0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
RyDer'in Araç Sistemi ~ Kaput, Bagaj ve Farlar ~Benzin SistemiKemer SistemiSaat SistemiPeçe SistemiSilah verme Sistemi /sendweaponAraç Sistemi ~ Kilit, Elektro Şok, Park ve Satış~Ev Sistem - Kirala, Sat ve Satın Alİhtiyaç Sistemi /icecekal /yiyecekal ve /iseİşyerleri, Barlar ve ClublarFacon SistemiAraç Tamir SistemiDilenci SistemiHava DurumuSilah Belde SistemiYürüyüş SistemiDans SistemiParaverme Sistemi
Tüm oyun fırsatları için tıklayın !
Klon sunucu,Başarılar Desteklemiyorum
Sizin Sunucularınızıda Gördük Teşekkürler.
Başarılar.
Teşekkürler.
1 haftaya kapanır , başarılar.
Arada bir sunucu Duruyor. ama emin olun gene açılıyor.Yorumunuz İçin Sağolun.
Adama bak sanki geleceği biliyo gibi emin konuşuyo tövbe.
Konuyu tartışmaya çevirmeyelim.
Kasabaya gökdelen mi diktiniz
Akıl dağıtılırken şemsiyemi açtın ne?
Kasabayı Modernleştirmeye çalıştık
Katılıyorum [/td][/tr][/table]
YAA BENİ NİYE ATIYONUZ İSİM : DANTE CARİO
Hatırlayamadım
Adama Klon diyeceğine kendininkine bak.
servere girdim serverinizi beğendim bende yakında kasaba kodlarım(tabi SERVER açmam takılmak için :D) Mod ve Maplar güzel ama anlamadıgım bişi var kasabada holding olurmu :D neyse geçelim bu hataları güzel olmuş yapanların ve yardım edenlerin eline sağlık destekliyorum....bu arada klon diyenler bu sunucu klon ama sizin açtıgınız gibi(akın ay yazan yerleri silip kendi isminizi yazıp server açanlar) server açmamışlar adamlar map eklemişler ve kasabada geçiyor hadi los santos 'da geçseydi klon derdik yine klon ama bu klona yakın değil !not: serverle uzaktan yakından alakam yoktur beğendigim için bu yorumları attım !