GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Mod Yapımı(Resimli Anlatım)  (Okunma sayısı 33834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özgür

• The Lost Brotherhood
  • **
  • King Of The S.M.F
    • smileforum
Ynt: Mod Yapımı(Resimli Anlatım)
« Yanıtla #30 : 15 Eylül 2006 ; 11:30:38 »
iyi bir başlangıç :helal:
Forumumuzun güncel haberler, oyun cafe, program download, spor, şarkı download, tv dizileri, video paylasim, cep telefonları, Uydu dünyası gibi çeşitli bölümlerinde deneyimli, düzenli olarak konu kasacak elemanlar aranıyor ilgilenirseniz PM ile iletişime geçin.
(Forum: www.smileforum.org)

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı ozann

• Albanians
  • 46 Mara$ SıkıYsa Yana$
    • ***kozmonotun dünyası***
« Yanıtla #31 : 15 Eylül 2006 ; 12:55:31 »
saol

Çevrimdışı [J]ohnn[Y]

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Selam Gençler.
« Yanıtla #32 : 15 Eylül 2006 ; 20:00:57 »
ya arkiler benim bilgisayar gta 3 dosyasını falan direk img tool açmaya programlamış kendi kendine ne akıl ama ya şimdi oda open ımg deyince çıkmıyo bunu nasıl eski haline getirebilirim lütfen yardım edin

Çevrimdışı matracx

• Albanians
  • (G)rand (T)heft (A)uto IV
    • KoniClub.Net
« Yanıtla #33 : 15 Eylül 2006 ; 20:09:07 »
gta 3 .mg nıcı nsorun verdı  yukleme yaparken tıkandı zannettın sen ama tıkan madı sende sonlandırdır  hata verıd  acmaz  bendede olmustu ama benı mdedıgımde olmaz ama kesın yukleme yaprken bıs oldu  ;)
####### Nazlı yarin cilvesi, diş yapar doğanın 2. ci vitesi...    ########

Çevrimdışı ozann

• Albanians
  • 46 Mara$ SıkıYsa Yana$
    • ***kozmonotun dünyası***
« Yanıtla #34 : 16 Eylül 2006 ; 11:06:30 »
yazından bişey okunmuyo dj_mustafa_53

Çevrimdışı Özgür

• The Lost Brotherhood
  • **
  • King Of The S.M.F
    • smileforum
« Yanıtla #35 : 17 Eylül 2006 ; 15:59:04 »
Arkadaşlar gtaturk taklidi yapan sitelerden birisi adres vermek istemiyorum ben resimli mod yapımı anlatımı kopyala/yapıştır yöntemiyle çalmışlar...

Hadi çaldılar bide kendileri yapmış gibi ben yaptım deyip ortalıkta dolaşıyorlar...Neyse ki ben duruma el koydum ve mesajın sonuna by özgür eklettirdim..

Birdaha böyle bir şey olmaması için resimlerime "Gtaturk.com By özgür" yazdım..

Eğer sizde benim gibi bir duruma düşmemek için resimlerinize "gtaturk.com" yada nickinizi ekleyin...

Saygılarımla "ÖZGÜR"
Forumumuzun güncel haberler, oyun cafe, program download, spor, şarkı download, tv dizileri, video paylasim, cep telefonları, Uydu dünyası gibi çeşitli bölümlerinde deneyimli, düzenli olarak konu kasacak elemanlar aranıyor ilgilenirseniz PM ile iletişime geçin.

Çevrimdışı Catastroph

• Admin
« Yanıtla #36 : 17 Eylül 2006 ; 16:03:53 »
İnternette çok var böyle ezikler. :p
- Bana attığınız özel mesaj bir süre yanıtsız kalırsa aynı mesajı hatırlatma amacıyla yeniden gönderin.
- Rumuz değiştirme talebinde bulunmayın, rumuz değişiklikleri 2012 yılı başlarında yapılacaktır.

Çevrimdışı vega_nitro

• Grunge is not Dead
  • Moderatör
  • Pure sh.t, pure grunge...
    • Alice in Chains
« Yanıtla #37 : 17 Eylül 2006 ; 16:35:10 »
Vay şeref'ten hiç nasibini almamış adamlar vay...

Çevrimdışı Özgür

• The Lost Brotherhood
  • **
  • King Of The S.M.F
    • smileforum
« Yanıtla #38 : 02 Ekim 2006 ; 22:06:35 »
Bakıyorumda uzun zamandır mod yapmayı isteyen kişi çıkmamış heralde :p

Çevrimdışı  nightstalker 

• eßesch
  • Pegorino Family
  • drownt:
« Yanıtla #39 : 02 Ekim 2006 ; 22:58:37 »
Başta beceremiicem hiç başlamamak daha ii olurdu benim için :)
Anlatımın çok güzel bu sitede en + verilecek paylaşımlar arasında önde :helal:
O kopyala-yapıştır yapanlar da emeğini çalmış ama boşver biz yine birinciyiz :)
"Killing Is My Business... And Business Is Good!"

