GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: xL TeaM Role Play||Aktif||95.173.171.4:2007||  (Okunma sayısı 8910 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Joker.

• McReary Mob
  • Eski Rumuz: [kRy]Joker
Başarılar Dilerim.

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı BatuhanCuma

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Map , Pawn , Grafik [LİVE]
İlk oynadığım role play sunucusu her zaman desteklerim.Başarılar.

Suréno rollerinde beraber olmak istiyorsanız Rivella Locotes 13'e katılın!
demirbat@hotmail.com

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Başarılar Dilerim.

Teşekkürler.

İlk oynadığım role play sunucusu her zaman desteklerim.Başarılar.

Teşekkürler bu arada sen nerelerdesin gözükmüyorsun xL'yi bıraktın galiba ?

Çevrimdışı MR.Immortal

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Gökay Oktay GÜLTEKİN
    • MaDNeSS Oyun Sunucuları
  • Eski Rumuz: bLaCk_WiDoW
Başarılar dilerim. Daha önceden biraz olay yaşamıştık ancak ben orada tarafsızdım.

Happiness is real only when shared.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Başarılar dilerim. Daha önceden biraz olay yaşamıştık ancak ben orada tarafsızdım.

Teşekkürler biliyorum olur böyle şeyler ama yinede benim kimseye karşı bir nefretim yok o nedenle rahat olun.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Bu gün saat 21:00'da açılıyor arkadaşlar.Karlar önce yağacak yarına kadarda yerde belirecek.Sizlerde biliyorsunuz ki kar bir anda tutmuyor.Zamanla tutuyor o nedenle baştan savma yapmış denilmesin.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011 ; 19:17:31 Gönderen: [XL]C@N »

Çevrimdışı Mâdness.

• Pegorino Family
  • MTA NİCK : İnvisible. & Madness.
  • Eski Rumuz: ßursa.
Merak ediyorum.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Merak ediyorum.

Bir saat kaldı :) Merağınızı gidereceksiniz :)

Çevrimdışı MR.Immortal

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Gökay Oktay GÜLTEKİN
    • MaDNeSS Oyun Sunucuları
  • Eski Rumuz: bLaCk_WiDoW
Bir saat kaldı :) Merağınızı gidereceksiniz :)

20:00  8)

Happiness is real only when shared.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki sizlere daha iyi - lagsız bir oyun sunmaya çalışırken host makinesi kendini bloke etti bu nedenle Sunucumuz Yarın Saat : 19:00'da açılıcak.. :(                  Kusura bakmayın arkadaşlar mecburen ertelemek zorunda kaldık :(
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011 ; 20:19:06 Gönderen: [XL]C@N »

Çevrimdışı trablon

• The Lost Brotherhood
  • **
Sunucu yönetimi eğer seviyesiz bir tavır halinde böyle sunucu açıyorsa(bkz: ibn*ler), sunucu rol kalitesi ve OOC oyuncu seviyesi düşük olacak, demektir..Desteklemiyorum, başarılar.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Sunucu yönetimi eğer seviyesiz bir tavır halinde böyle sunucu açıyorsa(bkz: ibn*ler), sunucu rol kalitesi ve OOC oyuncu seviyesi düşük olacak, demektir..Desteklemiyorum, başarılar.

Bence sizin desteklememe sebebiniz bu değil özelden modu alabilme çabanızın boşa çıkması sonucunda bana karşı bir tavır aldığınızı düşünüyorum. Yarın sunucu açıldığında rol seviyesini vs. onların hepsini göreceksiniz.

Çevrimdışı trablon

• The Lost Brotherhood
  • **
Bence sizin desteklememe sebebiniz bu değil özelden modu alabilme çabanızın boşa çıkması sonucunda bana karşı bir tavır aldığınızı düşünüyorum. Yarın sunucu açıldığında rol seviyesini vs. onların hepsini göreceksiniz.

Ehem..Zaten benim kendim kodladıgım mod varken, neden sizin o yarı edit, kıytırık modunuza ihtiyaç duyabilirim ki ?
Özelden yardım etmek istedim, sizde iyi niyetle cevap verdiniz.Ben sadece burada görüşlerimi bildiriyorum.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011 ; 20:33:22 Gönderen: trablon »

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Ehem..Zaten benim kendim kodladıgım mod varken, neden sizin o yarı edit, kıytırık modunuza ihtiyaç duyabilirim ki ?
Özelden yardım etmek istedim, sizde iyi niyetle cevap verdiniz.Ben sadece burada görüşlerimi bildiriyorum.

Şimdi burada tartışmak istemem ama ben bu modu yazmak için 6 ay uğraştım ve sizin kadar orjinal.(Yani edit değil) Görüşlerinizi bildirmekte özgürsünüz ben sadece bu görüşlerinizin değişeceğine inanıyorum. Lütfen bir daha moduma hakaret etmeye kalkmayın aksi taktirde bu istemediğim şeyleri yapmama neden ola bilir. Madem o kadar güzel mod kodladınız buyrun açın biz de sizin sunucunuzu görelim.

Çevrimdışı trablon

• The Lost Brotherhood
  • **
Şimdi burada tartışmak istemem ama ben bu modu yazmak için 6 ay uğraştım ve sizin kadar orjinal.(Yani edit değil) Görüşlerinizi bildirmekte özgürsünüz ben sadece bu görüşlerinizin değişeceğine inanıyorum. Lütfen bir daha moduma hakaret etmeye kalkmayın aksi taktirde bu istemediğim şeyleri yapmama neden ola bilir. Madem o kadar güzel mod kodladınız buyrun açın biz de sizin sunucunuzu görelim.

" aksi taktirde bu istemediğim şeyleri yapmama neden ola bilir "

Burası oyuncuların bulundugu bir oyun topluluğudur.Kimse kimseyi tehdit edemez ki buyrun istesenizde istemesenizde bana yapacağınızı yapın, çok merak ediyorum çünkü :D
Modunuza emek verdiyseniz eğer..Ki bunu sunucuyu açtıgınızda göreceğiz.Emeğinize saygı duyarım, emek verilmişse sunucuyu açmanız hakettiginizi gösterir fakat böyle bu aleme yeni gelmiş ergenler gibi böyle ithamlar kullanmak, yakışmaz.Evet, bende modumla birlikte kendi sunucu zincirimi SA-MP'da kuracağım.
Dedigim gibi tekrar demek istiyorum;
Emeğinize saygıyla karşılar, sunucu açtıgınızı normal karşılarım.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011 ; 20:43:40 Gönderen: trablon »