GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Tanıtım Kuralları ve Duyurular  (Okunma sayısı 7918 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Catastroph

• Admin
Tanıtım Kuralları ve Duyurular
« : 24 Haziran 2010 ; 19:54:33 »
SA-MP Sunucuları odası, her geçen gün oyuncu sayısını arttıran SA-MP oyununun sunucularına ayrılmış bir bölümdür. Bu bölümde sunucularınızla ilgili reklam yapabilirsiniz.

Kurallar

1- Sunucu tanıtım konusu sunucu sahibi tarafından açılır.
2- Sunucu tanıtım konusu özenli olmalıdır, bozuk Türkçe ile ve gelişigüzel yapılan tanıtımlar doğrudan silinir.
3- Her sunucu tanıtımı için sadece 1 adet konu açılır. Sunucusu için 1'den fazla konu açan üyeler forumdan uzaklaştırılırlar, ve sunucuları forumda yasaklanır.
4- Üyeler konuları silebilme yetkilerine sahip değildirler, dolayısıyla konu arka sayfalara düştü diye yeni konu açılması kesinlikle yasaktır. Açıldığı takdirde sunucu forumda yasaklanır.
5- Adil rekabet için, üyelerin aynı sunucunun birden çok tanıtımını görmeleri halinde mutlaka moderatöre bildirim yapmaları gerekir. 
6- Sunucu tanıtım konusunda başka sunuculara veya şahsa gönderme yapılması yasaktır.
7- Sunucu tanıtımlarında konu başlığınının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2011 ; 21:59:37 Gönderen: Bavukâ. »
- Bana attığınız özel mesaj bir süre yanıtsız kalırsa aynı mesajı hatırlatma amacıyla yeniden gönderin.
- Rumuz değiştirme talebinde bulunmayın, rumuz değişiklikleri 2012 yılı başlarında yapılacaktır.

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Çevrimdışı Prisonéro

• 07.07.07
  • Üye Yöneticisi
[SA:MP Sunucuları] Duyuru
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2010 ; 18:45:32 »
Kuralları dikkate almadığınız için bir süreliğine sabit bir başlık açıyorum.

Gelişigüzel, özen gösterilmeden yapılan, sadece IP bilgileri verilen sunucu konuları direkt silinecektir. Konularım neden siliniyor şeklinde şikayetlerde bulunmayınız.

Alıntı yapılan: Catastroph
2- Sunucu tanıtım konusu özenli olmalıdır, bozuk Türkçe ile ve gelişigüzel yapılan tanıtımlar doğrudan silinir.
http://www.gtaturk.com/forum/index.php?topic=117119.0
Nothing is true, everything is permitted.

Çevrimdışı Bavukâ.

• Ancelotti Family
  • anıl.
[SA:MP Sunucuları] Duyuru
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2011 ; 18:28:07 »
  Merhabalar.
Bundan sonra tanıtımı yetersiz olan konular silinmeyecektir. Konular cevapları verilerek kilitlenecektir. Detaylı, yeni bir konu açma durumuna gelirseniz bana özel mesaj atarak eski konunuzu sildirip, yenisini açabilirsiniz.

[?]  Neden böyle oldu?
Çünkü, her defasında bir konu açıyorlar benim konum silindi diye. Bundan sonra konular silinmeyecektir. Silinirse, gereksiz konular. Örneğin konu açılır içine sadece 2,3 satır yazı yazılır. Bu şekildeki konular silinecektir.

Bavukâ.

Çevrimdışı Bavukâ.

• Ancelotti Family
  • anıl.
Konu Açmadan Önce Bakın
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2011 ; 16:36:15 »
  Merhabalar.
Görüyorum ki, çoğu arkadaşımız konularını sade açıp tanıtımlarını yapıyorlar. Bazılarıda eksik tanıtım olmadığını düşünüp kilitlediğimizi zannediyorlar. Şimdi bu konuda hepsini söyleyeceğim. Bu yazdığım özellikler olmazsa konular kilitlenecektir.

Konuda istenen özellikler

1- Sade bir tanıtım yazısı, bilgilendirme gibi.
2- Sunucu bilgileri. (IP, forum adresi gibi.. )
3- Yönetici Listesi ( zorunlu değil olursa, daha iyi olur. )
4- Moddaki sistemler, sistemlerin tanıtımları.
5- Moddan görüntüler. ( 1 tane görüntü koyup geçmeyin. )

Bu saydığım özellikler yoksa, konular kilitlenecektir.

« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011 ; 17:05:38 Gönderen: Bavukâ. »

Çevrimdışı Bavukâ.

• Ancelotti Family
  • anıl.
Ynt: [SA:MP Sunucuları] Duyuru
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2011 ; 19:06:35 »
   İyi günler.   

Bazı günler unutuyorum Moderasyon bölümünden Rapor edilen mesajlara bakmayı. Unutmadığım günler bakıp ilgileniyorum. Unuttuğum günlerde O yüzden, gözümden kaçan; tartışma içeren mesajlar ve sunumu yetersiz olan konuları ve mesaj olarak bildirirseniz işim dahada kolaylaşmış olur ve unuttuğum günleri telafi edebilirim. Konuları linkleri ile birlikte, mesajlarıda alıntı olarak bildirirseniz ilgilenebilirim. Zaten bazı üyeler özel mesajla bildiriyorlar ve bende ilgileniyorum.  :)

Bu konu üzerine anlatmak istediklerimi anlayanlara ve bu işte bana özel mesaj olarak bildirim yapacaklara/yapanlara teşekkür ediyorum.  :helal:

Bavukâ

Çevrimiçi Omertà

• Bölüm Yetkilisi
  • Role Play Life
  • Eski Rumuz: Omer.
Ynt: Tanıtım Kuralları ve Duyurular
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2011 ; 00:38:46 »
Sunucu sahiplerinin dikkatine,

Yeni bölüm sorumlusu olarak bölümün düzenini sağlamaya başlamadan önce büyük bir temizlik yapmam gerekicek, kapalı ve uzun zamandır bir yetkilisi tarafindan konu altına hiç bir şey yazılmamış olan sunucuların tanıtımları 5 gün içinde silinecektir.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2011 ; 09:55:53 Gönderen: Omer. »