GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Ruffian Role Play Game [Host Konusunda Sorun çıktı yakında aktifiz]  (Okunma sayısı 1169 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı UbérZ.

• Pavano Family
  • oğlum bak git.
  • Eski Rumuz: DAY1
Ynt: Ruffian Role Play Game
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2012 ; 15:26:24 »
Uyarımı dikkate alıp sistemlerin bir kısmına resim koyduğunuz için teşekkürler. Ayrıca bir şey söylemek istiyorum, forumunuza bir bakayım dedim, yöneticilikler ve oluşumlar için ayrı bir kategori açıp başvuruyla yapıyorsunuz bu işi, bu iş bana enteresan geldi, böyle yaparak sağlam bir ekip ve rol düzeni oturtamazsınız, eğer sağlam bir sunucu olmayı hedefliyorsanız, bu işleri başvuruyla değil, gözlemlerinize göre siz seçmelisiniz, başarılar, umarım ne dediğimi anlayabilmişşinizdir.

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı kingdisco360

• North Holland Hustlers
  • *
  • Mapper & Pawno Coder
« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2012 ; 17:13:01 »
Uyarımı dikkate alıp sistemlerin bir kısmına resim koyduğunuz için teşekkürler. Ayrıca bir şey söylemek istiyorum, forumunuza bir bakayım dedim, yöneticilikler ve oluşumlar için ayrı bir kategori açıp başvuruyla yapıyorsunuz bu işi, bu iş bana enteresan geldi, böyle yaparak sağlam bir ekip ve rol düzeni oturtamazsınız, eğer sağlam bir sunucu olmayı hedefliyorsanız, bu işleri başvuruyla değil, gözlemlerinize göre siz seçmelisiniz, başarılar, umarım ne dediğimi anlayabilmişşinizdir.
Yanlış anladınız o v2 de yani sunucu açıldıktan 3-5 ay sonra olucak şeylerdir

Çevrimdışı Véronâ©

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Nidias
  • Eski Rumuz: cemil2662
« Yanıtla #17 : 14 Ocak 2012 ; 17:15:55 »

pek fazla yöneticiyle iş yapmayı sevmediğim için , herkezin admin olmak isteyeceğiniz düşündüğümüz için v2 'ye geçerken faction başvurularına göre factionlar yeniden kodlanacaktır.sunucumuz aktif edilince factlara işlere vs göre forum kategorisi yapılacaktır.

Çevrimdışı Véronâ©

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Nidias
« Yanıtla #18 : 14 Ocak 2012 ; 18:10:00 »

başvuranların rolleri takibe alınacak elbette tek hatada onaylanmıyacak  :helal:

Çevrimdışı ChaonS

• The Lost Brotherhood
  • **
« Yanıtla #19 : 14 Ocak 2012 ; 18:11:56 »
başvuranların rolleri takibe alınacak elbette tek hatada onaylanmıyacak  :helal:

Eğer şu sözü duymadınız sanırsam " Her insan hata yapabilir " :) , Başarılar..

Çevrimdışı Véronâ©

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Nidias
« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2012 ; 21:14:49 »
Eğer şu sözü duymadınız sanırsam " Her insan hata yapabilir " :) , Başarılar..

bizim kadromuzda hataya yer yok :pc: