GTATurk.com Reklam Hizmetleri

Haberler:

Gönderen Konu: Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast Six (2013)  (Okunma sayısı 14306 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lyons.

• Gambetti Family
  • Eski Rumuz: by niko [Berkay]
Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast Six (2013)
« : 09 Şubat 2012 ; 20:40:41 »

Yapım:2013 ~ ABD
Tür:Aksiyon,Dram,Gerilim,Suç
Yönetmen:Justin Lin
Yapımcı:Vin Diesel,Justin Lin,Neal H. Moritz   
Senaryo:Chris Morgan
Oyuncular:Vin Diesel,Michelle Rodriguez,Eva Mendes,Paul Walker,Dwayne Johnson,Jordana Brewster,Tyrese Gibson,Sung Kang

Fan Yapımı Site:http://fast6movie.com/
Gösterim Tarihi:24 Mayıs 2013(ABD)

Fast Five’ın üzerinden zaman geçmeden serinin altıncısı nereden çıktı şimdi diyecekseniz. 600 milyon dolar gişe yapan Fast Five’ın ardından yenisinin geleceği kulaktan kulağa dolaşıyordu.Universal’dan yapılan açıklama bunun bir dedikodu olmadığı ortaya çıktı. Başrollerde yine Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson olacak. Şu anda elde ettiğimiz bilgilere göre tam gösterim tarihi 24 Mayıs 2013 olacak!

May 24,2013 Fast Six is in theaters. #fastsix

Sahte Trailer
Seriyi Kısaca Özetleyen Video

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Cevap - Vin Diesel

Soru:Serinin altıncı filmini çekeceğinizi söylediniz. "Hızlı ve Öfkeli 6"da yeni karakterler olacak mı peki?
Cevap:Olabilir ama çekirdek kadro belli. Dwayne Johnson artık ailemizin içerisinde.
Soru:Film nerede çekilecek?
Cevap:Büyük olasılıkla macera Avrupa'da devam edecek. Facebook'uma gelen öneriler bu yolu gösteriyor.

Güncel Haberler

23 Nisan 2011

Vin Diesel Fast Six haberini veriyor,Paul Walker ve Dwayne Johnson ile birlikte.

(click to show/hide)

25 Haziran 2011

Universal, Hızlı ve Öfkeli 6 filminin vizyon tarihini açıkladı: film, 24 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girecek.

23 Temmuz 2011 - Justin Lin Açıklaması

Bir şekilde, Lin'in 2013 yılı için 6. bir Fast filmi yaptığını biliyoruz. Ve biz Vin Diesel ve Paul Walker'ın peşindeki The Rock ile ilgili yeni bir ayrıntı beklerken, Moviehole yönetmene Tokyo Drift'in Lucas Black'i tekrar oynatma şansı olup olmadığını soruyor.

Lin: "Onun karakterini seviyorum, zaman çizgisi yüzünden biraz sert olmasına rağmen (Tokyo Drift son 2 Fast filmindeki olaylardan sonra geçiyor.) Her zaman onu dahil etmek için bir yol arıyoruz. Ve bence bu ilişkinin olmasıyla, Fast Six büyük bir şekilde genişleyecek, tabii insanlar benimserlerse.. Bu yüzden, bu karakterlerin çoğu yaşayacak. Onlar bu evrende yaşıyorlar ve ben buna inanıyorum... Yani birçok kişi hep şunu söyledi, "Lucas Black Nerede? Lucas Black Nerede?" O hala bu evrende, biliyorsunuz. Ve ben onun herhangi bir şekilde kaybolduğunu düşünmüyorum."

Kısacası, beklemede kal Mr. Black. Lin yakında arayabilir.

4 Ekim 2011

Jason Statham Hızlı ve Öfkeli 6 ve 7'de kadroya katılabilir.
Vin Diesel ve Dwayne Johnson ile aynı ekranda gözükmek isterim demiş.

(click to show/hide)

20 Ekim 2011

...Yeni öğrendiğimiz şeyse Transformers 4 ve 5'in birlikte çekilmesini öngören bir plan üzerinde çalışması.Amaç tabii ki maliyeti kısmak.
Bunu daha önce Karayıp Korsanları ve Yüzüklerin Efendisi serilerinde de görmüştük.En son Fast & Furious 6. ve 7. filmlerinin de bu şekilde çekileceğini açıklanmıştı.Transformers'ın Fast & Furious ile ortak noktası ise Jason Statham ismi.Kendisi Shaia LeBouf'tan boşalan esas oğlan koltuğuna oturacak isim olarak görülüyor.Jason Statham varsa Autobotlara gerek yok.Decepticonları tek eliyle boğabilir..

