GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Gold Life Role Play | Forum AKTİF ! | İP: 78.111.109.206:7777  (Okunma sayısı 12819 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sêntinus

• Pavano Family
  • Eski Rumuz: rido1997
Ynt: Gold Life Role Play [Yakında tekrardan sizlerle !]
« Yanıtla #75 : 27 Aralık 2011 ; 07:18:03 »
Trailer güzelmiş Kaan abi :) Başarılar :helal:

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı Pioneer

• Pavano Family
  • Kaan Öncü
    • Gold Life RPG
« Yanıtla #76 : 27 Aralık 2011 ; 18:14:55 »
Trailer güzelmiş Kaan abi :) Başarılar :helal:

Sağ ol Rıdvanım.  :)

Çevrimdışı [ρωη]Cσ∂єяოαη

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Pawn Coder
  • Eski Rumuz: [PWN]CoderMan
« Yanıtla #77 : 12 Şubat 2012 ; 15:44:04 »
Başarılar Kaan GTATurk'un Bütün Pawn Coderlerini Toplamışsın :D

Kupalara layıksın sen Şanlı GALATASARAY

Çevrimiçi -Win7

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Profesyonel User Team
« Yanıtla #78 : 12 Şubat 2012 ; 15:51:06 »
Sponsorumuz Yakında Sanal Sunucuyu Alıyor , Sunucunun Mod Tamamlanmış Durumda Artık , Yakındada com.nu'dan .com Domain'e Geçiş Yapacağız.Geçişte Hiç Bir Veri Kaybı Olmayacaktır.Forum Aktiftir , Oluşum Başvurularınızı Zaman Kaybetmeden Yapabilirsiniz , www.goldlife-rp.com.nu/forum/index.php .İyi Eğlenceler Gold Life Role Play Ekibi !
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2012 ; 15:51:24 Gönderen: -Win7 »

Çevrimdışı Pioneer

• Pavano Family
  • Kaan Öncü
    • Gold Life RPG
« Yanıtla #79 : 12 Şubat 2012 ; 15:52:24 »
Başarılar Kaan GTATurk'un Bütün Pawn Coderlerini Toplamışsın :D

Yok be hacı. Pek bir şey yaptırmıyorum zaten. Yormuyorum onları. Takıldığım konularda yardım istiyorum, onlarda sağ olsunlar yardımcı oluyorlar.  :şeytan:

Önceden yabancı rpg düşünüyorduk. Kardeşimin (-win7) ısrarı üzerine Türk Rolü yapacağız. Mapların bazılarını sildik. Yeniden yapmayı planlıyoruz. :) Yorumun için teşekkür ederim. :)

« Son Düzenleme: 12 Şubat 2012 ; 16:04:43 Gönderen: Pioneer »

Çevrimdışı zQrba

• Gambetti Family
    • TorrentDolu
« Yanıtla #80 : 12 Şubat 2012 ; 16:03:15 »
Güzel Gidiyoruz Hayırlısı :helal:

Çevrimdışı Pioneer

• Pavano Family
  • Kaan Öncü
    • Gold Life RPG
« Yanıtla #81 : 12 Şubat 2012 ; 16:05:14 »
Güzel Gidiyoruz Hayırlısı :helal:

Sayende kardeşim. Seninde bu işte katkın büyük, ödenemez. :)

Client konuya eklenmiştir. Görünümünü sistemlerden bakabilirsiniz. Genel açıklaması;

Sunucumuzda daha hilesiz bir ortam için tarafımca Client kodlanmıştır. Bu kodlamada bana yardım eden Valentino "Tayfun Yıldırım"a teşekkürlerimi sunarım.

(+)Anti S*be sistemi

Bu sistem sayesinde eğer Gta Sanandreas oyununuzda s*be-it sistemi yüklü ise program hata verip kendini açmaz. Bakınız 1.resim. Size uyarı verir. S*be-it'i sildikten sonra programı çalıştırabilirsiniz.

(+)İsim sistemi

Client'de isim ve soyisim'i girmeden sunucu ile bağlantı kuramazsınız. Bu bir hatırlamadır. İsim ve soyisim'i girmeden giriş butonu aktif olmaz.

