GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Gta San Andreas'da Anılarınız[İlk]  (Okunma sayısı 8557 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alyx Vance

• The Lost Brotherhood
  • **
    • Torrent Oyun İndirme Sitesi
  • Eski Rumuz: cRiminaL | EfeM
Ynt: Gta San Andreas'da Anılarınız[İlk]
« Yanıtla #120 : 17 Kasım 2011 ; 15:17:07 »
İlk anım BMX'e binip dolaşıyordum Ballasların orada. W tuşunu zar zor kullanıyordum çünkü 5 yaşımdaydım.  :) Sonra geliyorlardı bana ateş ediyorlardı bende tam kaçacağım derken duvara çarpıyordum sonra onlarda bana ateş ediyorlardı sonra bende yumrukla hallederim diyordum ama sonra bir bakıyorum hastaneden devam ediyormuşum  :yourock:
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2011 ; 15:17:30 Gönderen: cRiminaL | EfeM »
Rumuz değiştirme servisi tekrar açıldığında konum açılacak.

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı  Maescool 

• Albanians
« Yanıtla #121 : 17 Kasım 2011 ; 21:04:52 »
Benim her hangi gibi bir komik bir anım yok fakat ilk anımı söyleyeyim;

GTA San Andreas'ı yeni almıştım, araştırmayı seven birisi olduğumdan dolayı bir arabaya binip etrafı dolaştım. Daha sonra ise bulduklarımı not ettim. İnternetten şifrelere bakıp jet indirdim, sf'ye geçtim. Sonra köprüye geldim ve köprünün oradaki siyah ışığı farkettim. Sonra atlayım derken "çat" etti adamın boynu kırıldı, ahan dedim adam öldü. Ama hastanede doğdum, sonra geldim oralara baktım vesaire. Daha çok , SF üzerinde yoğunlaştım çünkü o şehir çok hoşuma gidiyor. Öldükten sonra bir Meritte atladım ve dağa çıktım. Dağdan paraşüt ile atladım. O zamanki zevki hiç yaşamamıştım. Gerçekten güzel günlerdi. Şuan da yapsak, ne heyecan, ne zevk alırdım.

Çevrimdışı Mount | Chiliad.

• Albanians
  • AVADA KEDAVRA
    • www.gtaturk.com
  • Eski Rumuz: Grove Street Family
« Yanıtla #122 : 18 Kasım 2011 ; 18:59:35 »
Gerçekten güzel günlerdi. Şuan da yapsak, ne heyecan, ne zevk alırdım.

bencede eskiden her yaptığım işten ayrı bir zevk alırdım ama şimdi tuzsuz yemek gibi geliyor bazen  :(
“Ölülere acıma, Harry. Yaşayanlara acı, her şeyden çok da, sevgisiz yaşayanlara.”   Albus Dumbledore

Bana Sorarsanız "Harry Potter" Efsanesinin Gerçek Kahramanı NEVILLE LONGBOTTOM'DIR

Çevrimdışı ahmet kaan söylev

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #123 : 18 Kasım 2011 ; 19:03:06 »
ilk anım benim dayım bana gta sa indirmiş bende sevindim oynadım bisiklete bindim birden mor giyimli adam çıktı karşıma bende o artistlik yapıyodu beni izliyodu diye onu dövdüm bana ateş etti öldüm

Çevrimdışı adamgibiadam115

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #124 : 04 Aralık 2011 ; 22:11:52 »
bennimde ilk gta oyunumdur. moddu cd. ben indirmemiştim . göreve gitmezdim. bisikletli yerden sola dönüp , ordaki yola sapıp, sola yani bobo yazılı bilbordunaltına girip sifreleri yazardım. her gün böyle. canım sıkılmazdı. ilk actıgımda,oynu  modda pejo yu alıp sürüyördüm. hangi çete bilmiyorum ama ateş actı bana.pause yapıp annemin yanını koştum korrka , korka

Çevrimdışı Niko Bellic_5834

• The Lost Brotherhood
  • **
  • $iva$lı-Yiğido58-58
« Yanıtla #125 : 10 Aralık 2011 ; 22:52:34 »
Arkadaşlar hepinizin anılarınızı okudum,hepinizin Gta San Andreas renkli ve güzel anıları olmuş...  :göz:  Şimdide ben anlatayım...Ben oyuna ilk başladığım zaman Gta San Andreas'tan pek zevk alamıyordum,oyunu sevmiyordum.Gta San Andreas'tan daha çok Gta Vice City'e ilgi gösteriyordum.Fakat daha sonra Gta San Andreas'a olan ilgim daha da çok arttı.Vice City beni çok sıkmıştı.Oyunda ballasl çetesinden neler çektim bilemezsiniz  :S  Oyunda görevleri yaparken zorlandığım anlar çok oldu...İlk zamanlar oyunu hilelerini çok az bilirdim,daha sonra öğrendim.Oyunun geçtiği eyalet çok büyüktü.O yüzden çok zevk alıyordum :)  Daha sonra oyunun gizemlerine çok ilgim arttı.Hep canavar modu indirirdim,ufo modu,koca ayak modu gibi bir sürü mod vardı mod indire indire oyunun ayarlarını bozmuştu :D Daha sonra oyunu sildim tekrar kurdum hiç mod indirmedim.Ama taki Grand Theft Auto IV çıkana kadar Gta San Andreas en sevdiğim Gta serisiydi.Gta San Andreas'ta bende çok renkli anlar yaşadım.Daha sonra bir kaç tane daha anımı size anlatırım ;)  Bu arada bu başlığı kurana çok teşekkür ederim :D  Bence çok gerekli ve güzel bir başlık olmuş :helal:

