Arkadaşlar hepinizin anılarınızı okudum,hepinizin Gta San Andreas renkli ve güzel anıları olmuş...

Şimdide ben anlatayım...Ben oyuna ilk başladığım zaman Gta San Andreas'tan pek zevk alamıyordum,oyunu sevmiyordum.Gta San Andreas'tan daha çok Gta Vice City'e ilgi gösteriyordum.Fakat daha sonra Gta San Andreas'a olan ilgim daha da çok arttı.Vice City beni çok sıkmıştı.Oyunda ballasl çetesinden neler çektim bilemezsiniz

Oyunda görevleri yaparken zorlandığım anlar çok oldu...İlk zamanlar oyunu hilelerini çok az bilirdim,daha sonra öğrendim.Oyunun geçtiği eyalet çok büyüktü.O yüzden çok zevk alıyordum

Daha sonra oyunun gizemlerine çok ilgim arttı.Hep canavar modu indirirdim,ufo modu,koca ayak modu gibi bir sürü mod vardı mod indire indire oyunun ayarlarını bozmuştu

Daha sonra oyunu sildim tekrar kurdum hiç mod indirmedim.Ama taki Grand Theft Auto IV çıkana kadar Gta San Andreas en sevdiğim Gta serisiydi.Gta San Andreas'ta bende çok renkli anlar yaşadım.Daha sonra bir kaç tane daha anımı size anlatırım ;) Bu arada bu başlığı kurana çok teşekkür ederim

Bence çok gerekli ve güzel bir başlık olmuş