(+)Şifreleme sistemi

Bu sistem sayesinde sunucumuz "Sa-mp.exe" programında kilitli gözükür. Ama client üzerinden şifresiz bir şekilde girebilirsiniz. Bu sistemi s*obe-it kullananlar "Sa-mp.exe" üzerinden girip sizi rahatsız etmesin diye yaptık.

(+)Otomatik güncelleme sistemi

Bu sistem sayesince client her açıldığında sitemizin databasesi üzerine eklenmiş ip adresini çekmektedir. Sunucumuzun ip adresi değiştiğinde client kullanıcılarının yapması gereken herhangi bir durum yoktur. Biz databaseden ip adresini değiştirdiğimizde client açıldığı an yeni ip adresini çekmeye başlar.

(+)Uninstall sistemi

Program kurulduktan sonra eğer kaldırmak isterseniz kurduğunuz dizine uninstall.exe uzantısı çıkartılır. Bu yardımcı ile programı kaldırabilirsiniz.

Berkon18 = SuicideMassacre~` kendisi başka bir ekip ile çalışmaya başladığı için "Gold Life" ekibinden çıkartılmıştır. Kendisine yeni ekibinde başarılar dileriz. :)

- Bu akşam host satıcısı ile konuşuyorum. Siteyi bu hafta içerisinde .com'a geçiriyoruz. Herkese ilgisi için teşekkürlerimi sunarım. :)
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2012 ; 16:20:03 Gönderen: Pioneer »

Çevrimdışı Ena

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Ξάνθη
  • Eski Rumuz: aykü
Ynt: Gold Life Role Play | Forum Online !
« Yanıtla #82 : 12 Şubat 2012 ; 16:41:58 »
Süper süper süper  :yourock:
SuicideMassacre~`'un çıkartılması da pek iyi olmadı , hayırlısı olsun.

Çevrimiçi -Win7

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Profesyonel User Team
« Yanıtla #83 : 12 Şubat 2012 ; 16:43:24 »
Forum Yetkilisi Alımlar Hakkında Önemli Duyuru !

İyi Günler Değerli Gold Life RPG Kullanıcıları.Gold Life V2.0 Sürümünde Çok Daha Sistematik Bir İlerleyiş Göstermeyi Planlıyoruz.Ben Sürekli "User Bize Değil Biz Usere Muhtacız" Sözünden Yola Çıkarım Bu Yüzden Daha Sistematik Bir Ortam ve Daha Mutlu Kullancılar(Oyuncaların) Sunucumuzda Olmasını Hedefliyorum.Bu Yüzden Ekibi İkiye Bölmüş Bulunmaktayım.Forum Ekibi ve Oyun İçindeki Adminler Olmak Üzere.Şuanlık Oyun İçin Admin Kadromuz Dolmuş Bulunmakta.Forum Ekibinde Açıklar Bulunmaktadır.Bu Yüzden Forum Ekibi Alımlarını Açmış Bulunmaktayım.Forum Ekiplerinide İçlerinde 3 Rütbeye Ayırdım Bunlar ; Forum Yetkilisi Kaptanı , Kaptan Yardımcısı ve Forum Yetkilileri.

Forum Yetkilisi Kaptanı :
Forum Yetkililerindeki En Yüksek Yetkiye Sahip Kişidir.Düzenlenmeleri ve Rütbe Atlamalarını Kurucularla Beraber Yapar.Forumdaki Düzeni ve Yetkililer Arasındaki Görev Paylaşımını Ayarlamakla Yükümlüdür.Forum Yetkilisi Alımlarındada Görevlidir

Kaptan Yardımcısı :
Kaptandan Sonra Gelen Kişidir.Kaptanın Yokluğunda Yada Pasifliğin Yetkilileri Yönetir , Forumdaki Konuları Denetlemekle Yükümlüdür.Yetkili Alımlarında Söz Sahibidir.Sorunlarınızda Kaptandan Önce Başvuracağınız İlk Kişidir.Rütbe Atlamalarında Kaptanla Durum Kontrolu Yapmaktadır.