24 Aralık 2011

Çekimlere başlamak için artık gün sayan Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni bölümü hakkında konuşan Vin Diesel, bölümün iki ayrı film olarak çekileceğini açıkladı. Filmin oyuncusu ve aynı zamanda yapımcısı olan Diesel yaptığı açıklamada, yönetmen Justin Lin ve senarist Chris Morgan'ın ellerinde tek bir filme sığmayacak kadar çok hikâye olduğunu belirtti ve devam filmlerinde bunları en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

Son bölümüyle gişeden mutlu ayrılmayı başaran serinin arka arkaya çekilmesi planlanan bu son bölümünde, daha önce Jason Statham'ın da şoför koltuğuna oturacağı söylense de şimdilik bu konuda resmi bir anlaşma imzalanmış değil. Orijinal kadronun ise aynen korunması gündemde.

Yine pek çok renkli karaktere evsahipliği yapacak olan projede bu sefer tüm karakterlerin arka planlarına, birbirleriyle olan ilişkilerine değinileceği ve aksiyona bulanmış bir öyküden ziyade daha dramatik bir yapı kurulacağı gelen ilk bilgiler arasında. Avrupa kıtasında geçmesi muhtemel yeni filmin, serinin son filmindeki sürpriz finalle nasıl tekrar ele alınacağı ise merak konusu...

31 Ocak 2012

Dwayne Johnson Fast Six çekimlerine Haziran ayı gibi başlayacaklarını söylemiş.Yaptığı açıklamada çekimler için sabırsızlandığını ve oynadığı en eğlenceli karakterin Hobbs karakteri olduğunu belirtmiş.

16 Şubat 2012 - Dwayne Johnson Açıklaması ~ Jason Statham Kadroda!

Son Hızlı ve Öfkeli filmi Fast Five'ı izleyen herkes, sonunu yeni bir film için açık bıraktıklarını bilir. Tüm 5 filmin 10 yıl boyunca yakaladığı parayı kazandıran bir filmle, yapımcıların ve yazarların en iyi yaptıkları şeyi bırakmaları için bir sebep yok. Geçenlerde Dwayne Johnson bir MTV röportajında, 6. bir Fast and Furious filminin çalışmalarının bu yıl Mayıs ayında başlayacağını doğruladı.

MTV röportajı sırasında, Johnson, bazılarınca The Rock, Fast Six (Hızlı ve Öfkeli 6) ve Fast Seven filmi hakkında konuştu, "Arka arkaya çekim yapacağımızı sanmıyorum,"... "Bunu deneyecektik çünkü tüm ekibi ve diğer herkesi tek bir mekanda toplamak anlamsız olurdu, ama sanırım şuan bazı hava durumu sorunlarıyla uğraşıyoruz, yani bildiğim kadarıyla önce Fast 6'nın çekimini yapacağız ve biraz sonra da Fast 7 için endişeleneceğiz." Ve ayrıca Dwayne Johnson ve yeni cast üyesi Jason Statham'ın yanısıra, Fast Five yıldızları Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, ve Jordana Brewster'ın da bir geri dönüş yapacakları söylendi.

Johnson ayrıca Fast Six'in çekimlerinin U.K. ve Almanya'nın iç kısımlarında yapılacağını ekledi. Son Hızlı ve Öfkeli filminde bir otoban aksiyonu görebilir miyiz? Serinin tüm önceki tekrarlarından daha iyi bir senaryo yapabilirler mi? Film sizin sinemanıza gelene kadar bunu bilemeyeceğiz. O zamana kadar, bu Araba Tanrılarına bu filmi, veya bir sonrakini, veya bir sonrakini mahvetmemeleri için dua edelim. Düşüncemi anladınız.

14 Nisan 2012 - Jason Statham Fast Six'e Hayır Diyor

Tuhaf şeyler oluyor. En son raporlara göre, Jason Statham artık yeni gelen 6. Hızlı ve Öfkeli filminde başrol oynamaya ilgili değil. Sizin de zaten bildiğiniz gibi, Hızlı ve Öfkeli 6 Justin Lin tarafından yönetilecek, ve kadronun tamamı için...

