GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: City Life Roleplay - www.citylife-rpg.com  (Okunma sayısı 2986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 4DEATH~

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Eski Rumuz: PaLa
City Life Roleplay - www.citylife-rpg.com
« : 23 Aralık 2011 ; 22:21:24 »

Uzun bir rol dönemi için geldik! City Life Roleplay adı altında daha önce bir sunucu daha açılmıştı. Yönetim arası sorunlar çıkması ve belirli hadiselerin olması sonucu sunucunun kapatılması karar görülmüştü. Ancak oyuncuların isteği üzerine sunucumuzu tekrar açıp sizi daha fazla bekletmemeye karar verdik. Yeni kadrosu ve gelişmiş moduyla City Life Roleplay'ın yılbaşında aktif olması hedefleniyor..

Sunucu adres : N/A

Sunucu site : www.citylife-rpg.com

Sunucu kapasite : x/500

Sistem adı : Arabaya servis
Sistem tanıtım : Bu sistem arabanızlayken pizzacıdan veya hamburgerciden aracınızdan inmeden yemeğinizi yemeye yarar.İconun üzerine gelip komutu yazarsınız ne yiyeceğinizi seçersiniz ve sizden bir miktar para gider.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Araç alma
Sistem tanıtım : 2 tür galeri vardır.Grottideki galeri lüks araç satın alma yeri örneğin:Bullet , Buffalo.Jefferson motelin yanındaki galeri ise normal fiyattaki araç satın alma galerisi.İconlara giderek /arabaal komutunu kullandığımızda karşımızda araç isimleri,araç fiyatları ve ID leri yazar./arabaal [Id] [1.Renk] [2.Renk] ile istediğiniz aracı satın alabilirsiniz.Tabiki paranız yeterliyse.Diğer araba komutlarınıda /ar yazarak bakabilirsiniz.Aldığınız aracı /ar park ile park edersiniz , /ar spawn1-3 yaparak respawn edersiniz.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Bagaj
Sistem tanıtım : Bagaja silah , uyuşturucu , zırh , materyal bırakıp alabilirsiniz.Tabi bu komutu kullanmak için aracın arka tarafında olmalısınız Komutlar;
/bagaj silahbirak , /bagaj silahal , /bagaj zirhbirak , /bagaj zirhal , /bagaj uyusturucukoy , /bagaj uyusturucual , /bagaj materyalkoy , /bagaj materyalal
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Araç yıkama
Sistem tanıtım : Bu sistem şöyle işler ; Alhambra arkasındaki benzinliğinin yanındaki araç yıkama yerinde bir pickup vardır.O pickupın üstüne gelip /yikama yazarsanız ve bir kaç saniye beklersiniz , araç yıkanmış/tamir edilmiş olur ve sizden de 100$ gibi bir ücret alınmış olunur.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Balık tutma
Sistem tanıtım : Santa maria sahilindeki balıkçıya gidip /yemal komutu ile yemimizi alırız.Ardından kıyıdaki botlara binerek /baliktut komutu ile balıklarımızı tutmaya başlarız.5 Tane balık tuttuktan sonra balıkçıya giderek /baliksat ile balıklarınızı satarsınız ve size balıkların kilosuna göre bir para verilir.
Sistem resim
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Sistem adı : Basketbol
Sistem tanıtım : Basketbol sistemi çete rollerine büyük bir artı sağlıyacağı kanaatindeyim.Bir veya birden çok kişiyle oynayabiliriz.Sahanın ortasında basketbol topu vardır.Topu yerden almak için sol tıka basarız.Space toşu ile topla birlikte hızlı koşarız.Pas verme mouseyi öne eğerek sol tıka basarsanız karşınızdaki kişiye pas vermiş olursunuz.Şut atmak içinde sol tıkı kullanırız(smaçlar dahil).Bu sistemden sadece sevilledeki basketbol sahasında yararlanabilirsiniz.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Dövme
