GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Capital Role Play ~ www.capital-rpg.com - 176.53.57.35:7777 (Aktif)  (Okunma sayısı 6427 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Fatih-

• Ancelotti Family
    • mouseroleplay
Geçici mod, sonra sıfırlanıyor, sonra gene bir geçici mod. Forum Samp'ta mod kalmadı daha. Adam akıllı hiç açmadan kodlasınlar, yaz'a doğru açsınlar. Daha mantıklı ;)

Mehmet'in yorumunu okudum şimdi;

Sana tek birşey diyip geçiyorum. Ayağını yorganına göre uzat. Dereyi görmeden paçaları sıvama
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2012 ; 15:38:12 Gönderen: -Fatih- »

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı Mâdness.

• Pegorino Family
  • MTA NİCK : İnvisible. & Madness.
  • Eski Rumuz: ßursa.
Geçici mod, sonra sıfırlanıyor, sonra gene bir geçici mod. Forum Samp'ta mod kalmadı daha. Adam akıllı hiç açmadan kodlasınlar, yaz'a doğru açsınlar. Daha mantıklı ;)

Mehmet'in yorumunu okudum şimdi;

Sana tek birşey diyip geçiyorum. Ayağını yorganına göre uzat. Dereyi görmeden paçaları sıvama

Amacın tartışma çıkartmakta başka bir şey değil, kabul et. Ben ekipteyken, Eralp modu sıfırdan gözümün önünde kodladı. Senin yaptığın gibi bir problem olunca kapatıp gitmiyor bu adamlar. Bende sana bir şey söyleyeceğim ; ilk önce kendine bak ve sonra başkalarını eleştir.

Çevrimdışı -Fatih-

• Ancelotti Family
    • mouseroleplay
Amacın tartışma çıkartmakta başka bir şey değil, kabul et. Ben ekipteyken, Eralp modu sıfırdan gözümün önünde kodladı. Senin yaptığın gibi bir problem olunca kapatıp gitmiyor bu adamlar. Bende sana bir şey söyleyeceğim ; ilk önce kendine bak ve sonra başkalarını eleştir.

Ben kapatıp gidiyorum, 10 tane mod değiştirip açmıyorum en azından. Bak kapattım, olmuyorsa olmuyordur. Zorlamanın bir mânası yok. Amacım tartışma çıkartmak değil. Bunu tüm herkes söylüyor.

Çevrimdışı Cyclone

• νєηgєαηcє
  • McReary Mob
    • Ödüller
@DeagLe42

Bir şeylerden emin olmadan yorumunu atma forumda öküz kadar yazdık geçici modu kullanıyoruz. Kendi modumuzun bitmesine 3 4 sistem kaldı diye.

@-Fatih-

En azından senin gibi maymun iştahlılık yapmayıp, her türlü badireye karşılık savaşıyoruz, direniyoruz. OLMUYORSA OLMUYOR diye bir şey yoktur. YAPIYORSAK OLMALI diye bir şey vardır. Sizin gibi bunu kavrayamamış bazı arkadaşların böyle saçma yorumlar atmaları doğal..
Kısa bir aranın ardından tekrar..

Çevrimdışı Mâdness.

• Pegorino Family
Ben kapatıp gidiyorum, 10 tane mod değiştirip açmıyorum en azından. Bak kapattım, olmuyorsa olmuyordur. Zorlamanın bir mânası yok. Amacım tartışma çıkartmak değil. Bunu tüm herkes söylüyor.

Zaten değiştirmeye vaktin olmuyor, orası ayrı tabii.
Yönetim ekibinin kişisel sorunları var zaten. Olmayan bir şey yok. Toparlanmak zor bir şey değil, Capital'de bu yolda gidiyor zaten. Ben yönetim ekibindeyken o büyük sorunlara tanık oldum. Mod satın aldık olmadı. Kodlattık olmadı. Şuanda ne yapıyorlar bilmiyorum. Neyse tartışma çıkartmak istemiyorum. Başarılar.

Çevrimdışı -Fatih-

• Ancelotti Family
    • mouseroleplay
Zaten değiştirmeye vaktin olmuyor, orası ayrı tabii.
Yönetim ekibinin kişisel sorunları var zaten. Olmayan bir şey yok. Toparlanmak zor bir şey değil, Capital'de bu yolda gidiyor zaten. Ben yönetim ekibindeyken o büyük sorunlara tanık oldum. Mod satın aldık olmadı. Kodlattık olmadı. Şuanda ne yapıyorlar bilmiyorum. Neyse tartışma çıkartmak istemiyorum. Başarılar.

Senin o adamlara neden yalakalık yaptığının belli.

Kod: [Seç]
Ekipten ayrıldım, ama bakın hâla arkanızdayım. Hâla sizi koruyorum.
Neyse daha konuya yorum atmayacağım.

Desteklemiyorum, başarılar.

Çevrimdışı Mâdness.

• Pegorino Family
Senin o adamlara neden yalakalık yaptığının belli.

Kod: [Seç]
Ekipten ayrıldım, ama bakın hâla arkanızdayım. Hâla sizi koruyorum.
Neyse daha konuya yorum atmayacağım.