27 Nisan 2012 - Gina Carano Kadroya Katılıyor

MTV News'a konuşan Gina Carano Haywire'dan sonra Hızlı ve Öfkeli 6 için görüşmeye gittiğini belirtti.Geçen yıl gişe rekorları kıran Fast Five'dan çok etkilendiğini söyleyen yıldız iki hafta önce telefon aldım ve şu anda görüşmeler içerisindeyiz,bu harika olacak dedi.

30 Nisan 2012 - Hızlı ve Öfkeli'nin Son Bombası Rihanna!

The Fast and Furious serisinin altıncısı geliyor ve serinin en son filminde Rihanna da rol alacak.

Battleship’te edindiği oyunculuk deneyiminden çok etkilendiğini söyleyen 24 yaşındaki şarkıcı Rihanna yapımcıların da dikkatini çekti ve Fast and Furious’daki kötü karakter için mükemmel olacağını düşündüler.

Kaynaklara göre:  Rihanna filmde kötü bir karakteri canlandıracak. Karakter biraz sert ve hiç hapse girmemiş biri olacak aynı Rihanna’nın gerçek hayatta olduğu gibi. Rihanna Vin Diesel ve Dwayne Johnson’ın yaptığı gibi muhteşem arabalar kullanacak. Böyle bir teklif Rihanna’nın daha büyük roller alması için de bir basamak olacak. 

Film’in seti Londra’da kurulacak. Bu demek oluyor ki Rihanna vaktinin çoğunluğunu İngiltere’de geçirecek. Filmin çekimlerine de en erken önümüzdeki ay başlanacağını duyuruldu.

(click to show/hide)

« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2012 ; 00:10:04 Gönderen: Lyons. »

PSN: Berkay58TR

"She was hot and wanted to be dangerous. Some good genes trying to fight their way out of a cesspit."

Reklamlar

Tüm oyun fırsatları için tıklayın !

Reklamlar

Çevrimdışı IroniQ

• The Lost Brotherhood
  • **
  • !!..Atam İzindeyiz..!!
  • Eski Rumuz: ismailykhayrani
Ynt: Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast Six (2013)
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2012 ; 20:43:07 »
Tokyo Drift'in devamı 6 olmasa bile 7'de mutlaka gelir merak etme :helal:
!!..I <3 Sexy Girls..!!
3<

Çevrimdışı Croldian

• Pavano Family
  • Gta V'e Türkçe dil desteği istiyoruz.
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2012 ; 20:44:37 »
Hayırlı olsun 8)

Çevrimdışı Berkan

• Pegorino Family
  • I rep that West
    • Brick-Force Türk
  • Eski Rumuz: HarDStylaZz
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2012 ; 20:48:26 »
Son filmin devamı olmaz bence. Çünkü son iş diyorlardı sürekli. Tokyo Drift'in devamı olma ihtimali var.  :ac:
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012 ; 20:49:03 Gönderen: Berkan »

Çevrimdışı Lyons.

• Gambetti Family
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2012 ; 20:51:52 »
Farketmez,Tokyo Drift'in devamı gelsinde. :ac:

"She was hot and wanted to be dangerous. Some good genes trying to fight their way out of a cesspit."

Çevrimdışı IroniQ

• The Lost Brotherhood
  • **
  • !!..Atam İzindeyiz..!!
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2012 ; 20:52:43 »
Son filmin devamı olmaz bence. Çünkü son iş diyorlardı sürekli. Tokyo Drift'in devamı olma ihtimali var.  :ac:

Bana sataşma riskin olmasına rağmen sana cevap vereceğim

Tokyo Drift farklı konuya sahip bir filmdi ayrıca farklı karakterler vardı ve sonu da bir devam filmine açık kapı bırakıyordu. Bana göre 4. ve 5. film Dom'un Tokyada Sean'la yaptıkları yarış sonrası Sean'a arkadaşı Hanla ilgili olarak anlattığı bir hikaye
!!..I <3 Sexy Girls..!!
3<

Çevrimdışı Mert

• Gambetti Family
  • Eski Rumuz: Mert4eveR

Çevrimdışı Berkan

• Pegorino Family
  • I rep that West
    • Brick-Force Türk
  • Eski Rumuz: HarDStylaZz
« Yanıtla #7 : 09 Şubat 2012 ; 20:58:09 »

Tokyo Drift farklı konuya sahip bir filmdi ayrıca farklı karakterler vardı ve sonu da bir devam filmine açık kapı bırakıyordu. Bana göre 4. ve 5. film Dom'un Tokyada Sean'la yaptıkları yarış sonrası Sean'a arkadaşı Hanla ilgili olarak anlattığı bir hikaye

Tokyo Drift'in farklı bir konusu yoktu sadece Han'ın Tokyo'ya gittiği zamanda geçiyordu. Büyük ihtimal sevgilisi ölmüştür orada.