Sistem tanıtım : Bu sistem sayesinde dövme yapabilirsiniz , başka oyuncuların dövmesine bakabilirisiniz.Bir dövmeci dükkanına girip /dovme yazarız karşımıza dövmeyi vücudumuzun hangi bölgesine yapmak istiyorsak space tuşu ile seçeriz.Sonra T tuşuna basıp dövmede ne yazılmak istiyorsanız yazarsınız ve dövmeniz olur./dovmebak [oyuncu id] ilede başkasının dövmesine bakabilirsiniz./dovmesil ilede dövmenizi sildirebilirsiniz.
Sistem resim :
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Sistem adı : Eşya
Sistem tanıtım : Sizin olan evlerinize IDsini bildiğiniz ev objelerini koyabilirsiniz.Evin içinde  /esyaal [İD] ile esyalarınızı koyabilirsiniz./esyakaldir yakınınızdaki objeyi kaldırır./hepsinikaldir komutu ise koymuş olduğunuz tüm objeleri kaldırır.
Sistem resim :
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Sistem adı : Ev
Sistem tanıtım : Los Santos haritası üzerindeki evleri satın alabilir , kiralayabilirsiniz.Siz evdeyken dışardan biri /evzil komutunu kullanırsa dışarda /me evin ziline basar gibi bir emote oluşur.Evin içerisinde ise evin kapısı çalındı diye mesaj gelir.Aynısı /kapiyavur komutu içinde geçerli.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Kayıt
Sistem tanıtım : Kayıt olurken Şifrenizi , yaşınızı , nereli olduğunuzu seçtikten sonra 15 tane RP ile ilgili sorularla karşılarşırsınız.Soruların doğru cevabını T'ye basıp yazabilirsiniz.Örnek;3 , gibi
Bu sistemin yapılış amacı ise rol bilmeyen / rol seviyesi yetersiz olan kişileri sunucudan uzak tutmaktır.15 soruyu doğru cevaplamanız halinde başarıyla giriş yapıp oynayabilirsiniz , eğer 1 soruya yanlış cevap verirseniz kick yersiniz.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Not
Sistem tanıtım : /notyaz ile not yazabilirsiniz./notlarim ile notlarınıza bakabilirsiniz./notver ilede yakınınızdaki bir kişiye yazmış olduğunuz notlardan birini verirsiniz ve ardından oto emote olur./notsil ile de notlarınızı silebilirsiniz.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Paten
Sistem tanıtım : Markete gidip bir paten aldıktan sonra bu sistemden yararlanabilirsiniz.Marketten aldığınız pateni /paten komutuyla kullanabilirsiniz.Siz komutu yazdığınız zaman animasyon ile hem size hemde diğer kişilere paten sürme animi olucaktır.Bu sistem dahilinde rollere büyük bir artık gelicektir.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Reklam onay
Sistem tanıtım : Bu sistem bir stüdyo binasına gidip iconun üstüne gelip /reklam yazdığınızda yaptığınız reklamın admine gönderilmesini sağlar. Admin onaylar yada red eder. Bu sistem sayesinde hem başka sunucu reklamından hemde hatalı reklamdan önlemiş olucak.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Snake oyun
Sistem tanıtım : Eğer bir cep telefonunuz var ise bu sistemden yararlanabilirsiniz.Cep telefonunuz var ise /snake yazarsınız ve karşınıza dialog çıkar , eğer nasıl oynandığını bilmiyorsanız kurallara , biliyorsanız oyuna başlaya tıklarsınız.Oyununun 3 tane zorluk seviyeside vardır.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Sürükleme
Sistem tanıtım : Bu sistemden sadece LSPD üyeleri yararlanabilir.Bir suçluyu yakaladınız ve suçlu sizinle gelmeyi red ediyor ise , /surukle [oyuncu id] ile oyuncuyu sürüklemeye başlarsınız.Komutu yazdıktan sonra kişi sizin her attığınız adımın 1 adım arkasına otomatik olarak gelir ve hareket edemez./suruklebitir [oyuncu id] ilede sürüklemeyi bırakabilirsiniz.
Sistem resim :
(click to show/hide)