Desteklemiyorum, başarılar.

Ehehe. Güldüm.  :hehe: Bu adamların birisi kardeşim gibi gördüğüm Zafer, bir diğeri ise kuzenim. Neyin yalakalığındasın sen?

Çevrimdışı ReMaster

• McReary Mob
  • кααη güℓєя
    • Gta Türk
  • Eski Rumuz: ByKaaN
Hepinizin amacı zaten belli. Sürekli tartışma çıkartıyorsunuz. Kapatsak, 3 gün sonra tekrar açsak klon dersiniz, dirensek çok uzadı dersiniz fakat baktığımızda bunları diyenlerin hepsi sunucu açmaya çalışmış ve başarısız olmuş kişilerdir. Önce kendi geçmişinize bakın, sonra bize laf söylersiniz.  :helal:
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2012 ; 15:59:29 Gönderen: ByKaaN »
İnsanların hayatlarındaki en büyük pişmanlıklar, fırsatları olduğunda yapmadıkları şeylerdir.
''Helen Rowlands''

Çevrimdışı Schleich

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Eski Rumuz: Frankie
[CriticaL]_ ( Burak Çetin)'in isteği üzerine bu mesajı gönderiyorum.

Alıntı
Herkese merhaba,size Capital RolePlay sunucusu ile ilgili bazı detayları paylaşacağım.Bunlar bizzat gördüğüm şeylerdir.

Öncelikle sunucuya ilk girdiğimde gerçekten sağlam bir sunucu geliyor dedim,yönetim ekibini fazla tanımıyordum ama görevlerini tam yapacaklarındanda şüphem yoktu.Bu projeye çok değer veren sırf bu sunucu için gece gündüz çalışıp belki bu sunucuya fazla gelecek bir sunum yaptık.O kadar uğraşmamızın sonucu ise şu,takip eden bilir sunucu hiçbir zaman vaadlerini gerçekleştiremedi.Sunucunun açılışı ise klon sunucu modu ile gerçekleştirildi.Bu tip durumlardada sunucunun arkasında durduk fakat,yönetimin konuşmaları yaş ve rol bilgisizliği bardağı taşıran son damla oldu.İnanın rol bilen bir iki kişi var gerisi sadece eğlenmek amaçlı kendilerine sunucu açmış,buna göre sunucuya girenleri yönetiyorlar.Kafalarına göre sunucuda '' Hadi eylem yapalım toplayın milleti'' gibi şeylerle rol imkanı sağlamıyorlar ve sadece kendilerini eğlendiriyorlar.O yönetim ekibinde birkaç değerli insan var gerisi tamamen boş insanlar.Awork admin ile rol yapıp CK edebilecek kadar rol bilgisi eksik insanlar.Dediğim gibi arkadaşlar her insan proje açabilir fakat değer verilecek projeler dikkatli seçilmeli.Bu sunucuya değer veren insanlar sonradan ne demek istediğimi anlayacaklardır.Emin olun bu insanlar size Yönetim Konuşmalarından küfür eden insanlar.Bu insanların rol bilgisinin bu kadar düşük olacağına inanmayanlar varsa PM yoluyla resimleri atabilirim.

Ayrıca Premium üye olayını çıkarttılar ve para ile oyun parası satıldı.Saçma bulsamda buna birşey diyemem fakat sunucudaki olaylar şu,admin olduğum için hepsini bizzat gözlemledim.Sunucuya birisin arkadaşı geliyor Premium üyelerin para vererek aldığı şeyler arkadaşlarına fazlasıyla dağıtıyorlar.Yani şu düşünülmeli bu Premium üyelerin paraları nereye gitti o zaman.Son diyeceğim bu sunucuya hiçbir emek vermemeniz gerçekten az öncede belirttiğim gibi kendilerini eğlendirmek amacıyla açmış ve bu oyunu ticarete çevirmişlerdir.Yoksa çoluk çocuğun elinde oyuncak olup rezil olursunuz.

Okuduğunuz için teşekkürler..

You are someone in the world, but for someone you are the world!

Çevrimdışı RybaK

• The Lost Brotherhood
  • **
O rolü lider admin gerçekleştirmemiş miydi?

Pawn: [Seç]
format(string, sizeof(string), "Los Angeles Camisine Yeni Bir Cenaze Geldi Imamlar Camide Bekleniyor.");
OOCNews(COLOR_RED,string);
:D

Çevrimdışı mucahittan

• North Holland Hustlers
  • *
Ynt: Capital Role Play ~ www.capital-rpg.com - 176.53.57.35:7777 (Aktif)
« Yanıtla #100 : 15 Ocak 2012 ; 18:10:41 »
Ya bi gidin. Desteklemiyorum.Her ay başı proje açıyorsunuz kapadıktan 2 gün sonra yeni bir konu geliyor. Samp bu yüzden bitti.Sizlerin ve sizin gibi olanların yüzünden.
Bir gün dünyaya ait bir derdin olursa RABB'INE dönüp benim büyük bir derdim var demek derdine dönüp benim çok büyük bir RABB'IM var de..

Istiklal RP

İnsani Yardım Vak