GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: [FS]Türkçe Ev Alma Sistemi (Orjinali by Sandra) / (Türkçe Çeviri by Myr4c3!)  (Okunma sayısı 10559 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MyR4cé

• Gambetti Family
  • James Hetfield
    • Ödüller
Arkadaşlar LostWarrior modunda da kullandığım ev alma sistemini sizlere veriyorum.
Mod Sandra tarafından yapılmış olup Türkçe çevirisi bana aittir.

Yüklemek :
"filterscripts" klasörü içindeki properties.amx ve properties.pwn dosyalarını Samp klasöründeki filterscripts klasörüne atınız.
"pawno / include" klasörü içindeki dosyaları Samp klasöründeki pawno/include klasörüne atınız.
"scriptfiles" klasörü içindeki klasörü Samp klasöründeki scriptfiles klasörüne atınız.
Server.cfg'yi açıp filterscripts satırına properties yazın yani şöyle olsun :
Kod: [Seç]
filterscripts actions properties_____________________________________________________________________________

Komutlar :

/evkayit [sifre]  : Ev alıp satmak için bir hesap almanız gerekir.Bu komut ile hesap alabilirsiniz.
 /evgiris [sifre]  : Ev hesabınıza giriş yapmanız için gereken komut.
 /evyardim : Ev alma sistemiyle ilgili bilgileri bu komut ile öğrenebilirsiniz.
 /satinal veya /al : Üzerinde bulunduğunuz ev sembolünün yanındaki evi satın almanızı sağlar.
 /evisat veya /sat : Eğer üzerinde bulunduğunuz ev sembolünün yanındaki ev size aitse o evi satmanızı sağlar.
 /evlerim veya /konutlarim : Sahip olduğunuz evleri bu komut ile görebilirsiniz.
 /butunevlerisat : [NOT: Bu Komut Sadece Adminler İçindir] Bütün evlerin satılmasını sağlar.

______________________________________________________________________________________

Yeni ev eklemek :

Evlerin bilgileri scriptfiles klasöründe PropertySystem klasöründe bulunan PropertyInfo.txt dosyasında saklanır.
Her bir satır :
Kod: [Seç]
Evinİsmi, Xkoordinatı, Ykoordinatı, Zkoordinatı, Fiyatı, Kazancı, Sahibi, Sahiplik (1 bu eve birinin sahip olduğunu 0 ise bu evin sahibinin olmadığını belirtir), Satın Alınma Süresi (satın alındıktan sonra satın alan kişinin bu eve sahip olma süresi)Evinİsmi : İsminden de anlayacağınız gibi evin ismi.
Xkoordinatı , Ykoordinatı , Zkoordinatı : Ev sembolünün koordinatı.
Fiyatı : Evin fiyatı.
Kazancı : Evin sahibine belli sürelerde ne kadar para gideceği.
Sahibi : Buraya ev satın alınınca satın alanın ismi otomatik olarak yazılır.
Sahiplik : Bu evin sahip olup olunmadığı otomatik olarak yazılır.1 olursa haritada sembol kırmızı ; 0 olursa haritada sembol yeşil olarak gözükür.
Satın Alınma Süresi : Evin sahibinin ne kadar o eve sahip olacağını belirten süredir.

________________________________________________________________________________

İndirme Linki :
Dosya Boyutu : 20 kb
Upload Tarihi : 10 Ekim 2008 15.22
İçindeki Dosyalar : "properties.amx , properties.pwn , dutils.inc , dini.inc , a_samp.inc , PropertyInfo.txt ,  PlayerAccounts.txt"

İndirmek İçin Tıklayınız..

Mirror :

Modun Orjinali İçin : http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=61588.0
« Son Düzenleme: 04 Mart 2010 ; 16:48:27 Gönderen: MyR4cé »

İs İt A Şaka!!  No You Cant!!!!!!!!! :(

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı Prisonéro

• 07.07.07
  • Üye Yöneticisi
Alıntı yapılan: U3r_MyR4c3
Satın Alınma Süresi : Evin sahibinin ne kadar o eve sahip olacağını belirten süredir.

