GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: xL TeaM Role Play||Aktif||95.173.171.4:2007||  (Okunma sayısı 8910 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
Oyuncular Roldeyken Adminin OOC Olarak Rolü Olumsuz Etkileyecek Duyuru Vb... Şeyler Yapması Mantıksız.Sırf Arkadaşım veya bir başka tanıdığım biri diye rolleri olumsuz etkileyen birini çıkarmıyorsanız 1 hafta sonra beyaz bayrağı görürüz.

Arkadaşım veya başka birisi olduğu için değil sadece güvenilir ve uzun süredir xL TeaM'cı arkadaşlar oldugundan onları tercih ettim ve bu tip davranışlar gösterenleri uyardım. 1 hafta değil en kötü ihtimal 5 yıl sonra o bayrağı görürsünüz.

Şİkayetlere Karşı Yönetim Gözle Görülür Bir Çözüm Yapmıyorsa Sunucu Çok Uzun Süre Açık Kalmayacaktır Başarılar...

Şikayetlere karşı gözle görülür bir çözüm yapılmıyorsa diyorsunuz ancak ilk hatada kapının önüne koyamam ilk uyarılarını aldılar bir daha ki sefere daha kötü ceza alacaklar. Sizlerin görmeyip duymaması benim umursamaz olduğum anlamına gelmez. Bir daha olursa böyle bir şey gözle görülür bir ceza verileceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı Véronâ©

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Nidias
  • Eski Rumuz: cemil2662
ékißiniz Bérbat Boşa Uğraşmayın ''klon'' olamayabilir ama Sunucunuzu Terimliyim Xl Team Non Role Play Cenneti

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
ékißiniz Bérbat Boşa Uğraşmayın ''klon'' olamayabilir ama Sunucunuzu Terimliyim Xl Team Non Role Play Cenneti

Buyrun siz açın sizin ekipleriniz ne yapıyor rol yapıyorlar /A dan konuşuyor oyuncuları takmıyorlar en azından bizim yönetim ekibimiz elinden geldiğince ilgileniyor.
Ancak öyle insanlar vaki inanın insanda moral felan koymuyor. Adam zorla kendine küfür ettirmek için SS koyup bizleri küçük düşürmek için uğraşıyorlar. Böyle oyuncu olunca bizde ister istemez böyle davranıyoruz. Non Role Play Cenneti diyorsunuz eminim sizde bir suçtan dolayı atıldınız ve böyle düşünüyorsunuz. Kusura bakmayın ama siz rol bilmezseniz bizim sizlere bir şey yapmamızı bekliyemezsiniz.

- Bilmem fark ettinizmi ama şu anda olumsuz yorum yapanların çoğunun imzasında bir role play reklamı bulunmakta. Acaba kendi sunucularını ezdiğimizdenmi yoksa başka bir nedenden dolayı böyle yapıyorlar bilmiyorum.
Artık olumsuz yorum kabul etmiyorum.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012 ; 15:20:54 Gönderen: [XL]C@N »

Çevrimdışı talo33

• North Holland Hustlers
  • *
  • KonneeGeR FreeroaM | Kodlanıyor...
Başarılar reyiz

Çevrimdışı Whoosen®

• Russians
  • Savaşı herkesle barışı "İnsan" ile yaparsın.
    • Real City RPG Web Site
  • Eski Rumuz: whoosen
Oyunculardan 1 tanesi çekmiş ben daha hiç girmedim sunucuya.

(click to show/hide)

Sözün bittiği yerdeyiz siz böyle 5 yıl değil 5 dakika açık kalamazsınız.

Adminlerinize türkçe ve insanlık öğretin.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012 ; 15:30:57 Gönderen: whoosen »

Real City Role Play Web Sitesi Aktif Erken Başvuru İmkanlarını Kullanın.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM

(click to show/hide)

Sözün Bittiği Yerdeyiz Siz Böyle 5 yıl değil 5 Dakika Açık Kalamazsınız.

Yaklaşık 1 haftadır açıgız ve 20 kişi flan gidiyoruz.
Bu ss lerden önceki konuşmalarda var isterseniz logları ata bilirim.
Bizleri küfür etmeye kendilerini attırmaya çalışıyorlar eminim o SS çeken arkadaşınızıda siz göndermişsinizdir.
Bunların işi iyi gidiyor biraz bozalım diye. Birkaç kişi haricinde nedense kimse şikayetçi değil. Günde 20 - 30 kişi giriyor sadece bir kaç kişi böyle yapıyor. Bu ss veren arkadaş önce yöneticilere küfür etti. Sonra beni aşağılamaya çalıştı ve sunucuya hakaret etti. Sonrasında bizimde bir yere kadar sabrımız var. Böyle bir şey yapmak durumunda kaldım.

Not : Bu tip arkadaşlarınızı göndererek elinize bir şey geçmez. xL TeaM'ı bilen biliyor zaten. Bu çabalar boşuna.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM

Çevrimdışı Schleich

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Eski Rumuz: Frankie
yakında kapanır.

You are someone in the world, but for someone you are the world!

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
yakında kapanır.

Yakında kapanmaz merak etmeyin :)

Çevrimiçi OGenT

• Russians
  • Dizi Yapımcısı
    • Dizi hakkında ve anlatımlar için tıkla.
Ynt: xL TeaM Role Play||Açıldı!!||95.173.171.4:2007||
« Yanıtla #69 : 12 Ocak 2012 ; 18:43:18 »
PS'ler fazla abartılı.Başarılar.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
« Yanıtla #70 : 12 Ocak 2012 ; 18:49:05 »
PS'ler fazla abartılı.Başarılar.

Düzenleyeceğim teşekkürler.

Çevrimdışı Véronâ©

• The Lost Brotherhood
  • **
  • Nidias
  • Eski Rumuz: cemil2662
« Yanıtla #71 : 12 Ocak 2012 ; 19:06:19 »
Kavgayı Keselim Başarısız OLsanızda başarırısınız emin olun yetkilileri düzenlerseniz 20 size 1 kişi gibi gelir. başarılar neyse.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
« Yanıtla #72 : 12 Ocak 2012 ; 19:21:41 »
Kavgayı Keselim Başarısız OLsanızda başarırısınız emin olun yetkilileri düzenlerseniz 20 size 1 kişi gibi gelir. başarılar neyse.

Kavgalık bir durum yok yinede teşekkürler.

Çevrimdışı [XL]C@N

• North Holland Hustlers
  • *
  • xL TeaM
« Yanıtla #73 : 12 Ocak 2012 ; 23:28:15 »
Arkadaşlar yönetime kötü diyen arkadaşlar için bir anket yaptım ve ankette sadece bir kaç kişi olumsuz cevap verdi onun dışında bir çok kişi olumlu cevap verdi. Artık siz demi sorun bizde mi anlayamadım..

Buyrun ankete bakın :: http://www.facebook.com/questions/298074276905292/?ref=notif&notif_t=question_answer

Çevrimdışı ChaonS

• The Lost Brotherhood
  • **

(click to show/hide)

Sözün bittiği yerdeyiz siz böyle 5 yıl değil 5 dakika açık kalamazsınız.

Adminlerinize türkçe ve insanlık öğretin.

Benim kimseyi savunduğum yok onu bilin ve şunları söyleyeyim, Siz bu sunuculara "Trollemek, Batırmak" için giriyorsunuz, Lafım size değil, böyle yapanlara, Valla belli oluyor "SS alındı" "İsterseniz Banlayın" gibi laflar apaçık belli ediyor, yazık sizin gibilere.