Çevrimdışı XraZer

• Russians
  • Mahmutizm
« Yanıtla #40 : 09 Ekim 2006 ; 08:51:48 »
iyide arkadaş sen bu gta3.img dosyasını nası img'den çıkaracağımızı anlatmamışsın

Çevrimdışı lazım

• Albanians
  • artık yokum
« Yanıtla #41 : 12 Ekim 2006 ; 13:31:35 »
abi kartalın arka camı nasıl film yapcaz anlatsana gta vice city kartal slx için
bu sitede adım kötüye cıkmıs olabilir.. ama beni bilen bilir beni kötülemeniz sizin nasıl bir insan oldugunuzu belirtir

Çevrimdışı  speed_day 

• McReary Mob
  • Introduction
    • Buyrun siteme 8)
« Yanıtla #42 : 12 Ekim 2006 ; 14:42:28 »
abi mesala biz limuzini değiştirmek istiiyoruz sonra txdlere bakarakmı değiştiricez

Çevrimdışı Özgür

• The Lost Brotherhood
  • **
  • King Of The S.M.F
    • smileforum
« Yanıtla #43 : 12 Ekim 2006 ; 15:32:00 »
abi kartalın arka camı nasıl film yapcaz anlatsana gta vice city kartal slx için
Bu arabanın txdsini bulacaksın gerisi anlatım da var..
abi mesala biz limuzini değiştirmek istiiyoruz sonra txdlere bakarakmı değiştiricez
"txdlere bakarakmı değiştiricez"
Burda ne demek istediğini anlayamadım...
iyide arkadaş sen bu gta3.img dosyasını nası img'den çıkaracağımızı anlatmamışsın
İMG TOOL'da çıkaracağın txd'ye sağ tıkla ondan sonra extract'a bas nereye istiyorsan oraya çıkar :helal:

Çevrimdışı BEST

• Pegorino Family
    • Ödüller
« Yanıtla #44 : 13 Ekim 2006 ; 04:48:52 »
Sayın Özgür!
TXD programının kullanılmasını Özgün bir dille ve resimlerle anlattığıniçin Teşekkürler.Arkadaşlara çok faydası olmuştur sanırım.
Fakat ,arkadaşlara şöyle bir Tavsiyem var.Değişiklik yaptıktan sonra,değişen dosyayı hemen program içinde açılan "gta3.img" dosyasına "Save" yapmasınlar.İlkönce "Save As" ile dışarı alıp,"igta3.img"deki o dosyanın orjinalini de kopyasını alıp,sonra bu yeni dosyayı "İMGTool2" ile içine atsınlar.Sorun yaşanırsa,eski orjinalini tekrara yüklerler.
Nasıl Yanlış mı?
Çünkü bu programla ben 1.5-2 seneden beri çalışıyorum.Tahmini 1 seneden beri de Z-Modelerle oto ve bina değişik materyaller çıkartıyorum.Daha önce "Photoshop" ,ArCon,IDE Statik,IDE Mimar,AutoCAD kullandığım için zorluk çekmiyorum.
Yüzlerce,onlarca MOD ve Nesnelerim var.Daha çok TÜRK motif,model yapımları çıkardım.Sırası geldikçe buralara koyacağım.
ÇOK ÖNEMLİ BİR NOT :
Arkadaşlar! çoğu arkadaşlarımız "TXD Workshop" ile MOD yapıyoruz diyorlar.YANLIŞ.Bu programla mod yapılmaz.Bu program sadece TXD dosyalarının içindeki resimlerli (Yazılarlı) değiştirmenize yarar.Yani DFF'ler aynı,sabit duruyor.Sadece o arabanın veya nesnenin dış kaplamasını değiştirmiş olursunuz.
Yani kısacası şu;
TXD WORKSHOP ; Dış kaplama değişikliği yapar.(Araba yazıları,Bilboard'lar,Duvar resimleri,Nesneler üzerindeki yazılar,falan)
Z-MODELER       ; Esas Mod yapan prog.dır.ÇOk zor ve hassas bi-program.Yetenek,Ön teknik Çizim bilgisine İhtiyaç duyan bi prog.Uzun yıllar deneyimi olanlar bunu kullanabilir.Yani aynı "Photoshop Kursları" gibi kurslardan ve önceki çalışmalarınızın birikimi ile bu programı kullanabiliriz.
Öyle bi-çırpıda ,"Hadi anlat da biz de yapalım" la olacak şey değil bu.
Z-Modeler kendi başına ağır bi program.
Herkese iyi çalışmalar ve BOL NEŞELİ ve Sağlıklı Günler dilerim.
UNUTULMAYANLAR / UNUTMAYANLAR!
Akın55,BY-F3R0,ßig-Smoke,by_manyax,strong,Kurty,gnctrkcell,eXeLaNCe,eXtreme,W4rN,Dark,Ricardo,eRkistreet,Dark Prince,Catastroph,FraNzSaH!,polatalamdar,peculiar(Rudolf),ScaLa,fener_mb,Prisonéro,RuthLéss,dolar43,baron,GooDOrEvil,MyR4cé,Mr.FaLSe