Çevrimdışı LostForever

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #126 : 11 Aralık 2011 ; 22:38:47 »
oyunun sonlarına doğru kaydı sildim yanlışlıkla load game diye deleteye girmişim :( cj nin de ne oldugunu bilmiyordum yaklaşık 4 ay boş gezmiştim

Çevrimdışı Ardahan

• Albanians
« Yanıtla #127 : 12 Aralık 2011 ; 17:53:32 »
Lost senin anına çok güldüm gerçekten.

Benim anımda komik değil ama yinede anlatayım :
Big Smoke görevini ilk oynadığımda 5-6 kez denemiştim ama yapamamıştım.Ayrıca sweet'in sprey görevinde sweet'i yanlışlıkla zehirleyerek öldürmüştüm.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2011 ; 17:54:00 Gönderen: Ardahan »

Çevrimdışı yugiohcu07

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #128 : 06 Ocak 2012 ; 18:22:22 »
1-oyunu açınca gtayı hep arabayla filan gezinirdim.sonra ilk göreve gidince adam annesinin fotoğrafına bakıyordu.Onuysa ben sevgilisi sanıyordum.
2-san fierrodaki ilk görevde cj yazıyordu.o bölgedede mavi bandlı çeteler vardı o çetelerin tipini seviyordum.yuppi buseferde bu çeteden olcaz diyordum.

Çevrimdışı VForGTA

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #129 : 25 Şubat 2012 ; 18:54:16 »
İlk anım ;

İlk Carl Johnson görevi olan bisikletle Ballaslardan kurtulmaydı.İlk başladığımda onlar ateş edince korkup bende kapattım.Sonra baya bir arabalarla dolandım başka eylaetlere gittim ardından görevleri yapmaya başladım takıldıklarım olduğundan bir ara oyunu bırakacaktım bile.

Çevrimdışı  Joker65 

• North Holland Hustlers
  • *
  • Türkçe Gta V istiyoruz!
    • qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm0123456789
  • Eski Rumuz: gta ustası cansevim
« Yanıtla #130 : 25 Şubat 2012 ; 19:09:39 »
bu ilk ve tek anım:
helikoptere binmiştim helikopteri sürerken yanlışlıkla F tuşuna bastım.carl helikopterden aşağıya düşüp öldü :hehe:
sevdiğim üyeler:grandbellic(one risk),jixues,lyons,ironiq,mert,cemcankomik,
hakkımdaki tüm bilgiler:(tıkla ve indir)
http://www.mediafire.com/?daalps24ladf713

Çevrimdışı Double L

• Ancelotti Family
  • Mod Yapımcısı (Grafik)
  • Eski Rumuz: Luis Fernando Lopez
« Yanıtla #131 : 25 Şubat 2012 ; 20:20:15 »
Bisiklete alışamamam ve Ballas'ların peşime takılması. Çok fazla heyecanlı olduğum için ilk gördüğümde denize uçmuştum. Tamam öldüm kesin dedim ama son anda Carl'ın yüzebildiğini hatırladım.  :şeytan:

Çevrimdışı [S]_OzZi_

• Albanians
  • C. GangWarz Sahip/Coder
« Yanıtla #132 : 28 Şubat 2012 ; 20:50:15 »
Dans Görevlerini geçince mutluluk gözyaşları,Ballaslıları öldürürken sevinç çığlıkları...

Compton GangWars Server İP ~ 31.210.125.36:2012 [0.3e]

Çevrimdışı LostForever

• Albanians
  • www.gtaturk.com
« Yanıtla #133 : 09 Nisan 2012 ; 13:26:18 »
şöyle b ir anımda vardır ki :D big smoke beyzbol zopasıyla bize diklenirken tek tepkim  senle çıkışta görüşürüz biz nede olsa oldu

Çevrimdışı Cutter

• Albanians
  • |Kesici|
« Yanıtla #134 : 11 Nisan 2012 ; 18:24:41 »
2 gün striptz kulübü aramıştım :D