Bunun yerine, o evi alan kişi şu kadar süre giriş yapmadığı zaman kaydı silinse.Aslında daha iyi olurdu. :D

Teşekkürler. :helal:
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2008 ; 16:56:26 Gönderen: gtahastası »
Nothing is true, everything is permitted.

Çevrimdışı MovesLikeJagger^

• 2009 EN Paylaşımcı Üye
  • Russians
    • Ödüller
  • Eski Rumuz: d1sasteR
Çok güzel :helal: Teşekkürler.
Eski rumuz : d1sasteR / CompL3X / Meripod

Çevrimdışı qoray

• North Holland Hustlers
  • *
  • By_QoRaY
    • TeM Clan
Çok süper arki :alkış: :o :bayrak:
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2008 ; 23:58:55 Gönderen: qoray »

Çevrimdışı qLegend

• Albanians
Çook sağol, inşallah olur !

Oldu ! Çok teşekkürler, Meripod siz yeni yaptığınız modda bulunu kullanmışınız  =D
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2008 ; 17:06:15 Gönderen: qLegend »

Çevrimdışı MyR4cé

• Gambetti Family
  • James Hetfield
    • Ödüller
Çook sağol, inşallah olur !

Oldu ! Çok teşekkürler, Meripod siz yeni yaptığınız modda bulunu kullanmışınız  =D
Evet yaptığım modda kullandığımı belirttim zaten :
Arkadaşlar LostWarrior modunda da kullandığım ev alma sistemini sizlere veriyorum.

Çevrimdışı qLegend

• Albanians
Benim istediğim Interior lu olanlardan dı ama buda güzelmiş, serverimde herkes ev almaya başladı :) bende bayaa ev ekledim. Ev eklemesi çok kolaymış.

Çevrimdışı Dark Prince

• Russians
Eline sağlık.
●∂єαтн ιѕ ιη му вℓσσ∂...

Çevrimdışı  [TR]_mafia 

• Albanians
    • TKM klan

Çevrimdışı EmOCeLL

• Albanians
  • www.gtaturk.com
Çok teşekkürler Myr4c3!

Çevrimdışı MyR4cé

• Gambetti Family
  • James Hetfield
    • Ödüller

Çevrimdışı [LsH]D14BL0

• Albanians
Sagol Myrace.Yarali bir komut.

Çevrimdışı Cem

• Moderatör
    • Maiet Entertainment, Inc.
Çok teşekkür ederim.Yine çok işime yaradı.

Çevrimdışı Akon_Konvict

• Albanians
C:\Documents and Settings\Emre\Desktop\samp02Xserver.win32\filterscripts\Properties.pwn(19) : fatal error 100: cannot read from file: "dini"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Lütfen yardim bende bir pawnocuyum ancak bu sorunu çözemedim 3 kişiyle ortak yaptik ama olmadi cok basit bir sorunmuş gibi gözüküyor ama değil lütfen yardim edin özellikle U3r_Myr4c3....

Çevrimdışı DéLighT

• McReary Mob
  • Eski Nick: GriNDeR
    • GTATurk
C:\Documents and Settings\Emre\Desktop\samp02Xserver.win32\filterscripts\Properties.pwn(19) : fatal error 100: cannot read from file: "dini"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Lütfen yardim bende bir pawnocuyum ancak bu sorunu çözemedim 3 kişiyle ortak yaptik ama olmadi cok basit bir sorunmuş gibi gözüküyor ama değil lütfen yardim edin özellikle U3r_Myr4c3....

"dini" İncludesi lazım sana, bekle hemen uploadlim :helal:
Buyur "bu adresden" indirebilirsin: " http://rapidshare.com/files/195424060/Dini.inc.html "
Bunu Server\includes\ dizinine atarsan sorunun çözülecektir..
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2009 ; 09:55:14 Gönderen: GriNDeR »