Forum Yetkilisi :
Forumdaki Konularla İlgilenmekle Yükümlüdür.Forumda Konulara Cevap Verildikten Sonra Kitleyip , Arşiv Bölümüne Taşımalıdır.Forumda Olabilecek Çöplüklere Yer Vermemelidir.Tamamiyle Kullancılara Saygılı Olmalıdır.Bunlara Uymayan Kişiler Geri Alınmaksızın Önce Uyarı ve Daha Sonra Ekipten Gönderilmeyle Cezalanır.

Başvuru İçin "http://www.goldlife-rp.com.nu/forum/index.php/topic,49.0.html" Adresini Ziyaret Edebilirsiniz !
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2012 ; 16:43:52 Gönderen: -Win7 »

Çevrimdışı Sêntinus

• Pavano Family
  • Eski Rumuz: rido1997
« Yanıtla #84 : 12 Şubat 2012 ; 16:48:38 »
Gerçekten emek var,Kaan abi destekliyorum umarım hakettiğiniz değeri görürsünüz :)

Çevrimdışı Pioneer

• Pavano Family
  • Kaan Öncü
    • Gold Life RPG
« Yanıtla #85 : 12 Şubat 2012 ; 16:53:50 »
Süper süper süper  :yourock:
SuicideMassacre~`'un çıkartılması da pek iyi olmadı , hayırlısı olsun.

Kendisi bize haber vermeden başka bir ekip ile çalışmaya başlamış. Bu durumda onu bu ekipte tutamazdım. Kendi seçimini kendisi verdi. Darıldığım tek konu giderken bize haber verebilirdi, sağlık olsun.  :)

Gerçekten emek var,Kaan abi destekliyorum umarım hakettiğiniz değeri görürsünüz :)

Sağ ol Rıdvan'ım desteğin için çok teşekkür ederim. :)

Arkadaşlar forum adresimize kayıt olmayınız. Nedeni; .com uzantılı forum'u bu hafta içi açacak olamamız. Bu sebepten ötürü database değişikliği olacaktır. Bu yüzden söylediğimi dikkate alıp foruma .com açıldıktan sonra üye olursanız sevinirim.  :)

Bu arada foruma üye olurken "İsim_soyisim" şeklinde üye olmayın. Biliyorum herkes böyle bilir ama böyle üye olmak zorunda değilsiniz. Geliştirdiğimiz profil alanı sayesinde IC bilgilerinizi kendini forum profilinden değiştirebilirsiniz. O yüzden kayıt olurken kendi istediğiniz bir nick ile kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.  :)

Forum profili hakkında daha fazla bilgi almak için ilk konuda sistemler bölümüne bakınız.

Çevrimiçi Okan

• Pavano Family
  • Eski Rumuz: tr.power
« Yanıtla #86 : 12 Şubat 2012 ; 16:56:19 »
Yanlız clienti vb.net ile yaptıysanız assembly gibi programlarla açılarak sunucu şifresi bulunabiliyor söyleyeyim dedim. :çakalv2:
I need money not a job.

Çevrimdışı Pioneer

• Pavano Family
  • Kaan Öncü
    • Gold Life RPG
« Yanıtla #87 : 12 Şubat 2012 ; 16:58:02 »
Yanlız clienti vb.net ile yaptıysanız assembly gibi programlarla açılarak sunucu şifresi bulunabiliyor söyleyeyim dedim. :çakalv2:

Yakında arkadaşımız gelince değişecek. Arayüz aynı kalacak ama dediğinden ötürü değişecek. Öneri için sağ ol Okan. :)

Çevrimdışı Mâdness.

• Pegorino Family
  • MTA NİCK : İnvisible. & Madness.
  • Eski Rumuz: ßursa.
« Yanıtla #88 : 12 Şubat 2012 ; 17:16:28 »
Başarılar Kaan. Umarım istediğin yerlere gelebilirsin. :H

Çevrimdışı Pioneer

• Pavano Family
  • Kaan Öncü
    • Gold Life RPG
« Yanıtla #89 : 12 Şubat 2012 ; 17:17:12 »
Başarılar Kaan. Umarım istediğin yerlere gelebilirsin. :H

Teşekkür ederim Merthan, desteğin için sağ ol. :)