Brian'ın olmayacağı büyük ihtimal çünkü bir adaya taşınıyor son filmin sonunda. Han da sevgilisiyle Madrid(yanlış hatırlamıyorsam)'e gidiyordu. Belki de Avrupa'dan kasıtları Madrid olabilir.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012 ; 20:58:22 Gönderen: Berkan »

Çevrimdışı Lyons.

• Gambetti Family
« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2012 ; 21:00:32 »

Evet,Tokyo Drift seriden farklıydı.Bu filmde bence daha çok arabalara vurgu yapılmıştı ama çoğu kişi beğenmiyor bu filmi.

Çevrimdışı  Dnz777 

• Ancelotti Family
  • 13.07.2011
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2012 ; 21:04:55 »
İnanır mısınız hala 5'i izlemedim 6 çıkacak

Çevrimdışı xŁaթtεя™

• Ancelotti Family
  • xLapter Production
    • YouTube - xLapterTR
  • Eski Rumuz: xLapter
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2012 ; 21:07:44 »
Film hakkında bütün haberleri araştırıp konuya koyacağız.. 8)

@Dnz777

İzle. :şeytan:

Project RAGE® 2 Video Editor

Çevrimdışı IroniQ

• The Lost Brotherhood
  • **
  • !!..Atam İzindeyiz..!!
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2012 ; 21:23:36 »
Tokyo Drift'in farklı bir konusu yoktu sadece Han'ın Tokyo'ya gittiği zamanda geçiyordu. Büyük ihtimal sevgilisi ölmüştür orada.

Brian'ın olmayacağı büyük ihtimal çünkü bir adaya taşınıyor son filmin sonunda. Han da sevgilisiyle Madrid(yanlış hatırlamıyorsam)'e gidiyordu. Belki de Avrupa'dan kasıtları Madrid olabilir.

Farklı konusu derken şunu demek istedim.
Sonuçta seriye bağlı bir film Tokyo sadece oyuncular ve zaman dilimi değişik bu sebeple farklı dedim zaten Han'ın 4. ve 5. filmde yer almasıyla film farklı olmaktan çıkıyor bu arada sataşmadan cevap verdiğin için çok saol
!!..I <3 Sexy Girls..!!
3<

Çevrimdışı Lyons.

• Gambetti Family
« Yanıtla #12 : 09 Şubat 2012 ; 21:29:32 »
Bence Tokyo Drift'ten sonra filmde Han oynamaya devam etsin diye böyle bi senaryo izlediler 4. ve 5. filmde.

Çevrimdışı IroniQ

• The Lost Brotherhood
  • **
  • !!..Atam İzindeyiz..!!
« Yanıtla #13 : 09 Şubat 2012 ; 21:39:09 »
Alın benden size bir örnek 6.film senaryosu

Dom Tokyo'ya gider ve Letty'yi bulur Brian'nın  karısı Mia ve çocuğu öldürülür oda intikam almsk için Tokyo'da Dom'la maceraya atılır Sean'da onlara yardım eder düşmanları da Jason Statham olur(Jason'ın filmde oynayacağına dair söylentiler vardı) ajan Luke Hobbs'ta düşmanı (Jason'ı) yakalamak için Tokyo'da yardım ister Eva Mendes'te ikinci filmde olduğu gibi Brian'la yakınlaşır birde işin içine bol Modifiye ve Yarış girerse üstüne bol aksiyonu olursa serinin Japon mafya lideri Kamata'da ikinci düşman olursa serinin en iyi filmi olur

Nasıl senaryo ama benim hollywood'a gitmem lazım harcanıyorum buralarda
!!..I <3 Sexy Girls..!!
3<

Çevrimdışı Lyons.

• Gambetti Family
« Yanıtla #14 : 09 Şubat 2012 ; 21:41:43 »
Jason Statham olayı daha belli değil ama olsa hiç fena olmaz. 8)

Bunlar yine rahat durmayacak Hobbs bunları yakalamaya çalışacak burası kesin.