızlı gitmeler

gibi sorunlara yol açtı.Buda bazı arkadaşların dilinde hile , kullanan arkadaşların dilinde ise  hile değil cleo modu.Catas buna bir çare bulmanı bekliyorum...

L0ssT1m3

Çevrimdışı by_manyax

• Mod Yapımcısı
  • Russians
  • Yalan Sevgiler
    • By_Manyax Galeri
    • Ödüller
« Yanıtla #129 : 14 Mayıs 2008 ; 22:07:17 »
Forumun iki güzel paylaşımcı üyesi Best ve by_manyax güçlerini birleştirince ortaya çok güzel bir tablo çıktı. :)
Bu arada seni sıkmak gibi olmasın ama sıradaki cleo modları ne zaman geliyor manyax? ;D
evet :)
hemen geldi bak .

___________________________________9.BÖLÜM_________________________________________________

1 - Car Repair
RESİM:

LİNK:
İndirmek İçin TIKLAYIN

KULANIM:
Kullanımını ve Kurulumunu öğrenmek için TIKLAYIN

Çevrimdışı 419419

• Russians
« Yanıtla #130 : 14 Mayıs 2008 ; 22:13:57 »
Sağol manyax. Şimdi yatacğaım için indremeyeceğim. Ama denizlatı modunu indirdim, kurdum. Çok harika bir mod.
Denizlatı moduyla ilgili bir kaç tüyo:
İki tip islah var. Birisi düz giden ve sadece önündeki şeyleri vuran füze. Diğeride istediğimiz yöne atabildiğimiz füze.
1.Tip silah soldaki ctrl ile ataşleniyor. Bu silah bildiğiniz hunter'deki füzelerden atıyor.
2. Tip silah ise hangi yöne bakıyorsnaız o tarafa füze atıyor. Örneğin sağda doğru ve yukarı baktığınızda füze sağa doğru ve yukarı doğru fırlatıtılır.Saü ctrl tuşuyla ateşleniyor. 
Ben ikinci tip silahı çok sevdim. İstediğim yöne füze gönderebiliyorum. Az önce SF'deki uçakgemisini füze bombardımanına tuttum, çok zevkliydi. ;D

Çevrimdışı by_manyax

• Mod Yapımcısı
  • Russians
  • Yalan Sevgiler
    • By_Manyax Galeri
    • Ödüller
« Yanıtla #131 : 14 Mayıs 2008 ; 22:26:20 »
tamam :D modu sevdiğine beyendim
iyi akşamlar..

Çevrimdışı Majesty

• McReary Mob
« Yanıtla #132 : 14 Mayıs 2008 ; 22:46:12 »
Bunlar sa-mp de çalışıyor ama araba onarma falan.

Çevrimdışı TiTaN

• Russians
    • Ödüller
« Yanıtla #133 : 14 Mayıs 2008 ; 23:13:15 »
Yaa Şu süpürge modunu biraz hızlandırırsanız daha iyi olucak yavaş gidiyor.Mümkünmü?
Steam ID: Doggystyle1762
Xbox ID: Titan17620

Çevrimdışı by_manyax

• Mod Yapımcısı
  • Russians
  • Yalan Sevgiler
    • By_Manyax Galeri
    • Ödüller
« Yanıtla #134 : 14 Mayıs 2008 ; 23:16:45 »
Yaa Şu süpürge modunu biraz hızlandırırsanız daha iyi olucak yavaş gidiyor.Mümkünmü?
bakarım ama scm den anlamadığım için yapabileceğimi sanmıyorum.