GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Düşük MB'lı Araç Lazım  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı katil0020

• Albanians
  • HaSTaSıYıZ DeDeeee!!
Düşük MB'lı Araç Lazım
« : 22 Şubat 2012 ; 23:25:34 »
Beyler MTA'da home serverim var, dowload yavaş dolduğu için bana düşük mblı güzel araçlar lazım.Elimde 2-3 tane düşük mblı araç var ama bana 6-7 tane falan lazım.Serverde zaten bi araba var 7 mb onun yerine koyucam.
Bulabilirseniz çok sevinirim.

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı serdar@@@

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Serdar@@@ www.hayaletmek.com
Ynt: Düşük MB'lı Araç Lazım
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2012 ; 15:26:20 »
süper stunt maplar yakında

Çevrimdışı katil0020

• Albanians
  • HaSTaSıYıZ DeDeeee!!
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2012 ; 19:02:40 »

Çevrimdışı GavurSquad

• Albanians
  • Squad Yapım Profesörü
    • S.Q.U.A.D Organization
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2012 ; 00:32:56 »
Sunucu admini olduğundan 0 ping ile kendin için yükleyeceksen hiç sıkıntı etme yükle yükleyebildiğin kadar çünkü çok hızlı yüklenecektir.Lakin (ki büyük ihtimallede öyle) sunucuya giren kişilere yükletmek istiyorsan kaçarı olamaz çünkü modlanan her aracın kalitesini yüksek yaparlar mod ekipleri.

Önerim şudur ki eğer 2-3 arkadaş beraber takılmak istiyorsanız yeni araçlarla gta3.img klasörünün içindeki dosyalarla IMG TOOL ile değiştirin. Aynı arabaları değiştirirseniz 3'ünüzde aynı arabayı görüp binebilirsiniz ki aracın içi interior kapsasa bile.

Umarım yardımcı olabilmişimdir  :sigara:
Squad Organizasyonu 2009 Yılının Ocak Aylarında MTA San Andreas'ta bulunmuş bir organizasyondur. Görevi; yabancı milletlere karşı türklüğü tanıtmak ve türkleri en iyi biçimde temsil etmeye çalışmaktır.

Çevrimdışı katil0020

• Albanians
  • HaSTaSıYıZ DeDeeee!!
« Yanıtla #4 : 25 Şubat 2012 ; 14:45:51 »
Sunucu admini olduğundan 0 ping ile kendin için yükleyeceksen hiç sıkıntı etme yükle yükleyebildiğin kadar çünkü çok hızlı yüklenecektir.Lakin (ki büyük ihtimallede öyle) sunucuya giren kişilere yükletmek istiyorsan kaçarı olamaz çünkü modlanan her aracın kalitesini yüksek yaparlar mod ekipleri.

Önerim şudur ki eğer 2-3 arkadaş beraber takılmak istiyorsanız yeni araçlarla gta3.img klasörünün içindeki dosyalarla IMG TOOL ile değiştirin. Aynı arabaları değiştirirseniz 3'ünüzde aynı arabayı görüp binebilirsiniz ki aracın içi interior kapsasa bile.

Umarım yardımcı olabilmişimdir  :sigara:

Yok kendim takılmıyorum swde 8-10 kişi arası adam giriyo ama buldum 1.5 mblı arabalar