Sistem adı : Şehir rehberi
Sistem tanıtım : Bu sistem sunucuya yeni başlamış kişileri bilgilendirmek amaçlı kodlanmıştır./rehber komutunu kullanırız ve karşımıza meslekler ve mekanlar çıkar hangisini istiyorsanız seçersiniz örneğin meslekler > otobüs şöförlüğüne bastınız.Sizi otobüs şöförü mesleğine haritada işaretlenen checkpointlerle sizi gidiceğiniz yere götürür.
Sistem resim :
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Birkan ERDEM - BrknErdm
Proje sorumlusu, pawn script, genel düzenleme, forum başsorumlusu.

Barış KURT - yNkes
Grafiker, webmaster, genel düzenleme, forum başsorumlusu.

Ferhat YILDIRIM - Westman
Yardımcı Webmaster, rol ve site yöneticisi.

Ozan MUDUL - Wildmore
Mapper, rol ve site yöneticisi.

Ömer ÖZMEN - fashet
Mapper, rol ve site yöneticisi.

Süleyman ŞENGÜL - Slymn
Tester.

C. Tarık ARSLAN - PaLa
Tester.

Domain alındı.
Portal ve forum yapıma başlandı.
C. Tarık ARSLAN ve Ozan ÖZMEN yönetim ekibine dahil edildi
.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2011 ; 16:00:57 Gönderen: Q7 »

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı Sêntinus

• Pavano Family
  • Eski Rumuz: rido1997
Ynt: City Life Roleplay - 0.3d
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2011 ; 22:28:31 »
Başarılar asi çocuk.

Çevrimdışı Kraite.

• North Holland Hustlers
  • *
    • 99roleplay
  • Eski Rumuz: Rodneymullen
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2011 ; 22:31:16 »
Başarılar.

Çevrimdışı Mâdness.

• Pegorino Family
  • MTA NİCK : İnvisible. & Madness.
  • Eski Rumuz: ßursa.
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2011 ; 22:35:16 »
Başarılar. Umarım eskisi gibi olmaz.

Çevrimdışı Swift

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2011 ; 22:47:36 »
Başkalarına çocuk falan bilmemne diye yorum yapıyorsunuz kendi tanıtımınız daha vasat.
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2011 ; 22:47:45 Gönderen: DonatHan_Swift »

Çevrimdışı  »√єη∂єттα« 

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Fikirler Kurşun Geçirmez... »√єη∂єттα«
    • VendeTTa
  • Eski Rumuz: VendenTTa
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2011 ; 22:48:22 »
başarısız bir proje olacak gibime geliyor. tanıtımınız vasat

Çevrimdışı UbérZ.

• Pavano Family
  • oğlum bak git.
  • Eski Rumuz: DAY1
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2011 ; 22:59:52 »
İlk açıldığı sıralar 45-50 kişilik bir oyuncu kapasitesi vardı, ancak aynı oyuncu kapasitesine tekrar ulaşacağınıza inanmıyorum. Zaten giren oyuncular rol bilgisi yüksek oyuncular değildi. O yüzden sunucuda rol seviyesi çok düşüktü. Umarım bu sefer karakter başvurulu felan yaparsınızda, güzel roller dönderirsiniz. Başarılar. Umarım başarırsın Birkan.  :helal:

Çevrimdışı Isabel

• North Holland Hustlers
  • *
  • Eski Rumuz: KinGAti
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2011 ; 13:13:58 »
Umarım başarırsın Birkan.

Çevrimdışı Mr.Crack

• Ancelotti Family
    • Böcek Forum
« Yanıtla #8 : 25 Aralık 2011 ; 00:02:55 »
Umarım başarırsınız.

Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefesine bastırmayan insan pek enderdir.

Çevrimdışı Zéqo`

• North Holland Hustlers
  • *
  • Olum bak git!
    • Zeqo
  • Eski Rumuz: Zeqo
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2011 ; 00:16:53 »
Başarılar.

Çevrimdışı 4DEATH~

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Eski Rumuz: PaLa
Ynt: City Life Roleplay - www.citylife-rpg.com
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2011 ; 11:41:40 »
Alıntı yapılan: BrknErdm
@rido1997
Teşekkürler.

@Rodneymullen
Teşekkürler.

@ßursa.
 Sağol. Olmayacak.

@DonatHan_Swift
Bu söylediğinizi unutmayın, rütbeme ve iletilerime iyi bakın.

@VendenTTa
 Açıldığında hep beraber göreceğiz.

@DAY1
 Elimizden geleni yapacağız Ataberk. Sağol.

@KinGAti
 Sağol Atalay.

@Mr.Crack
Teşekkürler

@Zeqo
Teşekkürler

Çevrimdışı Deceased

• North Holland Hustlers
  • *
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2011 ; 11:52:37 »
Destekliyorum,basarilar :).

Çevrimiçi Hériotza

• McReary Mob
  • Eski Rumuz: LiqueR
« Yanıtla #12 : 25 Aralık 2011 ; 17:59:32 »
Başarılar Birkan.

Çevrimdışı RybaK

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #13 : 26 Aralık 2011 ; 15:16:27 »
Destekliyorum,basarilar :).
@BirkanErdem
Teşekkür ederiz.
Başarılar Birkan.
@BirkanErdem
Teşekkürler Engin.

Pawn: [Seç]
format(string, sizeof(string), "Los Angeles Camisine Yeni Bir Cenaze Geldi Imamlar Camide Bekleniyor.");
OOCNews(COLOR_RED,string);
:D

Çevrimdışı furrki

• North Holland Hustlers
  • *
  • Aztecas Pawn Team
« Yanıtla #14 : 28 Aralık 2011 ; 17:21:46 »
Başarılar, geri dönmesine sevindim. Benim açımdan güzel bir rol ortamı vardı yine aynı rol ortamının olucağına eminim.