Forum Yetkilisi Alımlar Hakkında Önemli Duyuru !
İyi Günler Değerli Gold Life RPG Kullanıcıları.Gold Life V2.0 Sürümünde Çok Daha Sistematik Bir İlerleyiş Göstermeyi Planlıyoruz.Ben Sürekli "User Bize Değil Biz Usere Muhtacız" Sözünden Yola Çıkarım Bu Yüzden Daha Sistematik Bir Ortam ve Daha Mutlu Kullancılar(Oyuncaların) Sunucumuzda Olmasını Hedefliyorum.Bu Yüzden Ekibi İkiye Bölmüş Bulunmaktayım.Forum Ekibi ve Oyun İçindeki Adminler Olmak Üzere.Şuanlık Oyun İçin Admin Kadromuz Dolmuş Bulunmakta.Forum Ekibinde Açıklar Bulunmaktadır.Bu Yüzden Forum Ekibi Alımlarını Açmış Bulunmaktayım.Forum Ekiplerinide İçlerinde 3 Rütbeye Ayırdım Bunlar ; Forum Yetkilisi Kaptanı , Kaptan Yardımcısı ve Forum Yetkilileri.
Forum Yetkilisi Kaptanı :
Forum Yetkililerindeki En Yüksek Yetkiye Sahip Kişidir.Düzenlenmeleri ve Rütbe Atlamalarını Kurucularla Beraber Yapar.Forumdaki Düzeni ve Yetkililer Arasındaki Görev Paylaşımını Ayarlamakla Yükümlüdür.Forum Yetkilisi Alımlarındada Görevlidir
Kaptan Yardımcısı :
Kaptandan Sonra Gelen Kişidir.Kaptanın Yokluğunda Yada Pasifliğin Yetkilileri Yönetir , Forumdaki Konuları Denetlemekle Yükümlüdür.Yetkili Alımlarında Söz Sahibidir.Sorunlarınızda Kaptandan Önce Başvuracağınız İlk Kişidir.Rütbe Atlamalarında Kaptanla Durum Kontrolu Yapmaktadır.
Forum Yetkilisi :
Forumdaki Konularla İlgilenmekle Yükümlüdür.Forumda Konulara Cevap Verildikten Sonra Kitleyip , Arşiv Bölümüne Taşımalıdır.Forumda Olabilecek Çöplüklere Yer Vermemelidir.Tamamiyle Kullancılara Saygılı Olmalıdır.Bunlara Uymayan Kişiler Geri Alınmaksızın Önce Uyarı ve Daha Sonra Ekipten Gönderilmeyle Cezalanır.